cody3

Ryktesaker, uke 34

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 28. august

21.10: Etter at det ble «Here We Go» på Antony søndag kveld (mer i egen sak her) så fokuserer United visstnok nå på Martin Dubravka som ny andrekeeper.

19.30: Frenkie de Jong, Memphis Depay og Pierre-Emerick Aubameyang er alle blitt koblet til United i sommer. Søndag startet alle tre på benken for Barcelona i La Liga.

United skal ifølge David Ornstein i The Athletic ha forhørt seg angående Aubameyang, men uten at det nå er noe utvikling. Spørsmålet er nå hva slags ressurser United sitter igjen med etter Antony-kjøpet.

16.45: PSVs United-aktuelle Cody Gakpo om fremtiden sin etter scoring og to målgivende mot Excelsior søndag: – Antony til United? Fint for ham, men jeg tror ikke at det har noe å si for meg og min fremtid. Dette er som et puslespill, og i de neste dagene så skal jeg se på hva slags puslespill som passer meg best, og det vil heller ikke være så verst om jeg blir i PSV. Vi får se.

13.45: Vi følger utviklingen rundt Antony videre søndag i en egen sak her.

13.00: Det er nå kommet rapporter fra et par nederlandske insidere om at Antony er solgt til United. Prisen som nevnes er 99 millioner euro. Det gjelder twitter-brukerne Bart Sanders og Gerjan Hamstelaar. Dette er ikke tatt tak i nå umiddelbart av andre, men Hamstelaar skal være en ok Ajax-kilde. Ajax spiller akkurat nå kamp, så forvent eventuelt mer informasjon om dette senere søndag.

Nederlandske ESPN har varslet at de vil forsøke å få svar fra Ajax etter kampen som er ferdig cirka 14.15 skandinavisk tid.

10.50: – Det er ingenting som foregår. Jeg har snakket med klubbpresidenten og de har ikke mottatt noe bud. Det sa jo også Victor Oshimens agent her om dagen.

Dette sa Napoli-trener Luciano Spalletti lørdag om en mulig bytteavtale, der United sender Cristiano Ronaldo og penger dit og får Napoli-spissen tilbake.

09.40: Fabrizio Romano har på en podcast hos Caughtoffside fortalt at United har spurt Barcelona angående spiss Pierre-Emerick Aubameyang, men at spilleren foretrekker en overgang til Chelsea og London.

09.00: Duncan Castles er kjent for å ha beina godt plantet i Mourinho-leiren, og har sånn sett innimellom inside-informasjon. Søndag har han en lengre sak i Sunday Times om hvorfor det gikk galt med Cristiano Ronaldos United-opphold, og essensen av saken er at selv om han vil bort og det muligens fortsatt kan åpne seg et par muligheter, for eksempel i Napoli eller AC Milan, før vinduet stenger natt til fredag skandinavisk tid, så er Ronaldo forberedt på at han må gjøre det beste ut av ett år til i United.

08.55: Newcastle-keeper Martin Dubravka virker altså å være på vei til United (se 22.20 lørdag), og The Suns Alan Nixon har da en såkalt eksklusiv sak om at United-keeper Matej Kovar sendes ut på lån når en ny keeper er på plass. Sunderland nevnes som et alternativ.

08.50: United ønsker nå å snakke med Anthony Martial om en kontraktsforlengelse. Det skriver The Suns Phil Thomas. Den nåværende løper til 2024, men United har opsjon på ytterligere ett år.

08.45: Det ble rapportert flere steder lørdag at Ajax nå skal ha fortalt United at det er 100 millioner euro de er ute etter for Antony. Det vil si cirka 85 millioner pund. United skal ha budt 90 millioner euro for spilleren.

Lørdag 27. august

22.20: Manchester United og Martin Dubravka skal være enige om de personlige betingelsene. Nå er det opp til Newcastle, skriver Fabrizio Romano på Twitter. United vil i utgangspunktet låne Dubravka med en opsjon på å kjøpe sisteskansen for 5 millioner pund.

11.25: Sports journalist Duncan Castles skriver at det er fullt styremøte i Ajax i dag, mens United fortsetter jakten på Antony som i går kontaktet Fabrizio Romano for å få frem sin side av saken. Les saken her.

Fredag 26. august

22.00: En tydelig frustrert Antony kontaktet Fabrizio Romano for å få frem sin versjon av det som nå skjer med United-budene. Les saken og se video her.

21.25: Paul Hirst i The Times skriver at det forventes at United kommer tilbake med enda et bud på Antony, siden han er Erik ten Hags største ønske på overgangsvinduet. Ifølge Hirst ønsker Ten Hag en keeper, en høyreback og en spiss før vinduet stenger ved midnatt natt til neste fredag.

20.00: Jonathan Shrager har av og til også bommet, men han har enda oftere vist at han har inside-kunnskap. Nå skriver han at de nær Antony skal være usikre på om United byr mer – siden Ajax ikke skal ha vært soleklare på nøyaktig hva slags sum som skal til for at de vil selge.

19.25: Uniteds bud på vanvittige 90 millioner euro for Antony fredag skal allerede være avslått. Dette ifølge flere, blant annet Fabrizio Romano. Det virker altså som om Ajax står knallhardt på minst 100 millioner euro for å selge kantspilleren.

19.15: Ting skjer igjen: De Telegraafs Ajax-reporter, Mike Verweij og Marcel van der Kraan melder nå at United har lagt inn et nytt bud på Antony – på 90 millioner euro. Det er uvisst om ulike klausuler er med i budet, men Ajax skal visstnok fortsatt stå på at deres svar er nei!

Antony håper nå at de økonomisk ansvarlige i Ajax skal gripe inn, slik at han får drømmeovergangen sin til United.

