Cristiano Ronaldo Returns to Manchester United

Ryktesaker, uke 25

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 26. juni

22.43: Fulham skal ha kommet med et bud på Andreas Pereira. Les mer i egen sak her.

22.11: Malcolm Ebiowei skal ha vært av interesse for United, men det er nå bekreftet at han blir Crystal Palace-spiller 1. juli.

17.33: Neymar er åpen for å forlate PSG, skriver vanligvis troverdige RMC, og Manchester United, Chelsea og Newcastle nevnes som klubber som kan ha råd – men det er ingenting i artikkelen som sier noe om at United har noen interesse for den 30 år gamle brasilianeren.

Vi får heller komme tilbake til Neymar om det skulle dukke opp noen faktiske rykter om Manchester United-interesse, og det nevnes egentlig her kun i tilfelle noen andre rapporter skulle utelukke den vesentlige detaljen om at det ikke står noe om interesse.

13.39: Dundee Uniteds sportsdirektør har bekreftet at de ønsker å hente Dylan Levitt tilbake på lån, etter et suksessfullt låneopphold der forrige sesong.

At han der vil få spilletid er nok en fordel både United og Levitt ser, men samtidig er det nok sannsynlig at United vil se om det finnes gode løsninger i England også.

Wayne Rooney skal ha ønsket seg Levitt før han sa opp jobben for i Derby County.

13.21: Fabrizio Romano skriver at Christian Eriksens avgjørelse om hvor han skal spille neste sesong nærmer seg. I løpet av de neste timene eller dagene skal han kommunisere sin endelige avgjørelse til agenten sin.

13.19: Rob Dawson fra ESPN skriver at United har gitt beskjed til Cristiano Ronaldo om at han ikke er til salgs denne sommeren selv om portugiserens representanter har undersøkt om noen av toppklubbene i Europa er interesserte.

Ønsket om å spille i Champions League resten av karrieren skal veie tungt for Ronaldo.

Ajax-kantspilleren Antony er et av Uniteds overgangsmål, og brasilianeren ønsker å spille for United, men den høye prislappen kan bli et problem. Ellers forventer United også en avgjørelse fra Christian Eriksen om hvor han skal spille neste sesong, og det skal være United og Brentford som er fremst i køen der.

Tilbudet til Eriksen omtales også av talkSPORT, men de skriver at dansken skal ha avslått tilbudet fra United.

Brentford kan friste med garantert plass i førsteelleveren, og at han slipper å flytte fra London hvor han og familien trives godt.

13.12: Vi har oppdatert Frenkie de Jong-saken vår fra i går med litt mer info – les den saken her.

10.19: Jesse Lingard nærmer seg en gratisovergang til West Ham, skriver Daily Mails Simon Jones.

Lingard forlater Manchester United når kontrakten går ut om noen dager, og nå kan det altså se ut til at han drar tilbake til klubben som han var på lån i i andre halvdel av 2020/21-sesongen. Han har også vært koblet til en del italienske klubber i sommer.

09.09: Daily Telegraph og Jason Burt har skrevet en lignende artikkel om Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes og Chelsea-eier Todd Boehly som den vi omtalte i går kveld.

De skriver at Chelsea ble tilbudt sjansen å signere Ronaldo, og at det har vært samtaler med portugiserens agent Jorge Mendes, men at Manchester United forventer at 37-åringen blir værende på Old Trafford. Det er også uklart om Chelsea uttrykte noen interesse for Ronaldo, skriver Burt.

United ønsker ifølge artikkelen at Ronaldo blir, men det er samtidig usannsynlig at de vil hindre ham i å dra hvis han krever å forlate klubben denne sommeren.

Lørdag 25. juni

20.23: Troverdige David Ornstein og The Athletic skriver at superagent Jorge Mendes møtte Todd Boehly (den nye Chelsea-eieren) i Portugal sist uke. I løpet av samtalen skal Cristiano Ronaldos situasjon, og tanken på en overgang til Chelsea denne sommeren, ha vært blant det som ble diskutert.

