– Derfor spiller jeg fortsatt

Patrice Evras «forklaring» er trolig en annen enn du ville ha gjettet.

Publisert Sist oppdatert

Det er snart tre år siden den 36 år gamle spilloppmakeren forlot Old Trafford etter en åtte år lang og fantastisk karriere på Uniteds venstrebackplass.
Søndag var han tilbake på sin gamle hjemmebane for å være med på hyllesten av sin gamle lagkamerat Michael Carrick, og der viste han alle at det fortsatt er sprut i de aldrende beina.

Nesten som i sine velmaktsdager, løp Evra ustanselig opp og ned langs venstrekanten for Carricks utvalgte. Ja, ved en anledning stormet han sågar inn i motstanderfeltet etter et sugende løp fra egen banehalvdel. Der ble han til slutt lagt i bakken av John Terry, uten at dommer Neil Swarbrick en gang gjorde mine til å blåse for straffespark.

Anledningen tatt i betraktning spilte det selvsagt ingen rolle. Heller ikke Evra selv lot seg provosere av den vrange pipeblåseren, og var like fort tilbake på beina med sitt velkjente varemerkeglis.

– Følesesladet

TYPISK «PADDY»: Etter kampen surret han sin gamle lagkamerat Quinton Fortune fast i tape.
TYPISK «PADDY»: Etter kampen surret han sin gamle lagkamerat Quinton Fortune fast i tape.

Etter kampslutt ga han uttrykk for at gjensynet med Old Trafford genererte «for mye følelser».

– Det var helt utrolig, og først og fremst må jeg rette en takk til Michael Carrick for å ha invitert oss til denne testimonialen.

– Men det ble for emosjonelt, for mange følelser forbundet med å være tilbake i garderoben; å møte sjefen (Sir Alex), fansen og se stadion igjen, sa han, blank i øynene.

– Vi må takke Gud for store, lykkelige øyeblikk som dette, og takk til hele familien Carrick!

På spørsmål om hva som fortsatt holder ham igang, lød svaret fra storfamilien Evras mest fremtredende medlem:

– Det er enkelt: Jeg har fortsatt 24 brødre og søstre å mette, så jeg kan ikke legge opp!

Powered by Labrador CMS