– Derfor dro jeg

Patrice Evra kaster lys over beslutningen om å forlate Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det kom som noe av en overraskelse da den franske forsvarsspilleren i sommer valgte å forlate Old Trafford. Kort tid i forveien hadde han skrevet under på en ny ettårskontrakt, og alt lå til rette for en myk overgang på venstrebackplassen. Luke Shaw var nettopp blitt hentet fra Southampton, og veteran Evra sto klar for å hjelpe det unge stortalentet  med å finne seg til rette i hans første sesong i en ny klubb. Det var i hvert fall planen.

Men så, plutselig, endret alt seg. Patrice Evra skrev under for Juventus, og med 33-åringen ut døren forsvant alle planer om et mentor/elev-opplegg.

Siden ble det spekulert i årsaken til at Evra gjorde som han gjorde. Misnøye med ansettelsen av Louis van Gaal var et av forslagene; misnøye med ikke å ha blitt tilbudt en toårskontrakt, et annet.

Nå viser det seg at ingen av disse medfører riktighet.

Ifølge Patrice Evra var det nemlig helt andre grunner som lå til grunn for beslutningen om å forlate klubben han hadde tilbrakt de siste åtte og et halvt årene.

– Jeg forlot Manchester som følge av personlige problemer, siteres han på av JTV, selvsagt uten å utdype problemene nærmere.

Nå virker han godt fornøyd med tilværelsen i Torino:

– Juventus var den eneste klubben jeg kunne tenke meg å dra til. Det er en stor klubb med en viktig historie. (Antonio) Conte (daværende manager) ringte meg flere ganger for å overbevise meg, og nå er jeg lykkelig over å være i Juventus. Jeg har fått fortsette karrieren i en stor klubb, og ser ingen forskjeller sammenlignet med United.

Evra prater også varmt om sin gamle kollega fra United, Carlos Tevez, som han hevder har hulpet ham med å finne seg til rette i Torino.

– Tevez? Han er blitt mer moden, mer en lagspiller; en løve. Han har vært til stor hjelp for meg her, avslutter Patrice Evra.

Kilde: Teamtalk

Powered by Labrador CMS