France v Switzerland - UEFA Euro 2020: Round of 16

Ryktesaker, uke 27

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 18. juli

10.50: Spanske AS skriver at United kommer til å legge inn et bud på Raphael Varane i løpet av de neste dagene, etter å ha kommet til enighet om den personlige avtalen med midtstopperen.

I likhet med Fabrizio Romano, mener avisen å vite at det er snakk om en eventuell femårskontrakt. Real Madrid ønsker seg visstnok 70 millioner euro for franskmannen, mens United har tenkt å starte forhandlingene med et bud på 40 millioner.

09.05: Fabrizio Romano skriver at Raphael Varane er klar til å akseptere Uniteds kontraktstilbud dersom klubben blir enig med Real Madrid om en overgangsavtale. Det vil i så fall være snakk om en femårskontrakt.

Franskmannen kommer til å være respektfull overfor Real Madrid, men ønsker seg en opplevelse i Premier League.

Lørdag 17. juli

16.40: Phil Sumbler i Planetswans, som vi må si at vi har svært lite kjennskap til, skriver at Swansea er interesserte i James Garner, men at det er mer sannsynlig at midtbanespilleren lånes ut til en Premier League-klubb i stedet.

16.35: Sky skriver at United er nære ved å bli enig med Raphael Varane om den personlige avtalen. Deretter vil klubben forhandle med Real Madrid og det er håp om at samtalene kan føre frem kjapt.

United skal være forsiktige, men håpefulle om at overgangen går i orden.

15.40: BBC-journalist Emma Sanders mener å vite at United er i sluttforhandlingene med en ny trener til klubbens kvinnelag.

14.25: The Mirror skriver at United og Real Madrid allerede er i samtaler om en overgang for Raphael Varane og at spanjolene i den anledning også skal ha tilbudt de rødkledde fra Old Trafford brasilianske Vinicius.

Avisen skriver at den spanske hovedstadsklubben ønsker seg 68,5 millioner pund for kantspilleren, en sum United ikke er interesserte i å betale, tross at klubben skal være beundrere av 21-åringen. Derfor kan det visstnok bli aktuelt med en låneavtale med kjøpsopsjon.

Det skal sies at The Mirror er langt ifra den avisen vi stoler mest på, så dette ryktet er det nok bare å ta med en passelig stor klype salt.

13.55: Om det ikke har kommet tydelig nok frem denne uken – United har ikke lyst til å slippe Alex Telles ut på lån, selv om Inter har spurt. Det skriver Fabrizio Romano.

13.40: Patrick Berger, sjefsredaktør i tyske Sport1, skriver at Raphael Varane er på randen av en overgang til United. Franskmannen skal være enig med United om en kontrakt til 2026. Nå må bare Old Trafford-klubben komme til enighet med Real Madrid, som ønsker seg litt mer enn 50 millioner euro for stopperen. Alle partene skal føle seg sikre på at overgangen snart vil finne sted.

10.30: Norske TV 2 skriver at Vilde Bøe Risa er United-spiller! Les egen sak her.

10.25: I en fyldigere statusrapport fra overgangsvinduet skriver troverdige The Athletic at det finnes en teori om at dess nærmere vinduet er å stenge, dess mer sannsynlig er det at Real Madrid vil godta et bud på omkring 40-45 millioner pund for Raphael Varane.

Situasjonen rundt Eduardo Camavinga skal være noe lik. United ønsker å være tålmodige, i håp om at prisen går ned mot overgangsvinduets slutt.

Når det gjelder Paul Pogba, skal PSG være klubben som mest sannsynlig er i stand til å betale den summen United ønsker seg for midtbanespilleren. Franskmannen skal dog ikke være særlig interessert i å returnere til byen han vokste opp i.

The Athletics kilder mener å vite at Pogba er åpen for å bli i United, også etter at den inneværende kontrakten går ut, men at han først vil se på alle fremtidsalternativer.

Jesse Lingard er også en mann som skal ønske å bli på Old Trafford, spesielt om han blir tilbudt en ny kontrakt. West Ham har ikke råd til å betale de 30 millionene pund United ønsker seg for 28-åringen.

