Evras brev til fansen

Les takkebrevet til fansen her.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra er nå Juventus-spiller og har til Manutd.com skrevet et fantastisk brev til alle supportere av Manchester United. Du kan lese en oversettelse av brevet her.

 

Etter  lang tid med tenking har jeg bestemt meg for at det er rett tid til å forlate Manchester United. Det er den største avgjørelsen i min karriere fordi denne klubben er og vil for alltid være i hjertet mitt.

 Å komme og spille for Manchester United har alltid vært et privilegium, en drøm som ble til virkelig og min tid her har vært minnerik. Både gjennom de gode og de dårlige tidene har vi alltid holdt sammen og vært lojal. Jeg har alltid sagt at du blir ikke bare en del av Manchester United, men du blir en del av en familie og måtte den tradisjonen fortsette.

 Denne klubben er støpt i historien og jeg følger meg privilegert for å ha blitt en del av dette. De siste ni årene har jeg møtt og jobbet med noen fantastiske folk, mange som vil være vennene mine ut livet. Jeg vil gjerne takke alle i klubben – lagkamerater, trenere og spesielt støtteapparatet som gjorde hver eneste dag på Carrington eller Old Trafford til en spesiell dag.

 En stor takk til Sir Alex Ferguson som gjorde alt dette mulig, for å gi meg æren av å være kaptein, å bli inspirert av legendene i Manchester United og forstå at ingen er større enn klubben.

 Min største takk går til fansen. Vi har hatt noen fantastiske stunder sammen, vi har løftet mange trofeer sammen og den kvelden i Moskva vil være sammen med oss for alltid. Hver eneste gang jeg kledde på meg drakten viste jeg at jeg spilte for logoen og for en veldig spesiell klubb. Min lidenskap for denne klubben vil fortsette og jeg vet dere vil nyte stor suksess i de kommende sesongene.

Powered by Labrador CMS