ppp

– Pogba ønsker ikke å forlenge kontrakten

Publisert Sist oppdatert

Lørdag spiller Paul Pogba og Frankrike nok en EM-kamp, denne gangen mot Ungarn, men skjer det Pogba-relaterte ting utenfor banen også denne sommeren?

Situasjonen er både komplisert og enkel: Pogbas kontrakt går ut sommeren 2022, og United risikerer dermed å miste ham gratis neste sommer.

Franske Mohamed Bouhafsi, vanligvis en av de aller mest troverdige journalistene, har hos RMC sagt at 28-åringen ikke ønsker å forlenge kontrakten med United.

Bouhafsi sier også at det stemmer at PSG følger med på Pogba. Tidligere denne uka skal Pogba-agent Mino Raiola ha møtt PSG-president Nasser Al-Khelaifi i Nice, og de snakket om blant andre Pogba.

Videre hevder Bouhafsi at United krever 80 millioner euro for Pogba, og at klubben ikke ønsker å kvitte seg med midtbanespilleren.

Uansett er det nok ingen tvil om at Pogba i større grad er tilgjengelig for salg nå i sommer om han ikke har planer om å fornye kontrakten.

RMC/Bouhafsi er ikke de eneste i Frankrike som omtaler Pogba og PSG denne fredagen. Le Parisien (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Pogbas fremtid i United er usikker, og at PSG følger Pogba-situasjonen veldig tett til tross for at de allerede har signert Georginio Wijnaldum.

Ifølge avisa kan relasjonen mellom Raiola og PSG-sportsdirektør Leonardo gi PSG en fordel i Pogba-jakten.

De skriver også at Pogba kommer til å ta en avgjørelse om fremtiden sin etter EM.

France v Wales - International Friendly
BESTEMMER SEG ETTER EM, IFØLGE LE PARISIEN: Paul Pogba.
Powered by Labrador CMS