Muligheten skal også ha blitt nevnt til Bayern München.

Per nå har United tenkt å beholde portugiseren på Old Trafford, og Ronaldo selv skal heller ikke ha noe problem med ansettelsen av Erik ten Hag. Han skal derimot være bekymret over manglende overgangsaktivitet hittil denne sommeren.

Slik sett er det i det minste bra for Ronaldo, og andre som er bekymret, at det ifølge Barcelona-avisa Sport har vært et gjennombrudd i Frenkie de Jong-diskusjonene i dag. Les mer i egen sak her.

11.11: Tidligere nevnte Alex Crooks fra talkSPORT skriver at troen på at Christian Eriksen blir Manchester United-spiller er voksende internt i klubben.

09.48: Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidžić (som for øvrig kom innpå i sluttminuttene av Champions League-finalen i 1999) har i et intervju med Sky Sports Deutschland avvist ryktene om at Cristiano Ronaldo kan være aktuell for Bayern.

09.24: Spanske Sport skriver at Frenkie de Jong litt etter litt nærmer seg Old Trafford.

De gjengir The Guardians påstand om et andre bud på rundt 70 millioner euro (60,3 mill. pund i dagens kurs), og skriver at begge klubbene håper å komme nærmere en løsning de neste dagene. Barcelona ønsker ifølge avisa seg 10 millioner euro mer i den garanterte summen, og ytterligere 5 millioner euro i mulige tilleggsutbetalinger.

Barcelona skal starte sesongoppkjøringen 4. juli, men De Jong har noen dager ekstra fri på grunn av landskampene i juni. Han håper ifølge avisa selv at fremtiden i alle fall er avgjort før dette.

08.30: Alex Crook fra talkSPORT skriver at Nathan Bishop er på vei til Wycombe Wanderers på et lån. Keeperen var også på lån i sesongen som var, for Mansfield Town.

Fredag 24. juni

19.00: Kalvin Phillips ble lenge koblet til United, før det roet seg ned. Nå er det klart at han drar fra Leeds til Manchester City. Det melder flere troverdige journalister, og også Fabrizio Romano.

18.10: Det rapporteres fra Tyskland at Cristiano Ronaldos agenter skal ha kontaktet Bayern, men at den tyske klubben sa nei. Agentene skal ha loddet interessen fordi Robert Lewandowski kan forsvinne fra Bayern i sommer, og Ronaldo selv skal ha vært åpen for en Bayern-overgang.

Det er Sport1-reporter Patrick Berger som melder dette.

16.25: Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News sier i deres ferske podcast at det fortsatt skiller 10-15 millioner euro mellom tilbud og krav for Frenkie de Jong. Det jobbes imidlertid hardt for å få til en såkalt «rettferdig avtale», siden Barcelona også ønsker å selge. Håpet er å få dette til før juni blir til juli.

16.20: Det var mye frem og tilbake rundt Derby-unggutten Malcolm Ebiowei, som endte i Crystal Palace. Daily Mails Sami Mokbel skriver imidlertid at selv om United var litt interessert, så var det aldri aktuelt for United med en overgang.

16.15: – Jeg har snakket med Jurriën, og jeg antar at han blir i Ajax. Timber er en smart fyr, og vet derfor hva som er best for seg selv. Vi tror foreløpig ikke at han er ferdig i Ajax, sier Ajax-trener Alfred Schreuder til ESPN i Nederland.

13.03: Det er litt utvikling i Dean Henderson-saken, og bekreftelsen nærmer seg nok. Les mer i egen sak her.

12.19: Sky Sports har også omtalt Records sak om Cristiano Ronaldo, men de skriver at de forstår det slik at Ronaldo kommer til å bli i United til tross for den rapporterte misnøyen.

