Forsvarer Evra

Patrice Evra får støtte fra noe uventet hold.

Publisert Sist oppdatert

Patrick Vieira har kjempet utallige kamper på banen mot United. Nå er han trener hos erkerival Manchester City, men likevel har franskmannen kommet med støtte til Patrice Evra.

Uniteds venstreback har nemlig vært i hardt vær i Frankrike etter at han gikk knalhardt ut mot fotball-eksperter som har kritisert ham – blant annet legenden Bixente Lizarazu.

– Det kan stilles spørsmålstegn ved timingen til Patrice. Hvorfor ventet han ikke til etter at kvalifiseringen var over før han sa det han sa, men jeg er egentlig helt enig med ham, sier Vieira til L’Equipe.

– Det er veldig vanlig å kritisere fotballspillere for at de ikke sier hva de mener. For en gangs skyld er det så én som sier nøyaktig hva han mener. Skal vi da slakte ham for det?

– Alt i denne saken handler om folk som gjør jobbene sine, men det er grenser. Noen eksperter er tidligere spillere også, og de likte ikke å bli kritisert da de spilte selv. Nå er de på den andre siden, og har kanskje glemt hvordan kritikk kan påvirke deg. Det er det som uroer meg.

– I England er Evra respektert av alle. Jeg tror også han bare sa hva alle de andre spillerne tenkte. Han gjorde det fordi han ikke er en spiller som holder ting inni seg, sier Vieira.

Evra og Frankrike må snu 0-2 fra bortekampen mot Ukraina til seier på hjemmebane tirsdag kveld hvis det skal bli VM-spill neste sommer.

Powered by Labrador CMS