– Vi har innsett at vi er Manchester United

En svært god Paul Pogba hyller måten United avsluttet 2018 på.

Publisert Sist oppdatert

Noe har skjedd med Paul Pogba de siste ukene.

Fra å være en svært god midtbanespiller, men med store variasjoner i prestasjonene, har han levert tre svært gode kamper på rappen under Ole Gunnar Solskjær.

Hyller lagånden under Solskjær

Mot Bournemouth spilte Pogba seg til en kruttsterk nier på vår spillerbørs, og united.no-journalist Eivind Holth mente franskmannen aldri hadde vært bedre – eller lykkeligere i United-drakt.

VÅR SPILLERBØRS: – Aldri vært bedre, aldri vært lykkeligere

Selv mener Pogba at grunnen til opptur i egen form, såvel som lagets, er svært enkel:

– Jeg vet ikke, det er nok en reaksjon fra spillerne. Kanskje vi bare har slappet litt mer av, og innsett at vi er Manchester United. Vi hører hjemme på toppen av tabellen, sa Paul Pogba til Sky Sports etter kampslutt.

LAGÅND: Det var mye glede å se på Old Trafford søndag kveld.

KOMMENTAR: «Dette var en verdensmester verdig»

– Du ser det på reaksjonen til spillerne, alle har det gøy på fotballbanen og det er akkurat det vi trenger. Laget må nyte fotballen, jobbe for hverandre – og det er det. Resultatet så vi på banen i dag. 

Victor Lindelöf mente at United nå spiller med langt mer energi enn tidligere, og antydet at mentaliteten til spillerne nå er mer offensiv enn den var under José Mourinho.

Det er en vurdering Pogba langt på vei virker enig i. 

– Ting er annerledes, ja. Vi vant kamper under den forrige treneren også, så det handler bare om forskjellige måter å spille på. Vi er mer offensive, vi skaper flere sjanser, og det er det vi prøver å få til.

– Sjefen vil at vi skal angripe

Solskjær sa selv etter kampslutt at en nøkkelfaktor til at Pogba nå leverer strålende forestillinger for United, er at han gjør det enkelt. Gode pasninger, gode bevegelser.

Mål har det også blitt, faktisk like mange under Solskjær på tre kamper som han hadde under Mourinho hele denne sesongen.

BEST: Ingen Premier League-trener har sett laget sitt score mer mål på sine tre første kamper enn Ole Gunnar Solskjær.

– Jeg vil jo alltid gjøre mer, men jeg fokuserer på at det ikke blir for mye – og jeg spiller for laget mitt. Nå har jeg mange alternativer rundt meg på banen, og det er bra. Det er fortsatt en lang vei igjen, og vi har fortsatt mye vi kan bli bedre på.

– Det er jo sånn vi spille, vi vil angripe kampen. Sjefen vil at vi skal angripe, og det er akkurat det vi gjør, konkluderte den svært gode midtbanespilleren for siste gang i 2018.

Powered by Labrador CMS