tripp33

Ryktesaker, uke 29

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 1. august:

17.55: Sportsredaktør i Daily Star, John Cross, skriver at Kieran Trippier frykter at «drømmeovergangen» til United ikke vil bli noe av, grunnet de tøffe priskravene Atletico Madrid stiller.

Spanjolene ønsker seg visstnok 30 millioner pund for høyrebacken, en pris United mener er for høy for en 30-åring med bare ett år igjen av kontrakten.

15.40: The Suns Alan Nixon, som ofte viser seg å ha gode kilder i klubbene lenger ned i ligasystemet, melder at Championship-klubben Sheffield United kommer til å melde seg på i kampen om å hente James Garner på lån.

Nottingham Forest, der Garner var på utlån foregående sesong, ønsker seg etter sigende også midtbanespilleren i én sesong til.

12.55: Daily Mail skriver at United snart vil begynne å forhandle om en kontraktsforlengelse med Luke Shaw. Venstrebacken, som har markert seg som en av Premier Leagues aller beste i sin posisjon den siste tiden, har en United-kontrakt som løper ut sommeren 2023.

10.10: The Athletic skriver at Donny van de Beek ikke har noen planer om å forlate United dette overgangsvinduet og at klubben ikke har gitt noen indikasjoner på at de ønsker nederlenderen vekk.

Lørdag 31. juli:

20.55: The Mirror skriver at Saúl Ñíguez‘ representanter har fått tillatelse fra Atletico Madrid til å dra til England for å fremforhandle en avtale med enten United eller Liverpool.

Spilleren ønsker selv fremtiden avklart snarest og et bud på mellom 35 og 40 millioner pund vil etter sigende være nok til å overbevise den spanske hovedstadsklubben.

20.50: Fabrizio Romano skriver at Raphaël Varane flyr til Manchester på mandag. Deretter må han i karantene, før han gjennomfører den medisinske testen og skriver under på United-kontrakten.

17.05: De siste dagene har det dukket opp rykter som knytter nå kontraktsløse Jerome Boateng til United. Blant andre Calciomercato skriver at den tyske 32-åringens drøm er å spille for Old Trafford-klubben.

Rykteguru Fabrizio Romano skriver derimot at United ikke har noen intensjoner om å hente Boateng i sommer.

15.45: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at Uniteds sjefsforhandler, Matt Judge, har vært i kontakt med representantene til Eduardo Camavinga, Rúben Neves og Saúl Ñiguez, som United anser som potensielle erstattere dersom Paul Pogba forlater klubben.

Dawson skriver også at klubben planlegger å investere tungt i en ny spiss neste sommer, med håp om at Harry Kane og Erling Braut Haaland fortsatt er på markedet. Det skal være sannsynlig at Jadon Sancho og Raphaël Varane blir klubbens eneste store signeringer i sommer.

11.00: Jonathan Shrager skriver at Kieran Trippier returnerer til Madrid søndag, før han møter Diego Simeone for å diskutere situasjonen sin mandag.

Høyrebacken er lenket til United, men det er ventet at klubben må selge unna spillere før de kan fortsette å hente flere spillere.

00.01: Ikke en klar nyhet, men en liten oppdatering om Raphaël Varane. Han reiser til Manchester tidlig neste uke, og vil også gjennomføre legesjekken og skrive under for United i løpet av uka. Det skriver Fabrizo Romano sent fredag kveld.

Fredag 30. juli:

13.45: Angående nyheten 08.00 (som vi ikke skal følge fra minutt til minutt) så skal City nå ha budt 100 millioner pund for Grealish. Dette ifølge en eksklusiv sak i The Telegraph (Så lar vi denne gå sin egen gang inntil videre). Hvis Grealish selges for 100 millioner vil han erstatte Paul Pogba som det dyreste Premier League-kjøpet noensinne.

08.00: Det er en stund siden Jack Grealish virket å være aktuell for en overgang til Old Trafford, men vi tar med oss at det er en del rykter rundt Aston Villa-stjernen i dag. Mens Guardian skriver at Manchester City håper at de kan lande Grealish i løpet av få dager, mener Daily Express at engelskmannen kan signere ny kontrakt med Aston Villa. Grealish fikk sin forrige kontrakt så sent som i september i fjor.

