– Kan hvile når jeg legger opp!

En optimistisk Evra ser frem til kampen mot Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra var en del av United-laget som slo Norwich uten å imponere, og etter kampen mente Evra at United fortjente skryt etter å ha vunnet begge romjulskampene.

– Det er en svært viktig seier. Norwich spilte veldig godt, og de skulle ha scoret noen mål i førsteomgangen, men synes gutta fortjener rikelig med skryt. Det er aldri enkelt å spille to kamper på rad på bortebane på denne måten, men den viktigste tingen er de tre poengene, sa Evra til MUTV.

– Jeg ser bare på hva vi gjør for øyeblikket. Laget spiller bedre nå, vi har den vinnermentaliteten og United-spiriten som manglet i starten av sesongen. Jeg kan se at sulten har kommet tilbake, så jeg har troen, men jeg vil ikke snakke om tittelen. Jeg vil bare prate om neste kamp, mot Tottenham hjemme. Vi må sørge for at vi vinner og holder momentumet gående.

Danny Welbeck satt på benken i førsteomgangen, men kom på banen i andreomgang. Evra mener det var utslagsgivende.

– Han utgjorde forskjellen. Jeg er så glad på hans vegne, for han jobber veldig hardt, og han har begynt å score mange mål. Jeg håper det fortsetter.

– Stallen er sterk, men det handler ikke om én spiller. Vi manglet Wayne og Robin mot Stoke (i ligacupen, journ.anm.) også, og når de kommer tilbake vil vi være enda sterkere, det er derfor jeg er så glad! Med dem er vi det sterkeste laget i Premier League, så vi må fortsette å vinne – med eller uten dem.

patrice_evra_champions_20_skjerf_artikkel_stor
FEIRER: Her feirer Evra fjorårets ligatittel. Han er optimistisk, men vil ikke snakke om årets ligatittel ennå.

Evra spilte sin 359. United-kamp mot Norwich, og ligger med det likt på maratontabellen med Shay Brennan, og franskmannen spiller sannsynligvis sin tredje United-kamp på kort tid når United tar imot Tottenham. Men mangelen på hvile bekymrer ikke Evra, i så fall viste han det ikke da han spøkefullt svarte på et spørsmål om det hektiske kampprogrammet.

– Jeg hviler når legger opp, jeg har nok av tid til å gjøre det. Jeg tror mange ville ønsket å være i min posisjon. Jeg er heldig, og det er et privilegium å spille for Manchester United. Å være i stand til å spille hver kamp gjør meg svært glad.

Powered by Labrador CMS