GettyImages-1460706550

Ryktesaker, uke 8

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 26. februar

09:25: United blir stadig linket til høyrebacker og nok en gang så er Jeremie Frimpong navnet som dukker opp i ryktespaltene. Nå skriver Football Insider at United-speiderne følger nøye med på utviklingen til 22-åringen.

Samme nettside skriver også at Leverkusen vil ha rundt  £40-50 millioner for nederlenderen, men at United tror en avtale kan bli gjort for rundt £30-35 millioner. 

Lørdag 25. februar

00.11: Danske Tipsbladet skriver at United er interesserte i den høyreiste Atalanta-spiss Rasmus Højlund.

Den danske 20-åringen har scoret seks mål på de ti kampene han har spilt etter årsskiftet.

Juventus, AC Milan, Real Madrid og Napoli skal alle også være interesserte.

Fredag 24. februar

08.15: Manchester United, Arsenal og Tottenham kjemper alle om signaturen til Marco Asensio, skriver Football Insider. 27-åringens nåværende kontrakt med Real Madrid går ut til sommeren.

Torsdag 23. februar

19.10: Ifølge Corriere dello Sport vurderer Manchester United å gjøre et framstøt på Napoli-stopperen Kim Min-Jae, etter at de angivelig skal ha hørt at han har en utkjøpsklausul på 42 millioner pund i løpet av en 15 dagers periode i sommer. 

09.40: Alejandro Garnacho er nær ved å bli enig med United om en ny femårskontrakt som vil gi den unge argentineren en solid lønnsøkning, skriver The Times.

Garnacho tjener i dag rundt 7000 pund i uken, men United er svært lystne på å binde 18-åringen til en langtidskontrakt og står klar til å gi ham et tilbud som reflekterer det faktum at han nå er en del av den etablerte førstelagsgruppen.

08.50: Backene Luke Shaw og Diogo Dalot kommer til å bli tilbudt nye kontrakter med United, mens Anthony Martial, Fred, Scott McTominay, Donny van de Beek, Brandon Williams, Harry Maguire og Dean Henderson vil trolig bli solgt i sommer, skriver Footballtransfers.com

Nettstedet mener også at Erik ten Hag kan få så mye som 350 millioner pund å handle for i sommer.

Onsdag 22. februar

08.11: Senest i går nevnte Jason Burt fra Daily Telegraph at United følger med på Victor Osimhen, som har scoret ti mål på de siste ni kampene.

24-åringen har blitt spurt om fremtiden sin:

– Når en gjør det så godt, så følger toppklubber verden rundt med, hovedsaklig i de fem store ligaene. Å være i stand til å tiltrekke meg interesse fra disse toppklubbene viser at jeg gjør det veldig bra, og det gir meg motivasjon til å gjøre enda mer for meg selv og for laget mitt. Men jeg er fokusert på Napoli akkurat nå, og det er de som har siste ord. Jeg ønsker bare å hjelpe laget mitt med å vinne kamper og å vinne troféer. Vi får se hva som vil skje etter sesongen, men det er ikke opp til meg, det er det klubben som avgjør, sa Osimhen.

Tirsdag 21. februar

08.20: Manchester United er en av klubbene som har blitt koblet til Mason Mount den siste tiden, og det virker som at det er en reell mulighet for at 24-åringen kan forlate Chelsea til sommeren. Kontrakten med London-klubben går ut i 2024, men troverdige David Ornstein i The Athletic forteller at han vil bli solgt i sommer, dersom kontrakten ikke blir forlenget før neste sesong. Ved siden av United blir også Liverpool og Manchester City koblet med en mulig overgang.

Mandag 20. februar

18.35: Skal vi tro Football Insider vil Manchester United være villig til å lytte til bud på Scott McTominay til sommeren, og West Ham nevnes som en klubb som kan finne på å gjøre et framstøt på midtbanespilleren, som angivelig skal være verdsatt til rundt 25 millioner pund.

13.21: Dette har blitt meldt om tidligere også fra annet hold, men ESPN skriver at Alejandro Garnacho og United er enige om en femårskontrakt, bortsett fra at det gjenstår noen detaljer knyttet til bilderettigheter.

12.28: Charlotte Harpur skriver for The Athletic at Ona Batlle har avslått Uniteds siste kontraktsforslag.

Backens kontrakt går ut i sommer, og Arsenal, Barcelona, Chelsea, Lyon og PSG nevnes som interesserte klubber.

Forhandlingene, som ledes av Polly Bancroft, startet i september, og pågår fortsatt. Kilder tett på Batlle skal være overrasket over at det har tatt så lang tid, og venter fortsatt på et fristende tilbud fra United. Enkelte av de interesserte klubbene skal ha tilbudt 23-åringen mer enn det dobbelte av det United har tilbudt, i tillegg til en kontraktslengde som passer spilleren bedre. Overraskende nok så nevnes det også at Batlle skal være blant de dårligst betalte spillerne i United, så den nåværende kontrakten reflekterer ikke akkurat det at hun kanskje er Uniteds beste og viktigste spiller.

Det nevnes videre at Batlle liker seg i Manchester, og at hun ønsker å være en del av et ambisiøst prosjekt, og dermed kan Champions League-fotball bli avgjørende for hvor hun spiller neste sesong.

09.46: Erik ten Hag uttalte seg om kontraktssituasjonen til Marcus Rashford i et Sky Sports-intervju som ble sendt i helga.

– Selvsagt er det [Rashfords nye kontrakt] en prioritet, sa Ten Hag, som ga uttrykk for at det jobbes hardt i bakgrunnen med det.

På spørsmål om United må beholde Rashford, så svarte Ten Hag enkelt og greit:

– Selvsagt.

Powered by Labrador CMS