ronaldolisandro2022

Ryktesaker, uke 27

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 10. juli

17.47: James Ducker i Daily Telegraph skriver at John Murtough ikke er med på sommerturnéen – noe som heller ikke var planen. Han jobber videre med sommervinduet, og prøver å få på plass avtaler for Frenkie de Jong, Christian Eriksen, Lisandro Martínez og Antony.

11.01: Joe Bernstein i Daily Mail skriver at Thomas Tuchel ikke er spesielt lysten på å hente Cristiano Ronaldo til Chelsea, og at han har i bakhodet hvordan dynamikken i Uniteds angrepsrekke ble endret etter at portugiseren kom fra Juventus forrige sommer.

Tuchel ønsker en mer fleksibel angrepsrekke, etter Liverpool-modellen, og kan tenke seg en angrepsrekke bestående av Raheem Sterling, Kai Havertz (som en slags falsk nier) og Raphinha. Sistnevnte blir dog ikke enkel å få tak i, siden han helst vil til Barcelona.

09.43: Fabrizio Romano skriver at United fortsatt ikke har oppnådd full enighet med Ajax om en overgang for Lisandro Martínez. Det nye budet, verdt totalt 50 millioner euro (42,3 mill. pund i nåværende kurs) er ikke nok, men samtalene kommer til å fortsette.

Det har blitt spekulert i at Ajax venter for å se om Arsenal gjør et nytt forsøk slik at prisen kan bli presset opp.

09.12: Spanske Sport melder forskjellige ting fra uke til uke om Frenkie de Jong, så hvor mye vi skal legge i det er litt vanskelig å si, men lørdag kveld skrev de at nederlenderen er veldig tydelig på at det å gå til United ikke er et alternativ.

Det samsvarer ikke så godt med alt de har skrevet tidligere – men det betyr selvsagt ikke at det ikke kan stemme.

Lørdag 9. juli

20.27: Duncan Castles i The Times skriver i en artikkel lørdag kveld at Ten Hag ønsker at Manchester United øker budet de har inne på Lisandro Martinez og hva de tidligere har bydd på Antony. Totalrammen skal da bli liggende på €125 millioner. Ajax har enda ikke respondert og ønsker å se seg om etter erstatninger før de tar stilling til Uniteds bud.

16.55: Det er snakk om tid før Christian Eriksen blir bekreftet som ny United-spiller. Rob Dawson i ESPN hevder at Eriksen skal gjennomgå de medisinske testene i løpet av de kommende dagene før han kan sette seg på flyet og møte resten av troppen i Melbourne.

14.45: United har vært ute etter en ny keeper som kan figurere som andrevalg bak David de Gea. Ifølge Geoff Peters fra TalkSport nærmer United seg signering av den albanske landslagskeeperen Thomas Strakosha som for tiden er uten kontrakt etter at kontrakten med Lazio gikk ut nå i sommer. Keeperen har stort sett vært Lazios førstevalg mellom stengene siden 2016/2017-sesongen, med et lite opphold hvor han havnet bak Pepe Reina i køen midt i sesongen 2019/2020.

13.40: Axel Tuanzebe er blant United-spillerne som reiste til Bangkok fredag ettermiddag, men oppholdet hans kan fort bli forkortet. Det tyrkiske nettstedet Fanatik har Süper Lig-klubben Trabzonspor lagt frem et tilbud på €4 millioner for stopperen som forrige sesong hadde to mislykkede utlån til Aston Villa og Napoli.

13.12: Alex Crook fra TalkSport oppdaterer rundt Lisandro Martinez-sagaen i programmet Gameday Breakfast.. Manchester United skal ha kommet med et bud verdt €50 millioner. Hittil har ikke Ajax verken avslått eller akseptert budet, men venter i stedet for å se om Arsenal kommer med et nytt bud, noe det virker som om de ikke kommer til å gjøre. Martinez ønsker seg til United.

