– United spilte bra!

Paul Scholes lot seg oppmuntre av det han fikk se av sin gamle klubb i Eindhoven.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle midtbanemaestrtroen har ikke bestandig uttalt seg like positivt om Louis van Gaals United, men det han fikk sett mot PSV synes han var noe av det bedre. Riktignok synes han at manageren burde ha beholdt minst en av spissene han har kvittet seg med, fordi «United virker mer ubalansert uten virkelig kvalitet på topp».

– Det United mangler nå er en virkelig toppspiss, en som kan garantere scoringer. Van Gaal pratet i fjor om manglende balanse i laget, men jeg synes at det er enda mer ubalansert nå uten en toppspiss. Om de bare hadde beholdt Van Persie eller Hernández, som begge er målscorere…

– Men bortsett fra det – og nå tror dere sikkert at jeg har gått fra forstanden – så ble jeg veldig oppmuntret av det jeg så her i kveld.

Scholes er videre klar på at United mistet de tre poengene veldig unødvendig:

– De burde ikke ha tapt denne kampen. Bortsett fra manglene på den siste tredjedelen synes jeg at de spilte veldig bra. Det var ingen stor kveld, men jeg syntes at de virket farlige. De har utvilsomt noe å bygge videre på.

– Juan Mata fant det riktignok vanskelig å influere på spillet i sin 10’er-rolle, så jeg tror nok at Wayne Rooney går rett inn i den posisjonen (når han er klar igjen). Men andre steder på banen fikk vi se både fart og styrke. Martial stakk inn bakfra, og Schweinsteiger brakte kvalitet til midtbanen. Etter min mening ligger det til rette for at dette vil bli et virkelig godt lag.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS