– McNair ute i tre uker

Skadeproblemene vil ingen ende ta for United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har blitt rammet knallhardt av skader denne sesongen. Mandag meldte BBC at erstatteren til erstatteren til erstatteren, Paddy McNair, er ute i tre uker som følge av en hamstringsskade.

Den 19 år gamle midtstopperen har levert varene i fraværet av Phil Jones, Chris Smalling og Jonny Evans, men nå kan altså førstelagseventyret være over for denne gangen.

McNair nøytraliserte Everton-spiss Romelu Lukaku, som kun noterte seg for to avslutninger mot United. I tillegg et skuddforsøk fire meter til side for mål, avsluttet han med en heading skyhøyt over tverrliggeren til De Gea.

Den belgiske spissen forsøkte åpenbart å skape én-mot-én-dueller med den unge nord-iren, men endte i stedet opp med å spille sin svakeste kamp for sesongen.

På WhoScored fikk han den laveste ratingen han har fått i år, med 5,86. Lukaku, som har den fjerde høyeste gjennomsnittsratingen av Evertons spillere, fikk altså den laveste ratingen av samtlige spillere som var på banen søndag.

Også på EA PPI (Player Performance Index) fikk Lukaku slående dårlige tall. Han var den eneste spilleren som endte opp med minuspoeng.

Manchester United v Everton - Premier League
NØYTRALISERT: Her kommer Romelu Lukaku til sin eneste skikkelige avslutning i den kampen.

Ingen lag har vært mer plaget av skader enn Manchester United denne sesongen. Nå skal Louis van Gaal ha fått nok og ytret ønske om å endre på det medisinske apparatet.

Tony Strudwick skal ha fått beskjed om å kutte ut jobben for det engelske landslaget, og har også blitt tilsidesatt og erstattet av Jos van Dijk.

Heldigvis for United har både Phil Jones, Jonny Evans og Chris Smalling en mulighet til å rekke kampen. Det samme gjelder Michael Carrick, som først og fremst er tiltenkt en rolle på midtbanen.

Powered by Labrador CMS