– Håp om enighet den kommende uka

Wan-Bissaka kan potensielt bli United-spiller for £50 millioner, skriver seriøse journalister.

Publisert Sist oppdatert

United og Crystal Palace skal være i samtaler om Aaron Wan-Bissaka, ifølge flere journalister, og det skal være håp om en snarlig løsning.

James Ducker i Daily Telegraph, vanligvis en av journalistene vi stoler litt mer på enn de fleste andre, skriver at det håpes at en kan oppnå enighet med Crystal Palace denne uka – og vi går her ut fra at Ducker refererer til uka som kommer, siden dette er en tekst som nok havner i mandagsavisa).

LES OGSÅ: Ryktesakene fra uke 24 (der det bl.a. spekuleres i at en nederlandsk høyreback kan bli en billigere løsning)

Det skal være sannsynlig at United må betale £50 millioner for Wan-Bissaka, skriver Ducker, og legger seg med dette helt på linje med infoen fra Sam Pilger som kom tidligere søndag:

Ifølge Ducker kan det være at Crystal Palace som en del av avtalen vil prøve å få United til å si fra seg videresalgsprosentene (som skal være på minst 20%) på Wilfried Zaha.

Uansett om Ducker og Pilger sitter med presis informasjon eller ikke, så kommer vi nok til å høre mer om Wan-Bissaka den kommende uka.

Om ikke annet, så vil vi jo høre om hvordan det går med høyrebacken i U21-EM – en turnering som gjør at det nok uansett tar litt tid før han vil kunne presenteres som United-spiller selv om klubbene skulle bli enige.

LES OGSÅ: Pogba vil ha en ny utfordring – men United tror franskmannen blir værende

Powered by Labrador CMS