Joao

Ryktesaker, uke 13

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 3. april

11.26: I Portugal har det vært litt spekulasjoner om at Sportings defensive midtbanespiller João Palhinha kan være aktuell for United, men ifølge Jonathan Shrager har United per nå ikke kontaktet Sporting om 26-åringen, som for øvrig har etablert seg på det portugisiske landslaget det siste året.

Lørdag 2. april

15.50: Vanligvis pålitelige The Telegraph melder at Leicesters Youri Tielemans, som tidligere har blitt hyppig lenket til United, vil være tilgjengelig for 25 millioner pund denne sommeren.

Årsaken skal være at Brendan Rodgers planlegger å rydde i stallen, samt at belgieren bare har igjen ett år av kontrakten sin.

12.20: Bruno Fernandes har nettopp signert en ny langtidskontrakt med United.

Ralf Rangnick påpeker i sin pressekonferanse før lørdagens møte med Leicester at portugiseren er en spiller som naturligvis vil tiltrekke seg interesse fra andre klubber.

Nå skriver The Athletic at Barcelona hadde begynt å følge ekstra godt med på midtbanespilleren før nyheten om den nye kontrakten sprakk.

12.10: The Mirror skriver at det ikke vil koste United mer enn to millioner euro å kjøpe Erik ten Hag ut av kontrakten med Ajax, ettersom 52-åringen angivelig har en utkjøpsklausul i sin kontrakt med Amsterdam-klubben.

Avisen skriver også at Ten Hag allerede har uttrykt et ønske om å ta med seg kantspiller Antony og midtstopper Jurrien Timber fra Ajax.

08.10: West Ham-trener David Moyes sier at United-lenkede Declan Rice i utgangspunktet «ikke er til salgs» og at det vil kreve voldsomme summer for å få London-klubben til å ombestemme seg.

– 100 millioner pund hadde vært billig forrige sommer. Akkurat nå ville 150 millioner pund vært et absolutt minimum, men han er ikke til salgs. Det betyr at det bare er visse klubber som i det hele tatt kan vurdere det, sier Moyes ifølge football.london.

Fredag 1. april

21.00: United er på jakt etter en ny midtstopper og er fortsatt interesserte i Villarreal-spiller Pau Torres, ifølge nettstedet 90min, som riktignok ikke er dem vi stoler mest på.

United skal ha vært i samtaler med 25-åringen også i fjor sommer, før det ble klart at Raphaël Varane var tilgjengelig fra Real Madrid.

11.30: Bruno Fernandes har signert ny kontrakt, og ifølge Samuel Luckhurst skal klubben også ha utløst forlengelsesklausulen til Tahith Chong. Det betyr i så fall at 22-åringen ikke forsvinner gratis i sommer.

08.05: RB Lezipig jobber ifølge ESPN hardt for å beholde Christopher Nkunku. Vingen har bidratt med 26 målpoeng denne sesongen, og skal være ønsket av United, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Bayern München og gamleklubben PSG. Prislappen er satt til 75 millioner euro, men mest av alt håper Leipzig at franskmannen forlenger avtalen som strekker seg til 2024.

08.00: Dagens første nyhet er at Bruno Fernandes etter alle solemerker har signert ny kontrakt. Sannsynligvis ikke en april-spøk! Les saken her!

Torsdag 31. mars

15.34: Daily Mirror skriver at United er en av klubbene som er interessert i 21 år gamle Djed Spence, som for tiden spiller for Nottingham Forest (på utlån fra Middlesbrough). Arsenal og Tottenham nevnes også som interesserte klubber (ja, de fremstår egentlig som mer sannsynlige destinasjoner også), og det skrives om en mulig overgangssum på rundt 20 millioner pund.

Hos Evening Standard står det at godt plasserte kilder tror overgangssummen blir på 12-15 millioner pund, men de nevner ikke United.

Spence spiller vanligvis høyreback eller høyre vingback, men kan nok også spille i en mer typisk vingrolle.

09.38: Mye tyder på at en bekreftelse av ny Bruno Fernandes-kontrakt (til 2027) ikke er veldig langt unna.

09.06: Med Edinson Cavani på vei bort, og med en usikker fremtid for Cristiano Ronaldo, så fører det til en del spekulasjoner rundt spisser, og Benficas Darwin Núñez er en av spissene United kobles til.

Sam Dean fra Daily Telegraph skriver at Uniteds muligheter til å signere uruguyaneren i sommer avhenger av Champions League-kvalifikasjon, siden Núñez er lysten på å spille i Champions League neste sesong også, etter å ha imponert der denne sesongen.

Det samme gjelder for Arsenal, som også skal være interesserte i Núñez. Benfica skal være lystne på å få en rask konklusjon på 22-åringens fremtid, og håper å få en solid overgangssum tidlig i sommervinduet.

City har også blitt koblet til Núñez, men alt tyder på at Erling Braut Haaland er hovedprioritet for de lyseblå denne sommeren.

