– Lærer av den beste

Tom Cleverley stortrivdes med læremester Scholes som midtbanemakker.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen fikk tillit fra start på sentral midtbane sammen med Paul Scholes i nattens pre-season-kamp mot Philadelphia.

– En drøm som gikk i oppfyllelse, stråler Cleverley overfor ManUtd.com. Han utdyper: – Å spille for United med Scholes ved sin side, er hva enhver unggutt ville drømt om.

– Han er en strålende mentor for meg, og jeg følger med på han på trening hver dag. Han er utvilsomt en jeg kan lære massevis av, sier den Basingstoke-fødte midtbaneterrieren.

Sist sesong nøt Tom Cleverley stor suksess på utlån hos Watford. Nå håper han at ringrever som Scholes og Giggs kan hjelpe han mot målet.

– Ja, foregåene sesong var en stor opptur, men jeg håper denne sesongen blir enda bedre. I år har jeg som mål å vise meg frem i Premier League, slik jeg har gjort i Championship og League One.

Sir Alex Ferguson bekreftet i natt at Tom Cleverley er blant spillerne som er aktuelle for utlån. Men nå nyter han bare tiden sammen med førstelaget i USA.

– Å bare være her sammen med førstelaget har vært fantastisk. Jeg ser og lærer fra de erfarne spillerne hele tiden, sier han.

Powered by Labrador CMS