Torsdag 29. juli:

20.15: Manchester Evening News‘ Samuel Luckhurst og The Telegraphs James Ducker skriver torsdag omtrent det samme – at Kieran Trippier er forberedt på at hans potensielle overgang til United kan komme til å la vente på seg helt til overgangsvinduets siste dager.

Begge avisene skriver det som har kommet frem i britisk presse de siste dagene, nemlig at United må selge spillere før de kan gjøre ytterligere spillerkjøp. Jadon Sancho har allerede kommet inn, mens Raphaël Varane bare er formaliteter unna en tilværelse som United-spiller.

19.55: Den Manchester-baserte TNT Sports-journalisten Fred Caldeira skriver at Fenerbahce har forhørt seg med United om Andreas Pereira. Tyrkerne skal ha spurt United om de ikke kan lempe på kravet om 25 millioner euro for brasilianeren, en sum Istanbul-klubben mener er altfor stiv.

Spilleren skal selv ønske seg en permanent overgang bort fra Old Trafford, til en klubb der han kan få mer spilletid.

Lazio, klubben Pereira var på utlån til foregående sesong, skal allerede ha takket nei til å hente ham tilbake, på grunn av Uniteds høye krav. En Premier League-klubb, som ikke har blitt navngitt, skal også være interessert i midtbanemannen.

13.35: Ifølge Le10 Sport har Mino Raiola tilbudt Paul Pogba til Liverpool i sommer.

08.00: I en podkast forteller Eurosports Dean Jones at etter det han har hørt er Manchester United mer interessert i Ruben Neves enn i Saul Nguez. Ifølge journalisten har United jobbet med Neves i bakgrunnen en stund.

Onsdag 28. juli:

20.15: Fabrizio Romano sier at hvis en ny midtbanespiller ankommer United i sommer så kan det hende at Nemanja Matic forlater klubben.

17.00: Paris St. Germain vurderer Paul Pogbas situasjon, men en overgang vil være så komplisert at de er usikre på om de like gjerne skal vente til neste sommer i et forsøk på å få ham gratis da. Det skriver seriøse The Athletic, i en sak ført i pennen av Adam Crafton. PSG skal uansett ikke være i kontakt med United, og verken United eller Pogbas representanter har villet kommentere om det virkelig er sant at han har avvist et kontraktsforslag som ville gitt ham 350 000 pund i uka.

15.55: Dersom Phil Jones fristilles fra kontrakten i United, er West Ham blant klubbene som kan komme til å tilby den skadeplagede midtstopperen kontrakt. Det skriver Eurosport.

Londonklubben vil i så fall tilby 29-åringen en kontrakt med lite basislønn, men med bonuser dersom engelskmannen spiller kamper. Newcastle skal også være interesserte i Jones.

13.15: The Sun skriver at Marcus Rashford og flere andre United-spillere forsøker å overbevise Paul Pogba om å bli i United og underskrive en ny kontrakt med klubben.

08.10: Tirsdag bekreftet United at de hadde kommet til enighet med Real Madrid om en overgang for Raphaël Varane, mindre enn én uke etter at klubben offentliggjorde at Jadon Sancho hadde gjort United-spiller av seg.

Nå melder The Telegraphs James Ducker at United må selge unna spillere for å fortsette sommerens storhandling. Paul Pogba og Jesse Lingard nevnes som de potensielt mest innbringende salgsobjektene.

Tirsdag 27. juli:

21.30: Det er Newcastle som leder an i kampen om å låne Axel Tuanzebe kommende sesong. Det skriver Jonathan Shrager på Twitter. Shrager har kilder inn mot United.

21.00: Franske RMC, som ofte har innsikt, skriver at Paris St. Germain er nå klar til å intensivere jakten på Paul Pogba, og at Pogba sies å være ivrig etter å få til overgangen. Tidligere har det vært rapporter om en mulig overgangssum på 50 millioner euro, men så gjenstår det å se om dette stemmer og ikke minst om det er akseptabelt for United. Pogbas kontrakt går ut sommeren 2022.