11.41: Portugisiske Record (her gjengitt av Daily Mail) skriver at Cristiano Ronaldo vurderer å forlate United denne sommeren. Manglende overgangsaktivitet gjør angivelig at 37-åringen frykter at United ikke har det som skal til for å kjempe om troféer, og han skal ha fortalt folk rundt seg at at han vil begynne å se seg om etter en ny klubb om mangelen på overganger fortsetter.

Det har tidligere vært spekulasjoner i Italia om at mangelen på Champions League-fotballen kunne få Ronaldo til å dra, men da skrev Sport Witness at de hadde blitt informert av en kilde om at ryktene om at Ronaldo kan komme til å forlate klubben ikke stemmer.

Ellers skrev spanske AS fredag ettermiddag at Bayern München potensielt kan sende Robert Lewandowski til United i bytte mot Ronaldo. Akkurat det høres vel ikke spesielt sannsynlig ut at vil skje, og den polske spissen har vel vært ganske tydelig på at han ønsker å bli Barcelona-spiller.

10.00: Corriere dello Sport skriver at Matthijs de Ligt har gitt beskjed til Juventus om at han ønsker å forlate klubben. Mange av storklubbene i Europa er interessert i den 22 år gamle midtstopperen, men United blir sammen med Chelsea spesielt trukket fram. De Ligt var en viktig brikke i Ajax-laget Erik ten Hag førte til Champions League-semifinalen i 2019.

United.no understreker at kilden ikke er den aller beste, så vi ville tatt dette med en klype salt frem til det nevnes av kilder tettere på United.

08.43: 20.10 i går omtalte vi The Times′ sak om Antonys prislapp og i samme artikkel skriver Paul Hirst også at Ajax håper på å kunne beholde midtstopperne Lisandro Martinez og Jurriën Timber. United er interessert i å signere en av stopperne, men Ajax har fortalt dem at de vil ha 51,5 millioner pund for hver.

Av de to midtstopperne blir Martinez sett på som det mest realistiske målet. Timber har fortalt Ajax at han ikke ønsker å forlate klubben fordi han trenger garantert førstelags-fotball for å klare å komme seg inn i Nederlands tropp til VM.

Torsdag 23. juni:

21.45: Fabrizio Romano er på jobb og oppdaterer torsdag kveld om situasjonen til Antony. Brassens agent ønsker ifølge Romano at Ajax lytter til bud på hans klient i sommer. Det selv om prislappen blir høy.

Manchester United skal være veldig interessert og det skal ikke bare være klubben, men også Ten Hag personlig som drar i spakene for å få til en overgang for hans tidligere elev.

20.10: Ikke en dag går for tiden uten at Antony nevnes. Torsdag kveld melder Paul Hirst i The Times at Ajax har satt en prislapp på brasilianeren lydende £69 millioner. Ifølge Hirst skal United i utgangspunktet være villige til å tilby Ajax £40 millioner.

Ajax har skrudd opp prisen på flere av sine ettertraktede spillere etter at klubben har solgt Ryan Gravenberch til Bayern München for £20 millioner og Sébastien Haller til Dortmund for £31 millioner. Likevel skal 22-åringen være svært lysten på en overgang til Old Trafford.

19.05: Erik Ten Hags inntreden på Old Trafford har gjort at det til at nederlandske spillere til stadighet dukker opp i ryktespaltene hos ulike medier. En nederlender som hittil ikke har vært nevnt så hyppig er venstreback Tyrell Malacia som til daglig spiller i Feyenoord.

De siste dagene har både Metro og Daily Express nevnt at Manchester United er en av interessentene rundt backen, men at det er Lyon som skal være i førersetet rundt Malacias signatur.

18.10: Brasilianske tenåringer som slår gjennom på seniornivå i tidlig alder pleier å bli gjenstand for stor oppmerksomhet fra mange av Europas største klubber. Det gjelder også 15 år gamle Endrick som til daglig spiller for Palmeiras. Ifølge Sport Witness har United, i tillegg til klubber som Barcelona, PSG og Real Madrid alle følere ute rundt Brasils nye tenåringssensasjon.

