evralequipe

– Jeg fikk tilbud om å bli Uniteds sportsdirektør

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra er blitt en klar stemme i United-verdenen, som ikke nøler med å sette ord på United-lidenskapen sin.

I et større intervju med franske L’Equipe fredag sier han også at han ble tilbudt jobben som Uniteds sportsdirektør, selv om han ikke sier noe om nøyaktig når eller hvordan, og om dette eventuelt da er rollen som til slutt havnet hos Darren Fletcher.

– Jeg fikk trenersertifikatene mine, og fikk en rekke tilbud, blant annet om å bli sportsdirektør i United. Klubbpresidenten i en annen klubb sa også til meg: Patrice, vil du bli min første mørkhudede trener?

– Akkurat det var ikke egentlig et kompliment, men akkurat nå ønsker jeg meg ikke tilbake til et miljø der du må blokkere vekk alle følelser. Det får komme på et senere tidspunkt, sier han.

Tidligere denne uka la Evra ut et følelsesladet innlegg på sin Instagram-side, ett av mange om United.

Han gjentar også overfor L’Equipe hvor stor kjærligheten for United er.

– Ex-kona mi slet med å finne seg til rette i Manchester. Derfor måtte jeg ta den avgjørelsen (om å reise til Juventus). Jeg angrer ikke. Jeg likte også Juventus.

– Da vi kom til Champions League-finalen i 2015 og United ikke gjorde det så bra så sa ex-kona også til meg: «Der ser du, jeg hadde rett da jeg ba deg om å dra til Torino». Da svarte jeg: «Selv om jeg vinner fem Champions League-titler med Juventus så vil ikke det endre på kjærligheten min for United».

– Med all respekt for gartnere så elsker jeg United så mye at jeg kunne fullført United-karrieren min også som gartner i klubben.

Powered by Labrador CMS