– Pogba kan nå gjøre hva han vil for min del

Her er noen av reaksjonene som har dukket opp i kjølvannet av Paul Pogbas store triumf.

Publisert Sist oppdatert

Kritikerne har vært mange og de har vært høylytte. Paul Pogba har måttet tåle mang en skyllebøtte for sine opptredener, både for klubblaget og for det franske landslaget. 

Med sin innsats under sommerens Russland-VM, og ikke minst i søndagens finale, har imidlertid Uniteds franske juvel klart å stilne de aller fleste. Til og med Roy Keane, en mann som ved flere anledninger har kritisert 25-åringen, ikke minst for hans mange hårfrisyrer og opptredener på sosiale medier.

Nå har pipen fått en helt annen lyd. I hvert fall var det en sjeldent munter ire som satt i ITVs studio under VM-finalen og etterpå sa dette:

«At Pogba danser har jeg ingenting imot; han har lov til det nå etter å ha vunnet VM. Han kan til og med gjøre hva han vil med håret sitt.

Men også andre, spillere som også tidligere har tatt Pogba i forsvar, var frempå:

Rio Ferdinand:

«Han har i denne turneringen vist at han har alt – defensiv så vel som offensiv disiplin – det har bare ikke fungert i Manchester United-trøyen ennå. Mourinho er nødt til å avdekke denne siden ved ham. Grunnen til at United kjøpte ham var måten han påvirket Juventus' kamper, men i United har han ingen Andrea Pirlo til å gi ham ballen.»

Patrice Evra:

Zlatan Ibrahimovic:

Og til slutt Pogba selv, som svarer «løven» slik:

Powered by Labrador CMS