– Et regelrett karakterdrap

Mens Ole Gunnar Solskjær nå må fokusere på å vinne de tre siste ligakampene denne sesongen, er de engelske avisene mest interesserte i Roy Keanes ramsalte kritikk av Paul Pogba.

Publisert Sist oppdatert

Et formsvakt United får gjennomgå etter tapet for byrivalen City, men det er den tidligere United-kapteinen Roy Keanes knallharde kritikk av Paul Pogba som får mest oppmerksomhet.

Ettersom også Arsenal gikk på en solid smell onsdag kveld, lever imidlertid Champions League-håpet videre, men et samlet pressekorps venter store endringer i sommer.

Matt Dickenson, The Times

– Roy Keane besørger førsteklasses underholdning når han får slippe til i et TV-studio. Han kan gyve løs på alt og alle. På bløffmakere, unnasluntrere, spillere som har spilt og spillere som fremdeles spiller i, men aldri vil bli, United-drakten verdig, skriver Dickenson.

CITY-JUBEL: Fred og Victor Lindelöf fortviler etter at Bernardo Silva sendte City i føringen på Old Trafford.

Før han fortsetter:

– Med sitt fryktinngytende blikk kan han felle sin nådeløse dom til vår forlystelse, men forestill deg å være den personen som skal rydde opp i dette rotet. Oppgaven ville vært for stor for Keane og realiteten er at de fleste managere ville hatt det likedan. Det får deg til å undres over hvordan Ole Gunnar Solskjær skal mestre denne jobben som blir mer og mer skremmende for hver uke som går, skriver Dickenson.

Dickenson skriver at en klubb som har som mål å være blant de største i verden, nå må finne ut av hvilke spillere som er villige til å ofre det som trengs for å løfte klubben.

– Dette er grunnen til at mange ville ta til orde for en rutinert manager. Vi har fremdeles til gode å se Solskjærs kaliber, skriver han.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News

Lokalavisens United-skribent var alt annet enn imponert over David de Geas keeperspill etter pause på Old Trafford.

Spanjolen får gjennomgå både i spillerbørsen og i Luckhurst sin spalte, men samtidig skriver journalisten at Solskjær ikke kritiserer keeperen sin.

NY SVAK KAMP: David de Gea kunne forhindret 0-1 og burde definitivt ha reddet 0-2.

– Jeg er bekymret over manglende resultater og i slike tider har det ingen hensikt å utpeke syndebukker. Vi skal holde sammen og det pussige er at vi fremdeles har sjansen til å bli blant de fire beste, sier Solskjær

Luckhurst skriver videre at United fremdeles er i samtaler med De Geas representanter men at forhandlingene går sakte ettersom den spanske sisteskansen vil ha forsikringer om Uniteds videre ambisjoner før han skriver under på en ny kontrakt. 

Jim White, Telegraph

– Når det kommer til å begå karakterdrap innen fotball er det én mann du alltid kan stole på. Som gjest hos Sky Sports i det 178. Manchester-derbyet skuffet ikke Roy Keane. Ved siden av ham satt Graeme Souness med et forsiktig smil. For en gangs skyld trengte ikke Souness, som har benyttet nesten hver eneste anledning til å kritisere Pogba, å si noe ettersom Keane hadde overtatt sleggen, skriver White. 

FRANSKE FORVIKLINGER: Anthony Martial og Paul Pogba må vise helt andre takter i sesonginnspurten om det skal bli Champions League på United.

– Du kan bare tenke deg reaksjonen fra Keane om han hadde vært i United-garderoben idet Pogba kom kom til klubben med sin Instagram-konto, luksusbiler og sine mange spenstige frisyrer, fortsetter White som mener det ville vært en peptalk å vise videoen med Keane til spillerne i pausen.

 

Powered by Labrador CMS