20.40: BBC-journalist Simon Stone skriver at ytterligere kjøp denne sommeren avhenger trolig helt og holdent av United eventuelt får solgt.

20.00: United og Real Madrid har bekreftet Raphael Varane-overgangen.

17.15: Fabrizio Romano sier at United vil fullføre Raphael Varane-overgangen, og dermed intensivere jakten på en høyreback og en ny midtbanespiller.

Romano kalte det også fake news at United overhodet forsøker seg på Erling Braut Haaland, og eventuelt også bruker Anthony Martial i en bytteavtale for å få til det. Hør hans podcast her.

14.50: Nå som Raphaël Varane virker å havne i Manchester United, er neppe Jules Koundé lenger aktuell, men vi tar uansett med oss at Fabrizio Romano melder at den franske stopperen også kan ende i Premier League. Chelsea skal være i forhandlinger med Sevilla.

14.20: Som ventet vil signeringen av Raphaël Varane skape ringvirkninger. Med franskmannen i stallen er det sju midtstoppere i United-garderoben. Axel Tuanzebe kobles til et lån i Newcastle, og Phil Jones skal være tilgjengelig for salg. Eric Bailly signerte ny kontrakt i april og vil ifølge ESPN vite hvilken rolle han nå får på Old Trafford.

08.15: Fikk du med deg siste nytt om Raphaël Varane i går?

00.20: To av Daily Mails United-journalister, Chris Wheeler og Jack Gaughan, skriver at United ser Saúl Ñíguez som en potensiell erstatter, dersom Paul Pogba skulle forlate klubben. Atlético Madrid ønsker visstnok å få sin midtbanespiller vekk fra lønningslisten, og vil etter sigende akseptere et bud på 45 millioner pund.

Når det gjelder klubbkamerat Kieran Trippier, virker det ikke å være noe nytt å melde – spanjolene må lempe på kravene om 34 millioner pund for backen om en overgang skal la seg gjennomføre.

Mandag 26. juli:

21.30: På sin side på strømmetjenesten Twitch, sier Fabrizio Romano at Milan er i ferd med å forberede et tilbud på Uniteds Diogo Dalot. Tilbudet skal inneholde en låneavtale, der Milan har opsjon på et kjøp ved lånets ende.

United skal ønske seg en sum på mellom fire og fem millioner euro for å slippe portugiseren på utlån, men det er uklart hvor mye en kjøpesum vil ligge på.

Romano sier at tilbudet kan komme i løpet av de neste dagene.

Når det gjelder Kieran Trippier, skal forhandlingene mellom United og Atletico Madrid ikke være inne i «avanserte» fasene.

18.55: BBC-journalist Emma Sanders skriver at United snart vil offentliggjøre at de har signert angriper Martha Thomas. 25-åringen spilte sist i West Ham, der kontrakten hennes løp ut etter foregående sesong.

18.25: Gianluca Di Marzio, som blant annet er tilknyttet Sky Sports, skriver at avtalen mellom United og Real Madrid er ferdig forhandlet og at Raphael Varane blir United-spiller for 50 millioner euro pluss bonusklausuler.

Di Marzio skriver at franskmannen tar den medisinske testen i Manchester om to dager.

18.05: The Telegraphs Luke Edwards skriver at Newcastle ønsker seg Axel Tuanzebe. Klubbene skal ha diskutert både et utlån og en permanent overgang, men med tanke på Newcastles finansielle situasjon, virker et utlån mest sannsynlig akkurat nå.

15.20: RMC-journalist Mohamed Bouhafsi er kjent for å ha god kontroll på det franske markedet. Han skriver at det trolig bare er timer før absolutt alt er i boks med Raphael Varane til United.

15.00: Ansvarlig redaktør Dag Langerød har skrevet litt om det han har hørt som ligger bak Raphael Varane-kjøpet. Les den saken her.

14.45: Here we go! Fabrizio Romano om Raphael Varane til United.