Onsdag 30. mars

14.53: Rob Dawson i ESPN skriver at United utforsker muligheten for å bruke Anthony Martial i en eventuell Harry Kane-avtale.

Kane vil uansett bli dyr, men klubben håper at om Martial går i den andre retningen – enten i en separat del eller som en del av samme avtalen – så vil det hjelpe på.

Tottenham har tidligere forhørt seg om Martials tilgjengelighet.

Kilder har dog fortalt ESPN at Martial vil foretrekke en overgang til Italia eller Spania om han forlater United permanent den kommende sommeren.

09.49: Eksakt hvor bra kilde Firenze Viola er på Fiorentina-stoff er vi egentlig ikke helt sikre på, men de skriver i alle fall at Diogo Dalot er en spiller som interesserer Firenze-klubben, og det blir spekulert om et mulig lån med en kjøpsopsjon.

Tirsdag 29. mars

20.35: Nye uttalelser fra Ajax-direktør Gerry Hamstra tyder på at den nederlandske hovedstadsklubben har begynt å innse at manager Erik ten Hag kan komme til å forsvinne etter sesongen.

– Det vil være fantastisk om Ten Hag fortsatt er treneren vår neste sesong. Han har fortsatt kontrakt, men alle vet hvordan verden fungerer. For nå er han fokusert på denne sesongen og de siste avgjørende månedene, så får tiden vise hva som skjer etter det, sier Hamstra til Voetbal International, her gjengitt av The Express.

17.30: United og Erik ten Hag skal ikke ha kommet til noen slags enighet etter nederlenderens intervju med klubben, men partene skal fortsatt være positive til hverandre. Det sier Fabrizio Romano i podkasten Here We Go.

Overgansjournalisten sier også at Luis Enrique ikke ønsker å skape noen som helst problemer med det spanske fotballforbundet.

Selv om Enrique har beundrere i United-hierarkiet skal det derfor være uaktuelt for den spanske landslagssjefen å fokusere på noe annet enn La Furia Roja frem mot årets verdensmesterskap.

08.05: Siste navn opp av United-hatten i Portugal er Otavio. 27-åringen spiller i Porto, og skal ifølge A Bola være i kikkerten til United, Liverpool og Newcastle.

08.00: Driblefanten Raphinha har blitt koblet til Manchester United den siste tiden, og ifølge The Athletic har brasilianeren en utkjøpsklausul i kontrakten sin som gjør at han kan forlate Leeds dersom de rykker ned. Leeds skal kreve 67 millioner pund.

Mandag 28. mars

17.30: Kanskje ikke så overraskende, men Manchester United vil ikke tilby nye kontrakter til trioen Edinson Cavani, Juan Mata og Jesse Lingard. Det melder Fabrizio Romano på Twitter.

Romano skriver også at Bruno Fernandes sin nye kontrakt snart vil bli bekreftet, mens klubben også ønsker samtaler med Luke Shaw i løpet av nær fremtid.

15.40: Kilden er ikke den aller beste, men Santi Aouna i Foot Mercato skriver at kilder nær United-styret bekrefter overfor ham at United har gjennomført et intervju med Mauricio Pochettino. Tidligere skal United, ifølge flere pålitelige kilder, ha gjennomført et intervju med Erik ten Hag. I den forbindelse ble det også sagt at flere managerkandidater kom til å bli intervjuet.

10.05: Napoli-spiss Victor Osimhen nevnes jevnlig også som mulig ny United-spiss, men Napoli skal nå ha satt en prislapp på 83 millioner pund på ham. Informasjonen skal komme fra Corriere dello Sport, selv om United.no ikke selv har sett den der.

Osimhen var én av mange spisser united.no kikket nærmere på for noen uker siden.

10.00: Edinson Cavani kobles stadig sterkere til Real Sociedad i Spania, som en mulig erstatter for Alexander Isak, som kobles bort fra dem i sommer.

08.20:Spiss, defensiv midtbanespiller, offensiv midtbanespiller og en høyre kantspiller. Det skal være Uniteds handleliste for sommeren, ifølge The Athletics Laurie Whitwell. Han legger til at Harry Kane helt naturlig vil toppe spisslista og at det kjøpet vil være aktuelt uavhengig av manager, selv om United innså at de i 2021 tidligst kunne gjøre den overgangen denne sommeren.

07.30: – Utelukk ikke Luis Enrique som United-manager. Det skriver Mike Keegan i Daily Mail i en sak. Han skal ha mange beundrere på Old Trafford, etter å ha vunnet to ligagull og Champions League-trofeet som Barcelona-trener. At han skal lede Spania i VM i november kompliserer imidlertid det hele.

07.25: Transferguru Fabrizio Romano sa søndag at det er sant at to andre klubber også har kontaktet Erik ten Hag, men at både Ten Hag og Mauricio Pochettino nå venter for å finne ut hva United faktisk bestemmer seg for. Han legger til at Bruno Fernandes vil forlenge med United uavhengig av hvem som blir ny manager.

Powered by Labrador CMS