09.43: Facundo Pellistri er blant spillerne som er med til Thailand nå i sesongoppkjøringen. I et intervju gjort med den uruguayanske avisen Ovacion (her gjengitt av Manchester Evening News) hinter Pellistri om at han trolig drar på utlån også denne sesongen, men at det er viktig å få kontinuerlig spilletid noe han ikke fikk i Alaves forrige sesong.

08.45: Hittil har det meste dreid seg om Lisandro Martinez når det har blitt nevnt hvilke forsvarsspillere som kan være på vei inn dørene på Old Trafford. Nå melder tyske Christian Falk at United er interessert i å få til en avtale med Juventus angående Matthijs De Ligt. Likevel skal det være Bayern München som er favoritter til å stikke av med nederlenderens signatur.

Fredag 8. juli

23.15: På et møte mellom Chelseas nye eier Todd Boehly og Barcelona-president Joan Laporta fredag kveld skal Frenkie de Jong IKKE vært et tema. Det skal heller være overganger for de to Chelsea-spillerene Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso som skal ha blitt diskutert.

21.05: De Telegraaf-journalist Mike Verweij advarer Erik ten Hag fra å prøve seg på så mange av Ajax sine spillere. Det kan ødelegge hans ettermæle i klubben. Den nederlandske United-manageren ønsker seg både Lisandro Martinez og Antony som han har jobbet med tidligere. I tillegg har det begynt å versere rykter om at United forsøker å kapre Brian Brobbey fra nettopp Ajax.

16.50: Brian Brobbey har på det nærmeste vært klar for Ajax i lang tid, men nå skal Erik ten Hag ha satt inn et støt for å kapre nederlenderens signatur, det melder Times. Spissen var utlånt fra RB Leipzig til ten Hags Ajax forrige sesong og den nederlandske manageren. 20-åringen scoret 7 mål på 11 kamper for Ajax forrige sesong.

14.52: Spanske AS skriver at et salg av Frenkie de Jong ikke kommer an på om Barcelona skal hente Bernardo Silva. Barcelona skal ha gitt grønt lys for salg, og det store spørsmålet nå er om nederlenderen havner i United eller Chelsea, skriver avisas Javier Miguel.

De ønsker nå å selge De Jong til høystbydende, for De Jong (som Barcelona også skylder penger, som nevnt tidligere, noe som kan være grunnen til at alt går så tregt nå) ikke har tenkt å akseptere den kraftige lønnsreduksjonen som Barcelona vil kreve, pluss fordi han er en av spillerne med høyest markedsverdi.

Barcelona skal ifølge avisa være mer fornøyde med Chelseas tilbud enn Uniteds, fordi det åpner opp for at Barcelona kan hente Marcos Alonso, men det skal her sies at Barcelona-baserte Sport skrev at Barcelona var mer interesserte i pengene enn i å byttehandle, så de to spanske avisene er ikke helt enige her.

11.58: Ingen navn blir nevnt, men Samuel Luckhurst (Manchester Evening News) skriver at Erik ten Hag ønsker seg en høyreback i tillegg til en midtstopper.

Det nevnes ellers at United fortsatt skal være optimistiske når det gjelder Frenkie de Jong.

09.09: Chelseas Frenkie de Jong-tilbud til Barcelona skal ifølge Sport innebære at Marcos Alonso og César Azpilicueta blir tilbudt som spillere som kan gå i motsatt retning – men den Barcelona-baserte avisa skriver at Barcelona helst vil ha en vanlig overgang heller enn en byttehandel, uten at de avskriver fullstendig at det kan ordne seg.

Andre steder meldes det at Chelsea-duoen heller kan bli brukt i en byttehandel hvor Sergino Dest og ex-red Memphis Depay går i motsatt retning.

Angående Uniteds forsøk på å hente De Jong, så virker det som om mye av det vi venter på er at Barcelona og De Jong skal finne en løsning på de mange millionene Barcelona skylder nederlenderen.