08.20: Fabrizio Romano skriver at United nå forbereder et offisielt bud på Raphael Varane, etter å ha vært i direkte samtaler med Real Madrid de siste fire dagene. Italieneren mener også å vite at franskmannen vil godta Uniteds kontraktsforslag så fort klubbene blir enige om en avtale.

Onda Cero, Spanias tredje største radiokanal, er hakket mer bombastiske med sin informasjon. De melder at overgangen er nært forestående og den vil gjennomføres i løpet av de neste dagene, med en endelig sluttsum på omkring 50 millioner euro.

Fredag 16. juli

22.20: Fabrizio Romano slår fast det han skrev tidligere i uken – United har ingen intensjoner om å låne ut Alex Telles og det er ingen enighet med Roma om en potensiell utlånsavtale.

19.25: ESPN skriver at United er en av klubbene som er interesserte i Lyons Houssem Aouar denne sommeren. Ole Gunnar Solskjær skal visstnok anse franskmannen som en verdig erstatter, dersom landsmann Paul Pogba skulle komme til å forlate Old Trafford i sommer.

Liverpool, Tottenham og Arsenal skal også være blant midtbanespillerens beundrere og det er de to sistnevnte klubbene som anses å være best posisjonert til å sikre seg 23-åringen.

17.40: Jonathan Shrager, som tidligere har vist seg å ha gode United-kilder, melder at Raphael Varanes potensielle overgang til United beveger seg i riktig retning. Han skriver at dersom United legger inn et akseptabelt bud på franskmannen, er oddsene gode for at han kommer til klubben.

I tillegg skriver Shrager at entusiasmen United-fansen har vist rundt overgangsspekulasjonene har gjort stort inntrykk på Varane og vil ha en stor påvirkning når han tar det endelig valget om hvor han spiller kommende sesong.

07.55: Mer om Raphael Varane på morgenkvisten, denne gangen fra nettstedet Goal som skriver at Real Madrid-ledelsen har innsett at den franske 28-åringen ikke kommer til å skrive under på en ny kontrakt med klubben.

Real Madrid venter nå bare på at Manchester United skal legge inn et bud på midtstopperen.

00.15: Manchester United er nær ved å sikre seg både Rafael Varane og Kieran Trippier fra de to spanske hovedstadsklubbene Real Madrid og Atletico Madrid. En annonsering av overgangen kan komme mot slutten av neste uke, skriver Neil Custis i The Sun.

Custis er blant journalistene som følger United tettest, og skriver at United vil betale rundt 50 millioner pund for Varane, mens overgangssummen for Trippier trolig vil ligge på rundt 18 millioner pund.

Representanter for Varane har hatt lange diskusjoner med United og skal være svært nær en enighet om en femårsavtale for den franske stopperen, skriver avisen.

Torsdag 15. juli

16.20: Nettstedet 90min, som riktignok ikke er blant tidenes mest pålitelige kilder, skriver at Atletico Madrid er interesserte i Jesse Lingard. Det utelukkes ikke at de to klubbene kan komme til å gjøre en byttehandel som sender Kieran Trippier motsatt vei, men dette skal ikke ha blitt diskutert ennå.

16.15: Franske RMC melder at Uniteds samtaler om en overgang for Raphael Varane har blitt mer konkretiserte de siste dagene og franskmannen skal ha avtalt å starte samtaler med klubben.

15.55: Journalist Sam Pilger mener å vite at Raphael Varane rykker stadig nærmere United. Franskmannen skal være Ole Gunnar Solskjærs førstevalg på midtstopper og Real Madrid skal være villige til å selge. United skal tidligere ha tvilt på om Varane virkelig ønsker seg til klubben, men troen vokser nå på at franskmannen ønsker å komme.

10.25: Den franske journalisten Julien Maynard skriver om situasjonen rundt Raphael Varane og kort oppsummert er det mye av det samme som allerede har blitt meldt.

Real Madrid ønsker egentlig å beholde midtstopperen, men har innsett at franskmannen selv ikke ønsker det. Derfor er spanjolene klare til å selge dersom det skulle komme et anstendig tilbud, noe United for øyeblikket forbereder.

08.10: United er én av klubbene som har blitt lenket til Italia-helt Nicolo Barella etter hans bragder i sommerens EM. Nå skriver Fabrizio Romano at Inter har erklært at spilleren ikke er til salgs denne sommeren og at ryktene om interesse fra United og Liverpool ikke har noe for seg.