Journalisten bak saken i Sport Witness skriver at det er ventet at en profesjonell kontrakt vil bli offentliggjort for Endrick dagen han fyller 16, i starten av juli og at han vil ha en utkjøpsklausul på €40 millioner.

16.25: Med Dean Hendersons utlånsovergang til Nottingham Forest på trappene må United på jakt etter en ny keeper som kan støtte opp om David de Gea. Ifølge Fabrizio Romano skal Manchester United nå være i samtaler om en overgang for Watfords Daniel Bachmann. I tillegg oppdaterer italieneren rundt situasjonen til en del andre keepere.

12.05: Manchester Evening News’ United-korrespondent Samuel Luckhurst med oppdatering på Frenkie de Jong-sagaen: Journalisten skriver at United kommer til å komme med et nytt bud om kort tid.

– United-kilder sier at de er i «harde forhandlinger» for å få til en rettferdig avtale, skriver Luckhurst.

Videre melder journalisten at Barcelona ønsker seg 75 millioner euro pluss tilleggsklausuler slik at den spanske giganten sitter igjen med mer for De Jong enn de betalte for ham.

11.30: Christian Eriksen holder Manchester United og Brentford på pinebenken. Dansken skal ha fått et kontraktstilbud fra begge klubbene som han fortsatt vurderer, mens Tottenham skal være ute av kampen om Eriksens signatur. Dette ifølge Fabrizio Romano.

 

11.15: Christopher Nkunku har vært linket til Manchester United i lang tid, spesielt under Ralf Rangnicks tid på Old Trafford, men nå har franskmannen i stedet forlenget avtalen sin med RB Leipzig frem til 2026. Den nye avtalen innebærer at Nkunku kan forlate klubben for en sum på 60 millioner euro med gyldighet fra 2023.  Summen i utkjøpsklausulen kan imidlertid øke, ifølge Fabrizio Romano.

09.25: Dagens første Frenkie de Jong-oppdatering er på plass. Barcelona skal ha gitt klar beskjed til United om at det er meningsløst å forsøke seg med bud i størrelsesordenen 60-70 millioner euro pluss eventuelle tillegg. Det skriver Fabrizio Romano. Det skal altså fortsatt være et gap mellom hva Manchester United er villige til å betale og hva Barcelona krever for å slippe midtbanemaestroen.

08.50: Fabrizio Romano melder at Manchester United har fått låneforespørsler på Aaron Wan-Bissaka. Klubben skal imidlertid ha satt disse på vent i tilfelle det dukker opp klubber som ønsker høyrebackens tjenester på permanent basis. United skal – som tidligere rapportert – være åpne for å kvitte seg med 24-åringen, som ble hentet fra Crystal Palace i 2019.

08.15: Brandon Williams har ifølge The Sun fått en prislapp på 10 millioner pund. Den engelske backen var på utlån til Norwich foregående sesong og skal ha fått beskjed om at han kan forlate klubben om det dukker opp interessenter.

Onsdag 22. juni

19.25: Malcolm Ebiowei kommer ikke til United, da han skal signere en kontrakt med Crystal Palace etter at den medisinske testen skal være fullført denne uken. Ebiowei forlater Derby County for en overgang til Palace. Dette melder Fabrizio Romano.

17.25: Daily Star Football journalist, Jacque Talbot, skriver at Dean Hendersons avtale om å dra på lån til Nottingham Forest nærmer seg.

16.55: Ajax-kjenner Mike Verweij, melder at Ajax, etter salget av Sebastian Haller til Dortmund, har satt ekstremt høy pris på både Antony, Timber og Martinez, alle koblet til United den siste tiden. Antony koster nå ca 70-80 millioner euro, mens de to andre ligger til 50 millioner euro. United.no understreker at vi ikke har klart å finne ut nøyaktig hvor Ajax-journalisten har skrevet eller sagt dette.

