– Jeg kaller ham hundeskit…

Paul Gascoigne med masse gode ord om Bryan Robson.

Publisert Sist oppdatert

Paul Gazza Gascoigne er i vinden som i sine gode, gamle dager i England for tiden. Årsaken er en film om karrieren hans.

I den forbindelse stilte han tirsdag til en web-prat med The Guardian.

Han fortalte at han gjerne skulle spilt under Sir Alex og med Wayne Rooney, og var samtidig veldig klar på hvem som var den beste spilleren han noensinne spilte med og mot.

Bryan Robson and Paul Gascoigne of England

– Han var en fantastisk leder. Han brakk beinet tre ganger, men kom tilbake hver gang. Man trengte aldri å motivere ham noe ekstra. Noen måtte man gjøre det med, men aldri med Bryan. Jeg har spilt med noen fantastiske spillere på det engelske landslaget – jeg har spilt med og mot ham – og jeg tror ikke det er mange som vil være uenig med meg i dette. Han er en av de beste spillerne jeg noensinne har sett.

– Jeg husker en kamp. Jeg husker at han var over ved venstrebacken vår for å takle, bare for at han sekundet etter gjør en ny takling – bak meg. Jeg tenkte: «Hvordan kom du egentlig dit?». Han var fantastisk.

– Når det gjelder Sir Alex så snakket ikke han med meg etter at jeg ikke skrev under for United. Det gikk hardt inn på meg, men jeg var uansett redd ham. Senere, under testimonial-kampen, tok han meg imidlertid i hånda og ba meg glemme det. Jeg fikk også en klokke av ham med navnet hans på.

Les hele web-chatten og les mer om hva Gascoigne sa om Rooney og Sir Alex her.

Powered by Labrador CMS