Evra ute av VM

KARAKTERBOK: Ingen stor kamp for Frankrike da Die Mannschaft sendte dem ut av VM.

Publisert Sist oppdatert

FRANKRIKE – TYSKLAND

Kvartfinale VM, i Rio de Janeiro
04.07.2014, 18.00

1-0 (Mats Hummels, ’13)

Defensivt var han sløv. Etterlot seg store rom på venstrebacken, og forsvarskollega Sakho måte ofte opp og tette rommet da Evras manglende tilstedeværelse tillot tyskerne å angripe på sin høyrekant. Hadde ingen avgjørende feil, men slo heller aldri det avgjørende innlegget.

terning3

Prøvde ofte å sende Benzema fri med gjennombruddspasninger, men lyktes aldri med det. Det defensive samspillet satt heller ikke helt som Deschamps trolig hadde sett for seg. Sakho måtte fylle Evras rom på backen i blant, mens Evra kom joggende fra midtbanen – noe som etterlot mye rom for tyskerne.

terning2

Får plusspoeng for: Bidro – forsøkte iallefall – offensivt på Frankrikes venstreside.

terning2
terning2

Får minus for: Ofte ute av posisjon.

Verdt å merke seg: Patrice Evra var Frankrikes eldste spiller på banen mot Tyskland.

terning2

Selve kampen:

terning2

Den såkalte «midtbanekrigen» som så mange pratet om i forkant av kampen ble totalt dominert av tyskerne, og det var Joachim Löws mannskap som sto for underholdningen innledningsvis. De fikk også uttelling etter 13 minutter da de vant et frispark inne på Frankrikes banehalvdel. Toni Kroos løftet ballen inn i feltet. Der knuste Mats Hummels Real Madrid-stopper Raphaël Varane i luften og stanget inn 1-0.

Folk spådde mange mål, men det ble en rolig andreomgang for begge lag sin del. Tyskland stengte butikken, og franskmennene fikk en svært tøff jobb med å angripe.

Hva nå:

Frankrike er ute av VM, og Patrice Evra må pakke sekken og se seg tilbake til Manchester og Aon Training Complex.

Dette blir nok det siste vi ser av Evra i mesterskapsammenheng også, da nevnte Lucas Digne mest sannsynlig har spilt seg til fast plass på laget innen EM 2016.

Powered by Labrador CMS