16.50: Antony har satt sitt hjerte på United. Dette øker sjansen for en overgang, med tanke på at Nunez foretrakk Liverpool, Frenkie de Jong trengte å overbevises og  Jurriën Timber ser ut til å bli i Ajax. Dette melder James Robson fra GOAL, som tidligere også har fortid fra Manchester Evening News og Evening Standard.

16.15: Fabrizio Romano skriver at United er i samtaler med Watford angående en signering av Daniel Bachmann som 2/3-keeper. Watford vil bare vurdere en permanent avtale, altså ikke lån. Bachmann er blant alternativene til å erstatte Dean Henderson, som ikke er langt unna en avtale med Nottingham Forest.

12.30: Rykter er et «fag», som selger som hakket møkk på sommeren. Det er derfor United.no tidligere onsdag valgte ikke å nevne det lite troverdige ryktet om et mulig avslått 70-millioners bud på Porto-spiss Evanilson. Vi trodde overhodet ikke på kilden.

For ordens skyld, siden det sikkert er gjengitt av mange andre kilder, tar vi derfor med at Fabrizio Romano understreker at det ikke var noe sannhet i det.

 

11.00: Like etter posten vår 10.50 så la agenten til Timber så ut bilder av at han er på besøk hos Manchester City, i det som virket som et møte om hele den såkalte City group (alle klubbene tilknyttet dem i verden).

10.50: For dere som er konspirasjonsteoretikere: Jurriën Timbers agent la tirsdag kveld ut på sin Instagram Story at han er i Manchester for å jobbe. Et bilde av Manchester med påskriften: «Elsker å reise for å jobbe», med en knyttneve-emoji ved siden av, var helt konkret det han la ut.

10.45: Her er sommerens 30 største overganger hittil i fotballverdenen.

10.40: El Chiringuito-journalist Jose Alvarez Haya, som tidligere har vist at han har veldig gode kontakter i Spania, mener at det er 90 prosent sjanse for at Frenkie de Jong blir United-spiller.

10.30: Spanske Mundo Deportivo skriver at det ikke er ventet en avklaring rundt Barcelona-aktuelle Bernardo Silva før 15. juli. Dette nevnes her fordi – for Barcelona – så kreves det altså at Frenkie de Jong selges først, for at de skal ha noen som helst mulighet for å hente Silva. Fra før av er det kjent at Barcelona nå ikke trenger å selge før 30. juni og at hele United-troppen reiser til Asia 8. juli. Her nevnes altså 15. juli, og det blir mildt sagt interessant å se hva som skjer når videre i De Jong-sagaen.

07.15: Kan ikke si at det er spesielt overraskende, men for dem som måtte ha håpet på noe annet – Harry Maguire kommer til å være en av Erik ten Hags stoppere neste sesong. Det skriver Daily Mails United-journalist, Chris Wheeler.

07.10: Daily Mirrors Simon Mullock skriver at United må velge mellom enten kantspiller Antony eller stopper Lisandro Martinez, hvis han vil ha en av dem fra Ajax i sommer. Årsaken er at klubben ikke ønsker å miste altfor mange spillere med en gang. For at det eventuelt skal skje må det i så fall betales penger som Ajax rett og slett ikke kan si nei til – og det spørs det om United har råd til. Antony er tidligere blitt rapportert å koste 50 millioner pund, mens Ajax har avslått et tilbud fra Arsenal på 30 millioner pund for Martinez.

07.10: Angående Anthony Martial – og Eric Bailly. The Suns United-journalist, Neil Custis, skriver at United er villig til å ta et stort tap på Martial, ved å lytte til bud på rundt 20 millioner pund. Prisen på Bailly skal ligge på bare 8,5 millioner pund, men heller ikke på ham er det særlig interesse.

Fra tidligere er det kjent at også Phil Jones og Axel Tuanzebe er til salgs i sommer. Dette blant annet fra The Times senest tirsdag.

07.05: United er forberedt på at Anthony Martial blir i klubben neste sesong, rett og slett fordi det er manglende interesse for spilleren. Det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News. Franskmannen har kontrakt til 2024, og United har i tillegg en opsjon på ham i ytterligere ett år.