Onsdag 14. juli

21.15: Kieran Trippier er «desperat» etter å komme seg tilbake igjen til Premier League og United er hans foretrukne nye klubb, selv om to andre klubber også er interesserte i høyrebacken.

Det står i en sak ført i pennen av The Telegraph-journalistene Matt Law og James Ducker. Sistnevnte dekker blant annet United for avisen.

United skal allerede ha fått et bud avvist på 30-åringen, og skal nå ønske å gjøre seg ferdig med alle spillersalg, før de eventuelt bestemmer seg for å gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Atletico Madrid- og England-forsvareren.

Avisen skriver også at selv om United er interesserte i Eduardo Camavinga, tror klubben at franskmannen aller høyest ønsker seg til spanske La Liga. Klubben prioriterer foreløpig jakten på en ny midtstopper dette overgangsvinduet.

18.00: The Athletics United-journalist, Laurie Whitwell, har skrevet en lengre sak om hvilke spillere som kan komme til å ankomme og forlate Old Trafford i sommer:

  • Kilder nære Raphael Varane føler visstnok at stopperkjempen til slutt vil ende opp på Old Trafford og det spekuleres i at de hvitkledde til slutt vil gå med på en sum mellom 40 og 45 millioner pund.
  • Eduardo Camavinga er ikke en spiller United har noen hast med å hente, selv om samtaler rundt stortalentet har funnet sted. Whitwell mener å vite at spill i den spanske serien appellerer til franskmannen.
  • United har satt jakten på Kieran Trippier på pause, ettersom Atletico Madrid ønsker seg nesten det tredobbelte av hva United tilbyr for høyrebacken.
  • Brandon Williams er for øyeblikket den spilleren som ser ut til å være nærmest en overgang bort fra Old Trafford. Southampton er visstnok interesserte i å låne den unge forsvareren gjennom hele den kommende sesongen. Summen på to millioner pund United ønsker seg for å låne ut Williams skal dog være noe stiv for laget fra sørkysten.
  • Jesse Lingard er rapportert å være verdt 30 millioner pund, noe West Ham ikke har råd til. Folk på fotballsiden i United skal føle at 28-åringen fortjener å gå til en klubb der han får jevnere spilletid.
  • United ønsker å beholde Paul Pogba. Franskmannen vil sammenlikne klubbens tilbud med forslag fra andre interesserte klubber før han bestemmer seg for fremtiden.

17.05: Manchester Evening News skriver at United har planer om å gjøre en tredje storsignering denne sommeren, i tillegg til Jadon Sancho og Raphael Varane.

08.45: Både Manchester United og Tottenham skal være interesserte i den argentinske forsvarsspilleren Cristian Romero. Det skriver Calciomercato.

Romero er Juventus-spiller men er halvveis i et to år langt utlån til Atalanta og var med i troppen til Argentina som gikk til topps i Copa America, der han blant annet startet finalen mot Freds Brasil.

00.15: Vi nevnte så vidt ryktet om at United er interesserte i Italia-helt og Napoli-back Giovanni Di Lorenzo i forrige ukes ryktespalte.

Nå svarer forsvarerens agent på ryktesnakket. Til Radio Marte, her gjengitt av Daily Mail, sier formidler Mario Giuffredi at et hvert fornuftig bud som kommer vil bli diskutert og vurdert, men at lenken til United ikke er annet enn «avisprat».

00.01: Fabrizio Romano skriver at José Mourinho og Roma ønsker seg Alex Telles på lån, som erstatning for langtidsskadde Leonardo Spinazzola. United skal derimot ikke være interessert i å akseptere en midlertidig avtale for sin brasilianske venstreback.

Roma kommer etter sigende til å prøve seg i løpet av de neste dagene, men en potensiell avtale ser komplisert ut å gjennomføre.

Tirsdag 13. juli

19.50: Fabrizio Romano skriver at United nå er i direkte kontakt med Real Madrid for å forhandle om en avtale for Raphael Varane. Han mener United nå har bekreftet at de har intensjoner om å signere franskmannen, og at klubben vil legge inn et offisielt bud når de vet hvor mye spanjolene ønsker seg for midtstopperen.

Den eventuelle personlige avtalen vil ikke by på problemer, skal vi tro Romano.

