– Alltid feil avgjørelse å forlate United

Evra snakker varmt om United igjen, og får lykkeønskninger fra United-hold før Champions League-finalen.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra blir en skikkelig publikumsfavoritt uansett hvor han spiller, på grunn av sin vinnende personlighet, og han har ikke overraskende vært en nyttig spiller for et Juventus-lag som har kvalifisert seg til lørdagens Champions League-finale.

Men til tross for sportslig suksess – Juventus har allerede vunnet både ligaen og cupen – er beskjeden fra Evra klar:

– Mange folk sier «du gjorde et godt valg med å forlate Manchester United, Patrice». Uansett når du forlater United, selv når du vinner, er det alltid feil avgjørelse å forlate United. Jeg ønsker å gjøre det klart – jeg forlot United av personlige grunner, sa franskmannen til ITV ifølge Daily Telegraph.

Evra skal ha vært en populær mann i United-garderoben også, og han får lykkeønskninger fra gamle lagkamerater.

– Det er utrolig. Han har gjort det fantastisk. Jeg tror han aldri har tapt en semifinale [i Champions League], og han har kommet seg til enda en Champions League-finale. Han kan være stolt av seg selv. Jeg pleide å se opp til ham, og vi ønsker ham lykke til i finalen og håper at han vinner den, sa Phil Jones til ManUtd.com.

Mikaël Silvestre fulgte opp med å si at kanskje Juventus’s outsiderposisjon kan være en fordel, før Evra-bestekompis Park Ji-Sung kom med en personlig hilsen til Evra og Tevez:

Ahead of the Champions League final, Ji-sung Park has a message for his former United team-mates, Patrice Evra and Carlos Tevez…

Posted by Manchester United on 6. juni 2015

 

Powered by Labrador CMS