– Pogba vil til Real Madrid

Flere aviser melder nå det samme som andre allerede har gjort: At Paul Pogba vil til Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

Det drar seg til på ryktebørsen, og to dager etter at franske L’Equipe meldte at Paul Pogba er på vei til Real Madrid så er det flere av Englands største medier som melder noe liknende: Sky Sports, The Times og The Sun.

L’Equipe skrev tidligere i uka om at Pogba og United ikke så ut til å bli enige om en ny kontrakt, og at United dermed skulle være villig til å selge ham for å få tilbake litt av pengene de investerte i ham sommeren 2016.

The Times og The Sun har en litt annen inngang i sine aviser fredag, men begge fastslår at Pogba vil til Real Madrid.

Sky Sports melder fredag morgen at Real Madrid skal føle seg sikre på at de får kloa i Pogba denne sommeren.

Det er United-journalisten i The Times, Paul Hirst, som har skrevet artikkelen i den normalt så seriøse avisa, og der hevdes det at den franske verdensmesteren har blitt desillusjonert i United, at han ikke tror på retningen United tar eller tror spesielt sterkt på at han kan vinne regelmessig med sølvtøy i klubben.

Han ønsker å få gå i samtaler med Real Madrid.

MYE REAL MADRID: Tre aviser/magasiner har denne uka koblet Pogba sterkt til Real Madrid, men det har også skjedd før. Det spesielle er at det er franske og engelske publikasjoner, som det jo kan være grunn til å tro kjenner folk i eller rundt Pogba-leiren.

I motsetning til L’Equipe så skriver imidlertid Hirst at United ikke vil selge, selv om det er ventet et bud fra spanjolene senere i sommer.

Real Madrid skal nemlig ha droppet sin interesse i Christian Eriksen. I stedet skal de nå gå hardt inn for å sikre seg Pogba og Chelsea-stjernen Eden Hazard.

The Suns sak er skrevet av Mike McGrath og Neil Ashton, og den tar utgangspunkt i at flere United-stjerner ikke tror Ole Gunnar Solskjær er sterk nok til å temme Paul Pogba – en Pogba som skal ha sagt internt at han ikke synes United har tatt noen positive steg de siste årene, og at han er usikker på om Solskjær er rett mann til å lede klubben på rett vei.

Avisa hevder å vite at Mino Raiola, Pogbas agent, nylig avlyste et møte med United som skulle handle om en mulig forlengelse med United. Grunn: Pogba er fast bestemt på å dra til Real Madrid.

Ole Gunnar Solskjær har imidlertid gjentatte ganger uttalt at han ønsker å bygge sitt lag rundt Paul Pogba, og spørsmålet er hvordan dette vil ende.

Det er imidlertid grunn til å tro at det ligger mer i dette enn i en del andre rykter, når både L’Equipe, The Times og The Sun slår dette stort opp med bare et par dagers mellomrom. Paul Hirst er jo også en av journalistene som følger United året rundt.

Foruten skriveriene i franske og engelske aviser, så har Real Madrid allerede også satt i gang sitt propagandaapparat. Det betyr at Zinedine Zidane, Reals trener, har snakket åpent om Pogba, at Real Madrid-spillere har snakket åpent om Pogba og at spanske, Madrid-baserte aviser har bidratt til rykteflommen.

Det er et klassisk eksempel på hva de pleier å gjøre når de ønsker noe som de vet kan være vanskelig å få tak i.

Langvarig interesse

Real Madrid har lenge vist interesse for Pogba, og de var også med i «kampen» om Pogba da han dro fra Juventus til United igjen i 2016. Den gangen ble det imidlertid United for Pogba.

– Jeg er overlykkelig over å komme tilbake til United. Det har alltid vært en klubb med en spesiell plass i hjertet mitt (…) og jeg føler at tiden er inne til å dra til Old Trafford. Jeg har alltid trivdes foran supporterne her, og jeg kan nesten ikke vente med å bidra til laget. Dette er den rette klubben for meg, sa han da han skrev under for United.

Nå kan det imidlertid se ut som om det er Real Madrid som er den rette klubben for Pogba – hvis United faktisk er villig til å slippe ham to år før kontrakten utløper.

Les også: 
Journalistene på united.no sa tidligere denne uka hva vi tenkte om Uniteds fremtid med Paul Pogba.

Powered by Labrador CMS