15.06: Spanske AS skriver at det er flere klubber i Europa som har forhørt seg om situasjonen til Facundo Pellistri. Spilleren selv ønsker å dra tilbake på lån til Alavés, hvor han likte seg, og at han har gitt beskjed til United-ledelsen om dette.

15.03: Madrid-avisa Marca (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Raphaël Varane ikke vil ha noe problem med å bli værende i Real Madrid frem til neste sommer, og så gå gratis til United da, hvis klubbene ikke blir enige.

Kanskje er det ment som et pressmiddel for å få Real Madrid til å selge, siden de skal være ganske lite lystne på å miste Varane uten å få penger for ham.

Varane er åpen for å bli værende i Real Madrid om han blir tilbudt den lønna han ønsker, men det er også sportslige grunner til at han ønsker å forlate klubben, og han skal ha vært misfornøyd med at Zidane (som har vært viktig for Varane) forlot klubben, og at nøkkelspillere som Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har forlatt klubben de siste årene.

14.32: Thierry Small er tidenes yngste Everton-spiller, etter at 16-åringen debuterte i januar, men han er nå på vei bort fra Everton, ser det ut til.

Greg O’Keefe skriver hos The Athletic at United og Arsenal leder an jakten på Small, og at Bayern München også følger med på situasjonen. Small har ikke møtt opp på Everton-treningene etter sommerferien, men Everton skal fortsatt ha et håp om å beholde stortalentet.

Small er venstreback.

00.05: Jadon Sancho kommer til å fullføre den medisinske testen med United på Carrington tirsdag, før han drar på en tre uker lang ferie. Det skriver Chris Wheeler, United-journalist i Daily Mail.

Han mener også å vite at United er i samtaler med leiren til Raphael Varane, men at selve forhandlingene med Real Madrid ikke har startet ennå (det har fra annet hold blitt indikert at Real Madrid skal ha gitt Varane tillatelse til å gå i forhandlinger med United).

Spanjolene skal ønske seg 60 millioner pund for franskmannen, noe United mener er for mye for en 28-åring med ett år igjen av kontrakten.

Mandag 12. juli

20.15: BBCs United-journalist, Simon Stone, skriver at United har snakket med Raphael Varanes representanter. Han mener også å vite at klubben har snakket med Real Madrid om en potensiell overgang.

16.50: Sky skriver at United har fått tillatelse av Real Madrid til å forhandle med representantene til Raphael Varane om en personlig avtale. Dersom klubben kommer til enighet med den franske midtstopperen, er det ventet at United vil holde samtaler med den spanske hovedstadsklubben for å fremforhandle en overgangssum.

Sky skriver at Varane skal være åpen for en overgang som fører ham til Old Trafford.

12.32: Det er nå rapporter både i Spania og England som gir grunn til optimisme for de som ønsker å se Raphaël Varane i United-drakta.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United ikke er langt unna det å oppnå enighet med Varane om de personlige betingelsene, og at klubben håper å få på plass en avtale i løpet av de neste ukene.

Ifølge avisa vil Varane foretrekke å reise rett til Manchester etter ferien sin, heller enn å måtte starte sesongoppkjøringen i Real Madrid.

Tomás González-Martín, som mener at det er enighet om personlige betingelser, skriver hos ABC at Varane sannsynligvis blir solgt til United, og at Varane ønsker overgangen. United skal være villige til å gi maks 45 millioner euro, noe som er fem millioner euro unna Real Madrids minimumskrav (50 millioner euro – 42,7 millioner pund i dagens kurs).

08.27: Mye av det som skrives om i avisene nå er selvsagt EM-finalen, så vi starter rykteuka med lokalavisas spørsmål/svar-seanse med United-journalist Samuel Luckhurst i helga.

Noe av informasjonen derfra:

  • Raphaël Varane-situasjonen er ikke som Sergio Ramos-situasjonen for noen år tilbake, og United jobber med å få på plass en avtale for franskmannen.
  • United er åpne for å signere en sentral midtbanespiller, og Declan Rice og Eduardo Camavinga er spillere av interesse for United. Camavinga er ikke det foretrukne valget på den sentrale midtbanen. West Ham klarer trolig å beholde Rice.
  • James Garners mål er et lån til en toppdivisjonsklubb.
Powered by Labrador CMS