Mener United kan utfordre Liverpool om PL-tittelen

Phil Neville har stor tro på sitt tidligere lag neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Mannen med seks Premier League-troféer på CVen, mener gamleklubben kan slåss med Liverpool og City om gullet i 2020/21-sesongen, ifølge The Mirror.

Mener Pogba er nøkkelen

Neville trekker frem at United med kjøpet av Bruno Fernandes har gjort tilværelsen lettere for Paul Pogba.

 Kritikken han (Pogba) får… Hvis United taper, er det Pogbas feil. Hvis United vinner, men Pogba spiller dårlig, er det Pogbas feil. Kanskje kan Fernandes ta bort noe av det presset, og man kan se en forbedring.

Den engelske kvinnelandslagssjefen mener laget Ole Gunnar Solskjær nå besitter, er som fot i hose for midtbanegiganten.

 Jeg tror de nå har spillerne som gjør at Pogba passer inn. Det har vært lett å si at United bør kvitte seg med Pogba, men har de egentlig bygd et lag som lar ham prestere før nå?

Neville mener Pogba er nøkkelen til suksess for United neste sesong:

 En god Pogba i laget gir United en god sjanse til å utfordre Liverpool og Manchester City.

NØKKELSPILLER: Yngstebror Neville mener Pogba blir en særdeles viktig mann for United neste sesong.

Tror Fernandes og Pogba kan spille sammen

Før United starter sesongen igjen mot Spurs, har mange spekulert i hvordan Solskjær skal få plass til både Pogba og Bruno Fernandes i samme startellever. Dette mener Neville ikke er noe problem:

– Jeg tror de kan spille sammen. Jeg tror Pogba har evnen til å spille både dypere og høyere, og han kan også være en boks-til-boks-spiller.

Det spørs om ikke United-fansen må vente litt med å se de to midtbanemaestroene briljere sammen. I går kom nyheten om at Pogba sannsynligvis ikke starter mot Spurs på fredag.

Denne sesongen har i stor grad blitt preget av skader for franskmannens del. Han har bare startet seks kamper for klubben, og har ikke spilt en tellende kamp siden Boxing Day.

Powered by Labrador CMS