00.39: De Telegrafs Mike Verweij melder at Ajax har mottatt et nytt bud på Lisandro Martínez fra United.

Budet skal være på 50 millioner euro (42,3 mill. pund i nåværende kurs), og det er inkludert bonuser.

Ut fra hva som har blitt skrevet tidligere virker det ikke usannsynlig at dette budet kan være godt nok til at dette får fart på overgangen til den allsidige 24-åringen.

Her er i tillegg litt fra Fabrizio Romano om Martínez, hvor han skriver at Ten Hag ser på Martínez som et prioritert overgangsmål, og at argentineren er fristet av å spille for Ten Hag igjen, selv om Arsenal fortsatt er med i kampen:

Torsdag 7. juli

21.39: Bild skriver at United ønsker å hente den 20 år gamle RB Leipzig-spilleren Brian Brobbey. Ten Hag har jobbet med spissen i Ajax, og i vår scoret Brobbey sju mål på elleve ligakamper da han var utlånt fra Leipzig til Ajax.

Brobbey ønsker en overgang, og RB Leipzig ber angivelig om bare 15 millioner euro (12,7 mill. pund i nåværende kurs).

Ellers meldes det av De Telegraaf (her gjengitt av Sport Witness) at Ajax har Antony til 80 millioner euro (67,6 mill. pund) for å indikere at brasilianeren ikke er til salgs denne sommeren. I så fall frister det kanskje med andre offensive signeringer, selv om det ikke er snakk om samme posisjon.

19.54: AS-journalist Manu Sainz skriver at Frenkie de Jongs agent er i London for å møte Manchester United. Chelsea ønsker også De Jong, men ifølge Sainz foretrekker De Jong United fremfor Chelsea om han skal forlate Barcelona.

Sainz skriver også at Chelsea-representanter er i Barcelona for å diskutere flere mulige overganger i ulike retninger. Chelsea er lystne på De Jong, som nevnt, mens de også skal diskutere mulige overganger for Marcos Alonso og César Azpilicueta.

17.16: Pålitelige Emma Sanders fra BBC skriver at Uniteds samtaler med Everton om en overgang for Grace Clinton går bra. United må trolig betale mindre enn de tilbød Everton for Clinton i januar.

19 år gamle Clinton er en midtbanespiller som har fått en del spilletid for Everton-kvinnene de siste to sesongene.

13.52: Gerard Romero som i mai meldte at Frenkie de Jong til United var 90 prosent klart skriver nå på Twitter at Chelsea har meldt seg på i kampen om nederlenderens signatur.

13.17: Det begynner å bli en stund siden Victor Osimhen var nevnt i ryktespalten, men koblingen blusser nå opp grunnet Ronaldos ønske om å forlate klubben. Sport Witness gjengir en sak fra italienske Gazzetta dello Sport som sier at United muligens ser på nigerianeren som en erstatter for Ronaldo. Napoli krever €100 millioner for spissen.

12.15: Daily Mail melder om at United fortsatt insisterer på at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs. Likevel skriver den portugisiske journalisten Bruno Andrade at United har innsett at det blir vanskelig å beholde Ronaldo og at klubben skal være villig til å akseptere bud på £13 millioner.

09.40: Kun detaljer gjenstår før Christian Eriksen blir bekreftet som Ten Hags andre signering som United-manager. Fabrizio Romano skriver at advokater nå ser gjennom danskens kontrakt.

Hvilket draktnummer kan dansken få? Les mer her.

09.25: Den engelske frilans-journalisten Pete O’Rourke melder torsdag formiddag at Chelsea forbereder et bud på £14 millioner for Cristiano Ronaldo. 

Tidligere i denne spalten har vi skrevet at United ikke ønsker å selge til en annen Premier League-klubb og at de håper å finne en kjøper utenfor de britiske grenser. Samtidig skriver flere medier, deriblant Sun, at United ønsker å unngå en lang overgangssaga for portugiseren.