07.00: Velkommen til spalten som nesten kunne hatt navnet Frenkie de Jong-ryktene. Tirsdag kveld skrev altså Fabrizio Romano om ny kontakt mellom United og Barcelona, og et minimumskrav på 85 millioner euro. Samtidig skriver Ramon Salmurri i Catalunya Radio at Barcelona forventer å få inn mellom 75 og 85 millioner euro

Tirsdag 21. juni

22.48: Fabrizio Romano skriver at det har vært direkte kontakt mellom Manchester United og Barcelona om Frenkie de Jong i dag, uten at det har blitt noen enighet. Barcelona har gitt United beskjed om at de ikke selger De Jong for mindre enn 86 millioner euro (73,8 millioner pund i dagens kurs).

19.16: The Times og troverdige Paul Hirst skriver at samtaler er i gang med Ajax om Antony, men at United også håper å få inn en midtstopper. Som flere andre har meldt i starten av denne uka, så skriver Hirst at Antony-lagkamerat Lisandro Martínez er blant mulighetene som vurderes. Pau Torres nevnes også som en mulighet, mens det per nå skal være lite trolig at Jurriën Timber ender opp med å dra til United pga det kommende verdensmesterskapet.

Det nevnes ellers at United vil lytte til eventuelle bud på Eric Bailly, Phil Jones og Axel Tuanzebe denne sommeren, ikke uventet.

19.13: James Ducker fra Daily Telegraph skriver at United har holdt samtaler om en mulig Antony-overgang, men at de venter på et gjennombrudd i forhandlingene med Barcelona om Frenkie de Jong før de går videre med andre avtaler.

De Jongs ferdigheter regnes som svært viktig for Erik ten Hags planer, og hva en ender opp med å betale for nederlenderen kan påvirke hvilke valg United tar når det gjelder andre signeringer.

Det jobbes også med en overgang for Christian Eriksen, og det skal utvilsomt være midtbanen som er hovedprioriteten for United denne sommeren.

18.34: Mye tyder på at Dean Henderson forsvinner denne sommeren, og da ønsker United trolig å hente inn en ny keeper. Sam Johnstone ble lenge nevnt, men ser nå ut til å være på vei til Crystal Palace, mens Watfords Daniel Bachmann også har blitt nevnt.

James Robson skriver i Goal at United vurderer å hente inn Bachmann, og at den østerrikske 27-åringen trolig er tilgjengelig for 4 millioner pund. Bachmann tror ifølge artikkelen at han kan etablere seg som Uniteds cupkeeper i 2022/23-sesongen.

13.35: Manchester United klandrer La Liga for at forhandlingene om Frenkie de Jong drar ut. Les mer i egen sak!

13.05: Brentford har fortsatt et håp om at de kan vinne kampen om Christian Eriksen, ifølge Fabrizio Romano.

08.15: Vi oppfordrer alltid til en viss skepsis når det gjelder bombastiske rapporter fra Portugal, men ifølge O Jogo skal Porto ha avslått et bud på 55 millioner pund fra United på spissen Evanilson.

08.10: Mange av gårsdagens rykter gjentas her og der. Kort oppsummert:

  • United virker ikke å ha fått napp på Jurriën Timber og vil nå prøve å kapre Lisandro Martinez foran Arsenal i stedet.
  • Tottenham er ikke lenger med i kampen om Christian Eriksen, noe som gjør United til favoritter.
  • Erik ten Hag ønsker seg både Frenkie de Jong og Christian Eriksen. Ifølge The Times håper United å betale «kun» 60 millioner pund for De Jong.

08.00: Dagens første og største rykte er at Antony ifølge The Sun nærmer seg en overgang til Manchester United verdt 40 millioner pund. Avisen har et tvilsomt rykte i England, men artikkelen er skrevet av United-journalist Neil Custis, som har vært først på flere United-nyheter tidligere. Ifølge Custis er United-representanter ventet i Amsterdam i dag for å forhandle fram en avtale.

