– Sannsynligvis best i Europa når han er i slag

Phil Neville mener Pogba på sitt beste er klubbens beste spiller, og at franskmannen også er den beste midtbanespilleren i Europa når han er i slag.

Publisert Sist oppdatert

Phil Neville var på Match of the Day på Boxing Day, og ikke uventet ble Paul Pogba et tema under sendingen etter sine to mål mot Huddersfield.

– De hadde den beste spilleren på banen – og sannsynligvis den beste midtbanespillere i Europa når han er i slag – i Paul Pogba som har hatt noen skuffende, forferdelige siste 18 måneder i klubben på grunn av krangelen med manageren, sa Neville.

– I dag så det ut som lenkene var tatt av, og han spilte med frihet, alt-er-mulig-innstilling og arroganse. Pasningene var tilbake til hans beste nivå.

UTEN LENKER: Paul Pogba.

– Han er klubbens beste spiller når han er på sitt beste, og med prestasjoner som dette. Han bør være en spiller som scorer 12-15 mål per sesong. Han har ikke vært det i karrieren sin så langt, men han kan bli det.

Neville tror Pogba ville forsvunnet om ikke Mourinho hadde gjort det.

– Jeg tror det. Relasjonen var ødelagt, det var helt åpenbart på det tidspunktet. Han satt på benken på slutten, men i de siste par kampene har han vært fantastisk.

Powered by Labrador CMS