Fergie gratulerer Ince

Sir Alex gratulerer Paul Ince med Blackburn-jobben. Ince sier han lærte mye av Sir Alex, men som ny Blackburn-sjef gjør han også det klart: – Jeg er fienden nå.

Publisert Sist oppdatert

Mannen som nylig gikk av som suksessmanager for Milton Keynes til fordel for Blackburn, sier at Ferguson har satt spor hos ham. Ince ønsker ikke bare å forbedre Rovers' syvendeplass fra 2008/09, men Blackburn skal gjøre det med stil.

– Nivå – det er det viktigste jeg kan si om Ferguson.

– Hva noen mennesker klassifiserer nivåer som er ganske annerledes enn Fergusons. Han setter sitt utrolige nivå ut i livet gjennom sine spillere.

– Personlighetene, folkene han velger, og auraen rundt mannen, fortsetter mannen som spilte for United fra 1989 til 1995.

– Jeg var priviligert som fikk spille under Sir Alex, fordi hans standard er utrolig.

Paul Ince røper at Sir Alex har gratulert ham per sms, for jobben Ince fikk på Ewood Park.

– Alt vi opplevde sammen i United fyker ut av vinduet når United møter Blackburn. Jeg er fienden nå. Men uansett resultat vil vi ta et glass vin sammen etterpå, sier Ince, vel vitende om Fergusons kutyme etter kamper.

Paul Ince sa også at det var uaktuelt for ham å selge scoringssensasjonen Roque Santa Cruz og England-spiller David Bentley til United.

Kilde: Daily Star.

Powered by Labrador CMS