09.15: Andreas Pereira er på det nærmeste klar for Fulham. Både Fabrizio Romano og Laurie Whitwell skrev tirsdag kveld at United og Fulham var enige om overgang for brasilianeren. Torsdag morgen skriver Romano at Pereira i dag er i London hvor han vil gjennomgå medisinske tester før han signerer en kontrakt frem til juni 2026.

08.02: Ex-Red Jesse Lingard kan være på vei til MLS. Engelskmannen sin kontrakt gikk ut ved månedsskiftet og flere klubber i MLS skal være interessert i midtbanespillerens signatur. Lingard skal etter det Daily Mirror skriver reise til USA for samtale med interessentene . I tillegg har West Ham, Everton og Newcastle tidligere vist interesse.

07.55: Manchester United skal etter rapportene ha lagt inn et bud på £51 millioner for Antony. Dette er noe som er langt unna det Ajax skal kreve for brasilianeren, som nå frykter at Ajax har priset han ut av markedet. Agentene er likevel på for at Ajax skal senke kravet slik at Antony skal få overgangen til United som han ønsker seg, det skriver Daily Mail.

Onsdag 6. juli

22.22: Dundee-avisa The Courier skriver at Dundee United håper å få i boks signeringen av Dylan Levitt i løpet av de neste 24 timene. Levitt imponerte der på lån forrige sesong.

Ifølge avisa jobbes det med de siste detaljene i avtalen.

21.49: Mer om Frenkie de Jong: James Ducker i Daily Telegraph skriver at det som kompliserer De Jong-overgangen er at Barcelona skylder nederlenderen store summer. De Jong gikk med på en midlertidig lønnsreduksjon under pandemien for å hjelpe Barcelona i en vanskelig situasjon, og på grunn av det skylder de ham 13,7 millioner pund + 3,4 millioner pund i bonuser.

Totalt skylder Barcelona De Jong altså mer enn 17 millioner pund.

Det står ikke noe i artikkelen om hvordan dette eventuelt skal løses, eller hvor lang tid det kan ta, utenom at også Ducker skriver at han ikke kommer til å kunne være med i starten av sesongoppkjøringen.

21.17: Charlotte Duncker i The Times skriver at United fortsetter å jobbe med en Frenkie de Jong-avtale til tross for at Barcelona-president Joan Laporta på onsdag gjentok at De Jong ikke er til salgs.

Ifølge United-kilder har det nemlig ikke vært standpunktet til Barcelona i positive og åpne samtaler om en overgang.

Avtalen er uansett kompleks, og det er ikke ventet at noen overgang er i boks i tide til at De Jong kan fly til Bangkok med United-laget på fredag.

18.49: Nå trodde vel ikke så mange at Bayern var den mest realistiske destinasjonen for Cristiano Ronaldo selv om Jorge Mendes skal ha prøvd å selge portugiseren inn til klubben, men vi tar uansett med oss at Oliver Kahn ifølge Kicker-journalist Frank Linkesch uttaler at en Cristiano Ronaldo-overgang ikke passer med Bayerns filosofi.

17.13: James Robson fra Goal melder at United har lagt inn et bud på 51 millioner pund for Antony, men at Ajax har verdsatt ham til nesten 20 millioner pund mer enn det. Det er mulig tallene her er hentet fra den brasilianske Goal-siden, for de omtaler et bud på 60 millioner euro (51,3 mill. pund i nåværende kurs), og at Ajax ber om tett opp mot 80 millioner euro – 68,5 mill. pund – for 22-åringen.

Nederlandske Algemeen Dagblad (her gjengitt av Sport Witness) har også omtalt at Ajax krever en slik sum for brasilianeren.

16.13: Mer om Paulo Dybala: Tyrone Marshall skriver for Manchester Evening News at United-kilder insisterer på at det ikke har vært noen samtaler med Dybalas representanter, og at fokus fortsatt er på å beholde Ronaldo i klubben neste sesong.

