Evra tilbake på Carrington

United hjelper franskmannen.

Publisert Sist oppdatert

– Spillerkarrieren min er offisielt over. Jeg begynte på UEFA B-trenerkurset i 2013. Nå vil jeg gjøre ferdig det før jeg fortsetter for å få UEFA A-lisensen.

– Hvis alt går bra så vil jeg være klar til å lede et lag om halvannet år.

Det sa Patrice Evra da han la fotballstøvlene på hylla for godt i juli.

Nå får han hjelp av United til å fullføre utdannelsen. Tirsdag la han nemlig ut følgende melding på Instagram-siden sin.

– Jeg klarer egentlig ikke å beskrive følelsene mine akkurat nå. Bare det å ta på seg trenerdrakten gjør meg til en av de lykkeligste. Takk, Manchester United, for å hjelpe meg med å fullføre trenerutdannelsen.

Onsdag var det også bilder av Evra som tok turen til Carrington.

Så er spørsmålet hvor lenge han blir der, men det kan vel ikke bli helt feil om United-spillerne, på et eller flere nivåer, nå får jobbe med humøret, vinnerskallen og United-lidenskapen til franskmannen.

En som virket ekstra glad for Evra sitt inntog på Carrington var landsmann, Paul Pogba. Duoen var som Knoll og Tott da Evra fortsatt spilte på det franske landslaget, og de spilte også sammen et par sesonger i Juventus.

Og det er ikke helt utenkelig at Evra sin tilstedeværelse på treningsfeltet og i garderoben kan gjøre at vi får se en enda friskere Paul Pogba i ukene framover.

Powered by Labrador CMS