West Ham United v Manchester United - Premier League

Ryktesaker, uke 39

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 3. oktober

17.13: The Sun skriver i en såkalt eksklusiv sak at United vil ha et endelig svar fra Paul Pogba innen jul. Klubben skal de siste månedene ha fått forsterket tro på at Pogba kommer til å signere ny kontrakt, og United ønsker å unngå at et Pogba-sirkus skal virke forstyrrende mot slutten av sesongen.

Artikkelen er ikke skrevet av avisas United-korrespondent, og vi ville tatt det med en klype salt.

09.51: Spanske Mundo Deportivo skriver at det ikke er utenkelig at Edinson Cavani kan havne i Real Madrid i januar (se også 12.40-oppdateringen fredag 1. oktober), som en konsekvens av Cristiano Ronaldos ankomst.

Det skal sies at noe av premisset for artikkelen virker å være at Cavani har spilt lite denne sesongen, men akkurat det handler jo like mye om helt andre ting enn konkurransen om en plass på laget. Resten av informasjonen kan selvsagt stemme likevel.

Lørdag 2. oktober

08.14: Axel Tuanzebe koser seg i sitt tredje låneopphold hos Aston Villa, og ifølge Birmingham Mail skal stopperen være åpen for å dra dit permanent.

Det skal sies at det ikke er spesifisert i lokalavisas informasjon når han eventuelt kan være åpen for å bli Villa-spiller permanent. Det de skriver er at han, slik avisa forstår det, en dag er åpen for å dra dit permanent.

Konkurransen om en stopperplass i Manchester United er svært tøff, med Harry Maguire, Raphaël Varane og Victor Lindelöf definitivt foran i køen, og med Eric Bailly og Phil Jones som andre konkurrenter.

Fredag 1. oktober

12.40: Real Madrid kan komme med en henvendelse til United for å hente Edinson Cavani på lån i januar. Det skriver den spanske avisen El Nacional.

Klubbpresident Florentino Perez skal være en stor beundrer av United-spissen, skriver den spanske avisen.

08.45: Donny van de Beek så ikke veldig glad ut på United-benken under kampen mot Villarreal i Champions League. Nå vil nederlenderen gjøre et nytt forsøk på å bytte klubb i januar, skriver Daily Mail.

Van de Beek var aktuell for utlån til flere klubber i sommer og agenten Guido Albers skal ha hatt kontruktive og gode samtaler med Everton, før det ble klart at United ikke ville låne ut midtbanespilleren.

Saken er skrevet av Chris Wheeler som følger United tett for Daily Mail.  

Torsdag 30. september

08.41: For noen dager siden videreformidlet vi informasjonen fra Jeremy Cross fra Daily Star om at United avslutter sin Declan Rice-interesse, og heller ønsker å signere Kalvin Phillips.

Nå skriver Cross at Leeds har startet kontraktsforhandlinger med Phillips for å holde ham borte fra Manchester United. Leeds skal være desperate etter å beholde midtbanespilleren. Liverpool, Manchester City og til og med Real Madrid skal også ha forhørt seg om Phillips i løpet av det siste året.

Daily Star er uansett ikke en spesielt troverdig kilde, så vi anbefaler en klype salt til hele saken.

Onsdag 29. september

08.16: Ikke de beste kildene akkurat her, men Manchester United skal være interesserte i Peterborough United-stopper Ronnie Edwards etter å ha blitt anbefalt ham av Sir Alex Ferguson, ifølge Daily Star (her gjengitt av Daily Express – originalartikkelen ser ikke ut til å ligge på nett).

Ferguson ser mer av Peterborough United enn de fleste siden sønnen Darren Ferguson er inne i sin tredje periode som Posh-manager, og han skal angivelig ha blitt imponert av klubbens 18 år gamle midtstopper.

Flere andre Premier League-klubber, Tottenham og Brentford blir navngitt, skal også være interesserte i Edwards.

Tirsdag 28. september

14.14: Manchester Evening News skriver at Juan Mata vurderer fremtiden sin i Manchester United. Saken er ført i pennen av United-journalist Samuel Luckhurst.

Mata har som ventet ikke fått så mye spilletid hittil denne sesongen, og dette er ventet å være hans siste United-sesong, men 33-åringen skal nå også være åpen for å flytte på seg i januarvinduet om han ikke får spille mer, ifølge Luckhurst.

13.13: Tyske Sport1 har, i en sak hvor Dortmund-CEO Hans-Joachim Watzke siteres på at det ikke er sikkert at Erling Braut Haaland forlater Dortmund neste sommer (til tross for utkjøpsklausulen), også skrevet litt om mulige erstattere. 

Et navn som nevnes er Anthony Martial, men det virker ikke som om Sport1 har stor tro på en Martial-overgang, til tross for at franskmannen neppe er fornøyd med mengden spilletid i United. Ifølge Sport1 sin informasjon vil United la Martial gå til sommeren om de får et bud på 50-55 millioner euro, men Dortmund vil ikke være villige til å betale en slik sum for 25-åringen.

08.08: Ikke akkurat en troverdig kilde, men Jeremy Cross fra Daily Star skriver i en såkalt eksklusiv sak at United avslutter sin Declan Rice-interesse fordi klubben mener at 22-åringen ikke er verdt det West Ham ønsker å få for ham, og at United heller ønsker å signere Leeds-spiller Kalvin Phillips.

Mandag 27. september

08.00: Cristiano Ronaldo ønsker å avslutte karrieren i Manchester United og deretter bli trener i klubben, skriver The Sun.

Det vil i så fall gi portugiseren mulighet til å være med å videreutvikle blant andre sønnen Cristiano junior som nå er elleve år gammel. Ronaldo skal ha latt seg inspirere av det faktum at mange tidligere United-spillere har startet sine trenerkarrierer i klubben, og Ronaldo skal være svært lysten på å bli trener en dag, skriver avisen.

 

Powered by Labrador CMS