Mandag 20. juni

22.55: Daniel Murphy fra Manchester Evening News skriver at United er favoritter til å signere Christian Eriksen, foran hans tidligere klubb, Tottenham.

22.15: Moi Llorens melder at Barcelona kommer til å kreve minst 100 millioner euro for Frenkie de Jong.

22.15: Cope-journalist, Helena Condis, skriver at Barcelona er overbevist om at de er i stand til å signere Bernardo Silva, men at et bytte er utelukket. City vil ikke ha Frenkie de Jong.

19.45: Fabrizio Romano sa mye i podcasten «Here We Go» mandag kveld. Dette er det han sa, som er relatert til United:

Han forventer at United legger inn et nytt bud på Frenkie de Jong i løpet av de neste dagene.

Han sier også at United er veldig interessert i Christian Eriksen og at de venter på svar fra han.

Erik ten Hag har interesse for Lisandro Martinez. Han sier også at Ajax bare vil selge en av Lisandro Martinez og Jurrien Timber.

Arsenal har lagt inn et bud på 30 millioner euro for Lisandro Martinez, men Ajax takket nei.

Til slutt sier han at United er interessert i å signere Malcolm Ebiowei, men han tror det er lite sannsynlig at Ebiowei gjør en overgang til United.

19.10: Florian Plettenberg fra Sky Sports Germany, skriver at samtaler om David Raum har funnet sted. Det snakkes pågående og bra, men det er fortsatt en lang vei å gå. Det sier at denne overgangen er mulig og at prisen blir på rundt 30-35 millioner euro. Venstrebacken fra Hoffenheim har akkurat slått seg inn på det tyske A-landslaget.

18.30: Dharmesh Sheth, fra Sky Sports sier til Football Daily at det har vært innledende samtaler mellom United og Christian Eriksens representanter. Det er en følelse av at en avtale er på vei, legger han til.

Han sier også at selv om United er interessert i Lisandro Martinezs så er ikke midtstopper-plassen prioritert for United denne sommeren.

Til slutt legger han til at United bare er interessert i å låne bort Dean Henderson til Nottingham Forest, altså at klubben ikke ønsker å selge han.

18.00: Jonathan Shrager, skriver at United har informert Brandon Williams om at han kan forlate klubben om en annen klubb skulle være interessert i han. Grunnen til dette er at United ikke kan garantere at han vil være en del av første-laget. Enn så lenge vil de at 21-åringen skal bli og kjempe om plassen sin.

14.07: Ifølge Tottenham-korrespondent Alasdair Gold i football.london har ikke Tottenham fulgt opp sin Christian Eriksen-interesse etter at de var i kontakt med Eriksens representanter for et par uker siden.

Manchester United, Everton, Newcastle, Leicester, West Ham, Brentford (hvor han spilte i vår), Ajax og en ikke-navngitt La Liga-klubb skal også ha vært i kontakt.

13.31: Han ble ikke nevnt som et Jurriën Timber-alternativ av Manchester Evening News, men ifølge De Telegraaf (se 10.44-oppdateringen i dag) forbereder United et bud på Lisandro Martínez, og David McDonnell fra Daily Mirror skriver også at United har flyttet oppmerksomheten fra Timber til Martínez, etter at Timber sies å ha tatt Louis van Gaals råd om å ikke risikere å flytte på seg bare noen måneder før VM.

Martínez skal være Arsenals hovedmål defensivt, men Mikel Arteta frykter nå at United vinner kampen om den 24 år gamle argentineren.

13.26: Vi har skrevet en sak om en del av de siste rapportene om Frenkie de Jong, da hovedsaklig basert på det som meldes av De Telegraaf, Manchester Evening News og Mundo Deportivo. Den artikkelen kan dere lese her.