14.50: Barcelona-president Joan Laporta har snakket om Frenkie de Jong igjen, og gjentar at nederlenderen ikke er til salgs. Les mer i egen sak!

14.45: Fabrizio Romano med oppdatering på Andreas Pereira, som er på vei til Fulham. Den medisinske sjekken vil finne sted torsdag.

12.10: Jesse Lingard kan havne i MLS, og er også aktuell for West Ham og Everton.

07.55: Italienske Gianluca Di Marzio skriver at Paulo Dybala kan regnes som United-aktuell. Juventus-angriperen står uten kontrakt, og var i utgangspunktet på vei til Inter. Signeringen av Romelu Lukaku kan imidlertid ha satt en stopper for overgangen. Ettersom fremtiden til Cristiano Ronaldo er usikker på Old Trafford, er det ikke overraskende at Dybala kobles til Manchester United. Både Dybala og Christian Eriksen var sterkt koblet til klubben i 2019.

07.50: Spanjolen som sparket i gang Frenkie de Jong-sagaen i mai, Gerard Romero, melder at at Manchester Uniteds bud på nederlenderen er 65 millioner euro + 22 millioner i bonuser, og at Barcelona vil akseptere dersom de får 75 millioner + 12 millioner.

Tirsdag 5. juli

22.00: Flere i klubben skal ha kalt Cristiano Ronaldos timing på ønsket om overgang for grusomt. Det skriver The Athletics Laurie Whitwell tirsdag kveld. Ronaldo visste allerede i april at United ikke kom til å kvalifisere seg til Champions League og at han venter helt nå til juli med å kommunisere at han vil bort har ikke blitt tatt godt imot innad i klubben.

19.23: Kaveh Solhekol sa til Sky Sports News tirsdag kveld at Ten Hag ikke vil la Cristiano Ronaldo definere Uniteds sesong. Hvis Ronaldo skulle ende opp med å bli, vil det være på Ten Hags premisser og portugiseren vil måtte jobbe like hardt som resten av troppen. Hvis han skulle forlate klubben vil det være bra for alle partier at det skjer så fort som mulig.

17.05: I den samme podkasten sier Romano at Erik Ten Hag ønsker fortgang i overgangen til Lisandro Martinez, som han ser på som en spiller som vil passe perfekt inn. Frenkie de Jong er også tema og Romano sier at United er enig om totalpakke hva gjelder overgangssum på €60 mill, men at de fortsatt trenger tid for å finne ut av betalingsstrukturen på de €20 mill i klausuler. 

17.00: I den nyeste episoden av podkasten «The Here We Go Podcast» sier Fabrizio Romano at Erik Ten Hag har hatt to direkte samtaler med Christian Eriksen og ser på dansken som en nøkkelspiller i sitt prosjekt.

16.50: De aller fleste har sikkert fått det med seg, men Tyrell Malacia er formelt klar for Manchester United. Bekreftelsessaken kan du lese her.

12.22: Kontraktene er nå klare til at Christian Eriksen kan signere, skriver Fabrizio Romano. Den medisinske testen må gjennomføres, og så kan overgangen bli fullført.

11.38: Litt fra en The Athletic-sak ført i pennen av Laurie Whitwell og Pol Ballús:

  • Det er ventet at det snart kommer en annonsering av Tyrell Malacia-signeringen. Det nevnes fra flere andre at Malacia bare må få på plass visum, og så er det hele i boks.
  • Christian Eriksen-signeringen blir trolig fullført i løpet av de neste dagene.
  • United ønsker helst å få på plass Lisandro Martínez før avreise til Thailand på torsdag, men Arsenal kjemper også om argentinerens signatur.
  • Fullføring av Frenkie de Jong-overgang er litt lenger unna, og det skal ikke være regnet som sannsynlig at den er i boks før fredag, men nederlenderen kan ende opp med å komme til sommerturnéen senere, for eksempel i forbindelse med avreise til Australia 13. juli. De som er tett på samtalene mellom klubben tar Barcelona-president Joan Laportas påstander om at De Jong ikke er til salgs med en klype salt.

