Evra

Evra om Varane: – Minner meg om Ferdinand

Patrice Evra mener United har gjort et veldig godt kjøp.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag bekreftet United at klubben har kommet til enighet med Real Madrid om en overgangsavtale som – dersom alt går etter planen – sørger for at Raphaël Varane blir klubbens nye midtstopper.

Bare noen dagers karantenetid, den medisinske testen og de nødvendige underskriftene mangler før Varane blir klubbens 14. franskmann.

Én av dem som lar seg begeistre av nyheten, er den franske spilleren med aller flest kamper for klubben – Patrice Evra. Backlegenden forteller at Varane minner ham om en tidligere forsvarskamerat fra United-tiden.

Varane minner meg om Rio Ferdinand, sier Evra til The Athletic.

Den gamle venstrebacken mener Varane har flere av de samme kvalitetene som gjorde Ferdinand til en av sin generasjons aller beste midtstoppere. Den tidligere stopperen vant blant annet seks ligagull og én Champions League-pokal med United.

CHAMPIONS LEAGUE-VINNERE: Patrice Evra og Rio Ferdinand vant mesterligaen sammen i 2008.
CHAMPIONS LEAGUE-VINNERE: Patrice Evra og Rio Ferdinand vant mesterligaen sammen i 2008.

 

Evra spilte med Ferdinand gjennom en årrekke i United og spilte også på det franske landslaget sammen med Varane i tre år.

Han er god med ballen og god i lufta, begynner Evra.

Han er den komplette midtstopper. Jeg husker den første kampen jeg spilte med ham på det franske landslaget – jeg var så imponert. Han var så ung, men fortsatt så god med ballen, så rask og timingen hans var perfekt.

Evra mener Varane ikke bare en spiller som vil hjelpe United bakover på banen, men også en mann som vil bidra i det offensive spillet.

Han er rolig med ballen og kan score mål også, sier Evra, som mener United har gjort et virkelig godt kjøp.

– Dette er en topp, topp signering for Manchester United.

LES OGSÅ: Varane bekreftet – dette sier United og Real Madrid

Flere Varane-saker:

Powered by Labrador CMS