I Manchester Evening News-artikkelen til Samuel Luckhurst som vi har brukt, så står det også en del annen overgangsinformasjon som ikke har med De Jong å gjøre, og her er en kort oppsummering:

  • Erik ten Hag ønsker å få inn minst fem nye spillere i sommer.
  • Ten Hag øremerket Jurriën Timber som sitt hovedmål defensivt, men 21-åringen har indikert at han er komfortabel med å bli værende i Ajax. Ten Hag og John Murtough har Villarreals Pau Torres og Braga-spiller David Carmo som alternativer om Timber velger å ikke dra til United.
  • Antony og Christian Eriksen er andre spillere Ten Hag ønsker å signere i sommer. Eriksen har tilbud fra Tottenham også, og de kan også tilby Champions League-fotball.
  • At Dean Henderson er ventet å forlate United gjør at det trolig hentes inn en ny keeper, og Newcastles Karl Darlow og Watfords Daniel Bachmann er blant spillerne som vurderes. Henderson ønsket visstnok helst å dra til Newcastle, mens det nå er Nottingham Forest som kobles mest til 25-åringen.
  • Det er lite sannsynlig at Kalvin Phillips blir United-spiller. At Leeds overlevde, og at Manchester City er interessert, har redusert Uniteds sjanser til å få i stand en avtale.

13.23: Emma Sanders fra BBC skriver at Alessia Russo har avslått et kontraktsforlengelsestilbud fra Manchester United.

Hun er under kontrakt til sommeren 2023, og skal ikke være i samtaler med andre klubber, men United risikerer altså at hun drar gratis neste sommer om en ikke får på plass en avtale.

12.17: De involverte partene har tro på at Dean Hendersons låneovergang til Nottingham Forest fullføres denne uka. Det er progresjon i samtalene, og enighet om personlige betingelser.

10.44: De Telegraaf (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United nå forbereder et bud for den argentinske midtstopperen (som også kan spille defensiv midtbane) Lisandro Martínez. Ajax skal tidligere ikke ha vært villige til å selge 24-åringen til Arsenal for 30 millioner euro (25,8 mill. pund i dagens kurs), så United må nok ut med mer enn det for å få tilslaget.

Martínez er 175/178 cm høy (ulik høyde oppgitt fra ulike kilder), noe som ikke er optimalt hvis han skal spille midtstopper, men han er ikke den første som har vist at han kan være en god midtstopper uten å ha høyden på sin side. Ajax-kollega Jurriën Timber er ikke mye høyere, så Erik ten Hag er tilsynelatende ikke spesielt redd for å bruke relativt lave midtstoppere.

08.49: Tottenham, City, Dortmund og United er blant klubbene som har vist interesse for den 24 år gamle Hoffenheim-venstrebacken/vingen David Raum, ifølge Jonathan Shrager. United skal nylig ha kommet med en Raum-forespørsel, men det skal ikke ha kommet noe bud.

08.04: Fabrizio Romano skriver i en ny Frenkie de Jong-oppdatering at United føler direkte samtaler denne uka vil være veldig viktige, og som i tidligere Romano-oppdatering hevdes det at United nå vurderer et nytt bud. Barcelona-kilder sier at de også forventer at United kommer til å komme med et nytt tilbud snart.

 

07.59: Vi starter ryktedagen med Eric Bailly: Ifølge Daily Mirror har Newcastle blitt tilbudt Bailly som et mulig alternativ til Lilles Sven Botman, som tilsynelatende helst vil til AC Milan.

Erik ten Hag vil la Bailly dra, og Marseille og Lyon skal ha vist interesse. United vil nå visstnok akseptere så lite som 8,5 millioner pund for ivorianeren (selv om en kilde tett på spilleren sier at de helst vil ha rundt 20 millioner pund).

Saken er ikke skrevet av noen av de vi stoler mest på i den avisa, så vi ville tatt det med en klype salt.

Ellers skriver Jonathan Shrager at Baillys intensjon enn så lenge er å gjennomføre sesongoppkjøringen med laget før Manchester United-fremtiden avgjøres – 28-åringen skal nemlig være villig til å kjempe for sin plass i klubben.

Powered by Labrador CMS