– Virker veldig selvsikker

McNair får skryt fra landslagskamerater.

Publisert Sist oppdatert

Paddy McNair har imponert for klubblaget, kanskje snart landslaget, og er blant de aller største talentene Manchester United har. Siden debuten mot West Ham for to måneder siden har det bare gått en vei – oppover. Han venter stadig på landslagsdebuten.

Selvsikker

Men mot Romania på fredag var han med som benkevarmer. Og ifølge lagkameratene hans duger han til mer enn å være termalkilde. Blant de som kom med rosende ord om 19-åringen var tidligere United-keeper Roy Carroll som, tro det eller ei, fremdeles er i live.

Roy Carroll
2001: Roy Carroll gjorde landet sitt stolt da han voktet buret mot Lille i Mesterligaen.

– Det er virkelig bra at han kommet seg inn i United-troppen, og han har også spilt et par kamper nå. Det er stort for et lite land når spillere som det slår igjennom. Under trening virker han veldig selvsikker til å være 19 år, så det er bra for hele landet i tillegg til laget vårt, sa målvakten i samtale med Irish FA TV og kom samtidig med litt indirekte skryt av egen karriere.

Viktige Evans

Niall McGinn, som tjener til smør på skiva i Aberdeen, var også fornøyd med sin nye lagkamerat, og ville understreke Jonny Evans betydning for unggutten.

– Det er enormt. Å se han slå igjennom i United, se han uke inn og uke ut, det har vært flott. Jeg er sikker på at Jonny har vært av stor hjelp for han, da de på en måte spiller i samme posisjon. Det er flott å se han få anerkjennelse, og at han tas med i planene til Michael O’Neill.

Mot Romania tapte de 2-0, men O’Neills gutter har allikevel slått brukbart fra seg i kvalifiseringsgruppe F. Hittil har de slått Ungarn 1-2, Færøyene 2-0, samt Hellas 0-2, og ligger med det på andreplass i gruppen, to poeng foran Ungarn. Så noe europamesterskap er slettes ikke utenkelig. Det vil i så fall bli første gang de kvalifiserer seg for et mesterskap siden Mexico-VM i 1986.

Powered by Labrador CMS