Ince fikk sparken

Paul Ince har fått sparken som manager i Blackburn Rovers. Det bekrefter John Williams, styreformann i Blackburn, tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Blackburn Rovers ligger i øyeblikket på 19. plass i Premier League – og har kun maktet å vinne 3 av 17 kamper så langt denne sesongen. Det er ikke godt nok for laget som i fjor endte på 7. plass.

”Tre seire på 17 kamper har fått et lag som i fjor endte på 7. plass til å falle til 19.plass på tabellen. Vi holder i øyeblikket på å miste kontakten med lagene foran oss. Klubbens overlevelse i Premier League er det eneste som betyr noe, og vårt fokus nå er å finne en erstatter som klarer å holde oss i toppdivisjonen. Paul er en fighter, som vi kommer til å komme tilbake. Vi ønsker han alt godt”, uttaler Williams i en pressemelding.

Avskjedigelsen av Ince innebærer at to av Sir Alex Fergusons tidligere elever har forsvunnet fra trenerkollegiet i Premier League på få uker. Roy Keane forlot som kjent Sunderland kun dager før bortemøtet på Old Trafford 6.desember. Mark Hughes (Manchester City) og Steve Bruce (Wigan) er pr. dags dato dermed de eneste tidligere United-spillerne med sjefsjobb i Premier League.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS