– Tar avgjørelsen om to uker

Patrice Evra snakker om fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Kontrakten hans går ut i sommer, og ingen vet foreløpig hva han kommer til å gjøre. Spekulasjonene underveis de siste månedene har handlet om alt fra en retur til Franrike eller en kontrakt med italienske Inter, eller til en ny treårsavtale med United.

Samtidig har United blitt koblet sterkt til en ny venstreback hele sesongen, og koblingene til Southamptons Luke Shaw har vært sterke den siste måneden.

Patrice Evra selv sier nå at han kommer til å ta avgjørelsen om et par uker.

– Jeg tar avgjørelsen om to uker, og jeg lyver ikke. Det har vært mange rykter. Blir jeg eller drar jeg? For øyeblikket har jeg ikke bestemt meg. Agenten min vil ha et møte med United. Så får vi se, sier han ifølge Manchester Evening News.

– Jeg vil også vente til sesongen er over før jeg bestemmer meg. Alle vet hvor mye jeg elsker denne klubben, og derfor er det vanskelig. Grunnen til avgjørelsen min er også en viktig grunn, sier han videre noe kryptisk.

– Jeg forteller dere hva jeg gjør så fort sesongen er over, gjentar han.

Han gjentar også det han har sagt så ofte før – at 2013/14-sesongen har vært et mareritt. Han legger imidlertid ikke skylda på David Moyes.

– Som spiller føler man seg alltid ansvarlig. Også da David Moyes ledet laget. Jeg mener spillerne er de aller viktigste siden vi er ute på gressteppet, men alle har feilet, sier han.

Du kan lese mer av intervjuet med Evra i Manchester Evening News.

Powered by Labrador CMS