08.06: Fabrizio Romano skriver at Erik ten Hag ønsker at United skal være raske med å få i stand en Lisandro Martínez-avtale. Ten Hag ønsker å få inn 24-åringen etter Malacia og Eriksen.

Arsenal er fortsatt interesserte, men i tillegg til at Ten Hag sterkt ønsker å få tak i Martínez, så skal angivelig argentineren foretrekke United foran Arsenal.

Mandag 4. juli

22.14: Cristiano Ronaldo til Barcelona? Mario de la Riva fra Diario AS skriver sent mandag kveld at Jorge Mendes og Joan Laporta har vært i møte nå i kveld. Portugiseren skal være et av punktene i dette møtet i tillegg til flere av Mendes sine klienter.

20.39: The Sun er ikke normalt sett en kilde vi stoler for mye på, men journalisten som har skrevet saken pleier å ha god kjennskap til hva som skjer på utlånsfronten rundt forbi. Alan Nixon skriver at Dundee United ønsker å låne Dylan Levitt også kommende sesong. United-spilleren ble kåret til årets spiller av fansen i klubben forrige sesong og laget skal snart ut i kvalifisering til Europa Conference League. Cardiff nevnes også som et annet alternativ både for et utlån, men også en mulig permanent overgang. £300.000 pluss klausuler skal være budet Cardiff ønsker å gi United i første omgang.

19.19: I The Athletics podcast sier overgangsguru David Ornstein at Cristiano Ronaldo ikke skal ha noe i mot Erik Ten Hag, men at portugiseren ikke har troa på at United skal være gode nok til å kjempe om Premier League eller andre trofeer han ønsker å kjempe om.

18.31: Telegraphs Chelsea-korrespondent, Matt Law, skriver at Chelsea-eier Todd Boehly har vært i møte med Jorgé Mendes, men at han vil forsikre seg om at Thomas Tuchel ser for seg at Cristiano Ronaldo passer inn i tyskerens planer før de forsøker gå inn for å hente portugiseren. Chelsea er også usikre på om United i det hele tatt vil ønske å selge og eventuelt hva United ønsker seg av overgangssum.

I likhet med Romanos informasjon tidligere i ettermiddag skriver også Law at United helst ser for seg å selge til en klubb utenfor Englands grenser.

17.23: Det renner naturligvis inn rapporter rundt Cristiano Ronaldos fremtid og det er sprikende informasjon avhengig av hvem som melder. James Olley i ESPN skriver at Chelsea har fått signaler fra Camp Ronaldo at portugiseren kan være interessert, men det foreligger ikke noe formelt tilbud enda.

Chelseas nye eier, Todd Boehly er fungerende sportsdirektør i påvente av at klubben henter inn en erstatter for Marina Granovskaia og amerikaneren skal være svært interessert i å få en så ikonisk figur til London-klubben i sin første sommer. Hva Chelsea-manager Thomas Tuchel mener om en eventuell Ronaldo-overgang er hittil ukjent.

16.52: Lisandro Martinez er i dag tilbake i Nederland hvor han skal starte sin oppkjøring med Ajax. I et møte med klubben skal argentineren ha vært veldig klar på at han ønsker seg en overgang til Premier League, det sier Fabrizio Romano på egen Youtube-kanal og på Twitter.

Mark Ogden skriver også om Martinez og melder her at United har et håp om å få forsvarsspilleren på plass i løpet av denne uka. I tillegg vil Ten Hag måtte se seg om etter en erstatter for Ronaldo, dersom portugiseren forsvinner, og da skal Antony være førstevalget.