– Avtalen er så godt som gjennomført. Han blir United-spiller.

13.10: Pålitelige Simon Stone i BBC skriver nå også om positive Raphael Varane-samtaler.

I tillegg er det altå en haug med ok eller mindre gode spanske kilder som melder at overgangen er så godt som i boks, at det kun handler om detaljer.

12.25: ESPNs United-journalist Rob Dawson skriver også nå at det nærmer seg Raphael Varane-overgang til United, etter såkalte positive samtaler mellom United og Real i helga. De viser til egne kilder for den informasjonen, og fra før av er det kjent at ESPN har kontakter inn mot United.

12.20: Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst skriver at United heller ønsker en sentral midtbanespiller enn enn back hvis de skal få til noe ekstra mot slutten av overgangsvinduet. Et salg må imidlertid til for at noe stort skal komme inn, skriver Luckhurst.

Tidligere har United blitt sterkt koblet til Kieran Trippier, men der virker det å være stor avstand mellom krav og bud, mens den sentrale midtbanesituasjonen er litt uavklart nå som Paul Pogba bare har ett år igjen av kontrakten sin.

11.50: Det rapporteres fra The Athletic at United fortsatt jobber for å få kloa i Raphael Varane for mindre enn 50 millioner euro.

11.30: Kan jo ta med at Deportes Cuatro skriver at Raphael Varane blir United-spiller i løpet av timer og maksimalt dager… Så skal det sies at avisa ikke alltid er å stole på med Real Madrid-nyheter, og at vi dermed først vurderte å droppe akkurat denne.

Merk: Raphael Varane er til stede på dagens Real Madrid-trening.

11.20: Ingen tvil om hva som er hetest i fotballverdenen for tiden, og det er Raphael Varanes mulige overgang til United. Det er mange kilder som forsøker å vise til informasjon, noen er til å stole på, enda flere er ikke til å stole på, men transferguru Fabrizio Romano pleier å ha peiling.

09.40: Mandagens utgave av spanske Marca forteller også at en enighet om overgangen til Raphael Varane fra Real Madrid til United er nært forestående. Klubbene skal ha hatt kontakt i helga, og Real skal ha blitt informert om at United er villig til å nærme seg deres prisforlangende på cirka 50 millioner euro.

08.20: Franske Le Parisien meldte søndag også at det nærmer seg enighet mellom United og Real Madrid om Raphael Varane med stormskritt. Le Parisien sier at det det er kilder nær United-styret som forteller dette.

07.25: Daily Mails hovedsak på fotballsidene mandag handler om at United ikke bare vil ha Raphael Varane i sommer, men også Jules Kounde fra Sevilla – Varanes franske landsmann og landsslagskollega som både kan levere som stopper og som høyreback. Saken er merket som «avsløring». Merk at saken ikke er skrevet av avisas United-journalist, men av en av nettjournalistene deres.

United.no vurderte tidligere i sommer Varane mot Kounde som stoppere. Les den vurderingen her.

07.15: Journalist Loic Tanzi i franske RMC skriver at det er en avgjørende uke for Raphael Varane-forhandlingene. Som Romano skrev han sent søndag kveld om fremgang i de uoffisielle samtalene, og at begge parter håper på en løsning på rundt 50 millioner euro i løpet av de neste dagene.

07.05: Sent søndag kveld skrev transferguru Fabrizio Romano om fremgang i samtalene mellom Real og United om Raphael Varane (se forrige ukes rykter), slik at et bud kanskje bare er et par dager unna. The Suns Martin Blackburn skriver imidlertid at United frykter at Varane bruker dem for å sikre seg en ny og bedre kontrakt i Real.

07.00: Atletico Madrid-spiller Saul har vært en gjenganger i disse spaltene, og Daily Mail mener nå at United er best plassert for å sikre seg ham. Prisen vil være cirka 45 millioner pund, og skjer eventuelt fordi United er usikre på fremtiden til Paul Pogba og Nemanja Matic også vurderer sine alternativer for neste sesong. Samtidig har ikke Liverpool midlene til å handle uten å selge noen først.

Powered by Labrador CMS