– Jeg elsker Man United

Patrice Evra har aldri lagt skjul på sin kjærlighet til United. Og, best av alt — den lever minst like godt som før.

Publisert Sist oppdatert

I kjølvannet av søndagens testimonial for Michael Carrick, serverte Evra blant annet sin spøkefulle forklaring på at han i en alder av 36 fortsatt er aktiv. Han var derimot ikke i det spøkefulle hjørnet da han erklærte sine følelser for klubben han tjente gjennom 379 opptredener mellom 2006 og 2014.

Overfor MUTV slo Evra, med en for ham sjelden, alvorlig mine, fast følgende:

– Jeg elsker Man United, og jeg kommer alltid til å elske Man United.

– Det er heller ingen falsk kjærlighet, fortsatte han, med krav på å bli trodd (som om vi noensinne har tvilt).

Så adresserte han en aldri så liten oppfordring til klubbens fans:

– Enten de taper eller vinner, må vi alltid stille oss bak Man United. Om du elsker klubben bør du aldri kritisere dem; du må støtte dem. Om en spiller har en dårlig dag, må du aldri bue på ham.

PATRICE EVRA tar «selfie» sammen med United-fans på Old Trafford.
PATRICE EVRA tar «selfie» sammen med United-fans på Old Trafford.

– Glem fortiden

Evra hadde også et og annet å fortelle dem/oss som ikke har vært helt fornøyd med lagets prestasjoner i de siste sesongene:

– Denne sesongen kvalifiserte de seg for Champions League. Likevel ble det fra enkelte hold hevdet at de ikke spilte god fotball. Men vi er ikke på sirkus!

– Om man ønsker fotball å kose seg med, så ja; 2008 var fantastisk, men det må folk legge bak seg. Isteden må de konsentrere seg om dagens Manchester United. Det er min melding til United-fans, sa Evra til Uniteds egen tv-stasjon.

Patrice Evra forlot United til fordel for Juventus i 2014. Der vant han to Serie A-mesterskap, blant annet sammen med Paul Pogba, før han i fjor sommer dro hjem til Frankrike for å fortsette sin glitrende fotballkarriere i Marseille.

Powered by Labrador CMS