16.39: ESPN/Mark Ogden skriver at en overgang til Chelsea for Cristiano Ronaldo vil være usmakelig og håper å finne en klubb utenfor Premier League som kan ta over de siste 12 månedene av portugiserens kontrakt.

Samtidig har det dukket opp en video fra den portugisiske journalisten Pedro Sepulveda på Twitter som viser at Ronaldo fortsatt er i Lisboa og i dag er på Portugals nasjonale treningsanlegg (samme som Sporting Lisboa) og legger en treningsøkt.

16.02: Cristiano Ronaldo var ikke å finne på Carrington som planlagt i dag, noe du kan lese mer om i egen sak her. Spekulasjonene går selvsagt i om dette bare er en måte for Ronaldo å pushe frem en overgang, men ifølge Fabrizio Romano skal det virkelig dreie seg om familiegrunner. Det sier han på egen Youtube-kanal.

15.36: The Athletic/David Ornstein skriver at Chelsea vurderer å gjøre et forsøk på å hente Cristiano Ronaldo. Han ønsker seg angivelig bort fra United, men United har insistert på at 37-åringen ikke er til salgs.

The Athletic har tidligere omtalt at Chelsea-eier Todd Boehly møtte Jorge Mendes, og at de blant annet snakket om muligheten for en overgang til London-klubben for Ronaldo, og Boehly og direktør Behdad Eghbali skal være positive til tanken på et kjøp av en så ikonisk figur.

Det økonomiske er ikke ventet å være et hinder, men det hele kan fort komme an på hva Thomas Tuchel ønsker. Tuchel er en beundrer, men en avgjørelse om å signere for Chelsea vil i stor grad komme an på hvordan tyskeren i så fall ønsker å bruke Ronaldo.

Foreløpig er det uklart om United vil kunne endre standpunkt når det gjelder et salg av Ronaldo, og ikke minst om de kan være villige til å selge til en antatt rival.

13.42: De fleste av dere har sikkert sett saken vår om det allerede, men her kan dere lese vår artikkel om at Christian Eriksen skal ha valgt United.

10.44: Fabrizio Romano skriver at Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, kommer til å utforske muligheter [for en overgang], men at det ikke er oppnådd enighet med noen klubber.

Ellers gjentar Romano at det er ventet at Malacia offisielt signerer for Manchester United i dag.

08.52: United ønsker å signere Lisandro Martínez før fredag, skriver Mike Verweij i nederlandske De Telegraaf.

Fredag er dagen United starter med sommerturnéen, så det er ikke en tilfeldig dag.

Gerry Hamstra og Klaas-Jan Huntelaar fra Ajax skal ha snakket med United på lørdag i London, og United skal ha lagt inn et bud på 41 millioner euro + 4 millioner euro i bonuser (35,4 mill. pund +3,5 mill. pund i nåværende kurs). Ten Hags gamleklubb ønsker 50 millioner euro (41,3 mill. pund) for Martínez, så avstanden mellom klubbene er ikke enorm.

07.59: Simon Jones skriver i Daily Mail at Cristiano Ronaldo og Erik ten Hag kommer til å snakke sammen om fremtiden når portugiseren kommer tilbake på trening denne uka (han skal i utgangspunktet være ventet på Carrington i dag), og ellers av overgangsrelaterte ting nevnes dette i samme artikkel:

  • Tyrell Malacia er i ferd med å bli United-spiller, men akkurat dette har vi mer om (fra både egne kilder og fra Fabrizio Romano) i denne artikkelen.
  • Det foregår fortsatt produktive samtaler når det gjelder overganger for Frenkie de Jong og Lisandro Martínez, med henholdsvis Barcelona og Ajax.
  • United har fortsatt et håp om at Christian Eriksen kommer til å akseptere kontraktstilbudet.
  • Hvis United må finne en ny spiss, så kan det bety at en må revurdere hvordan en skal bruke de pengene klubben har budsjettert med.
Powered by Labrador CMS