17.30: Hannibal Mejbri skal ha valgt Birmingham som sin utlånsklubb kommende sesong. Det melder Birmingham Mail, som siterer den tunisiske journalisten Ahmed Adala på denne informasjonen. Mejbri skal ha bestemt seg for Birmingham for flere dager siden.

17.00: Det var mange som tidligere i uka varslet et nytt og forbedret Antony-bud fra United torsdag, men ifølge De Telegraaf-journalist Mike Verweij så har United fortsatt fredag ettermiddag ikke kommet med dette budet. Spillerens representanter skal ikke være helt fornøyde med det, fordi de mener at det er lettere for Ajax å avslå et bud jo kortere tid det er igjen til vinduet stenger. Ajax, Antony og representantene hans skal ha møttes igjen fredag formiddag, men uten at noe endret seg. Klubben vil ikke selge.

14.00: Gerard Romero, journalisten som var først med å melde om Uniteds interesse for Frenkie de Jong, skriver nå at han tror De Jong er villig til å ta et vesentlig lønnskutt for å bli værende i Barcelona.

12.10: Sam Pilger melder at det mer og mer går mot United-exit for Aaron Wan-Bissaka. Både salg og utlån tilbake til Crystal Palace skal være aktuelt.

Klubbene fortsetter forhandlingene om et utlån pluss en utkjøpsklausul, ifølge Romano.

11.50: Ajax-leiren er svært tydelige i sin sak om at de forventer at Antony blir værende. Likevel hevder både Samuel Luckhurt og David McDonell at Manchester United føler seg stadig tryggere på at de får brasilianeren de så gjerne ønsker seg.

Luckhurst skriver også at en retur til Old Trafford for Memphis Depay heller ikke er utelukket.

Ifølge Mike Verweij i De Telegraaf skal det for øvrig holdes et nytt møte mellom klubb og spiller fredag.

08.00: David Ornstein med Frenkie de Jong-oppdatering: Journalisten skriver at United aldri har lukket døren for midtbanemannen, men at det nå er «ekstremt usannsynlig« at en overgang materialiserer seg.

– Det tror jeg klubben har skjønt nå, skriver han.

Han legger også til at det mest sannsynlige utfallet er at De Jong blir værende i Barcelona.

Torsdag 25. august

23.25: Ifølge Gianluca Di Marzio jobber Jorge Mendes fortsatt hardt for å få flyttet Cristiano Ronaldo bort fra Manchester United i sommerens overgangsvindu. Overgangsjournalisten hevder at kontakten mellom Mendes og Napoli har blitt tatt opp de siste timene og med det fortsatt holder liv i Ronaldos drøm om å spille Champions League-fotball også inneværende sesong.

20.10: Ajax-manager Alfred Schreuder fortsetter å bedyre at han tror Antony bli i klubben. Etter kampen mot Sparta Rotterdam i helgen som var sa manageren at Antony trolig ville bli. På dagens pressekonferanse virker Ajax-sjefen enda mer selvsikker på dette. Han fikk spørsmål om dette er basert på signaler, men svarte da at han hadde det på følelsen

19.55: Ajax arrangerte torsdag kveld en pressekonferanse i forbindelse med Champions League-trekningen. Der fikk Ajax-manager Alfred Schreuder noen spørsmål om trekningen før journalistene ville over på hva som skjer med Antony. Der sa Ajax-manageren at brasilianeren ikke trener med resten av laget, men at han er på treningsfeltet hver dag.

19.20: Jonathan Shrager slår tilbake mot rapportene om at Cristiano Ronaldo skal være på vei til Sporting Lisboa. Han skal sitte på informasjon om at det er svært lite sannsynlig at Ronaldo blir Sporting-spiller dette overgangsvinduet.

18.35: Manchester United skal ha blitt tilbudt muligheten til å signere Marcos Asensio fra Real Madrid. Real Madrid-president Florentino Perez vil forsøke å presse Asensio bort fra klubben siden han kun har ett år igjen av sin kontrakt, men United skal ha fullt fokus på å få i stand en avtale rundt Antony.

18.30: Kanskje er ikke Ronaldo-sagaen over likevel? Det har vært ganske så stille rundt Ronaldo og ryktene om at han er på vei bort den siste uken. CaughtOffside, en kilde som ikke tas spesielt seriøst, hevder at en overgang for Ronaldo til Sporting Lisboa er 99% klar. Klubben United hentet Ronaldo fra før sin første periode i klubben skal ha forberedt seg på en retur for Ronaldo i flere uker allerede.

16.45: Manchester United er stadig på keeperjakt og det siste er at Martin Dubravka kan være på vei på lån fra Newcastle for å gi David de Gea mer konkurranse om plassen.

Tidligere i uken har Eintracht Frankfurt-keeper Kevin Trapp blitt nevnt som en kandidat, men Uniteds interesse skal ha avtatt (se onsdag kl. 18.40). Nå har Trapp selv tatt til Instagram for å bekrefte at United hadde lagt inn et formelt på ham, men at han har informert både United og Frankfurt om at han blir værende hvor han er.

16.00: Benjamin Pavard i United-drakt? Franskmannen har vært nevnt i ryktespalten innimellom gjennom sommeren, men ryktene om en potensiell overgang har aldri skutt helt fart. L’Equipe mener å vite at United har lagt inn et bud, men at det har blitt avslått av Bayern München.

13.20: United skal visstnok føle seg trygge på at Antony-avtalen går i orden, men nå kan det ha dukket opp et skjær i sjøen. Ajax skal nemlig ønske seg Hakim Ziyech som erstatter for å i det hele tatt være villige til å la Antony gå til United. Og ifølge den nederlandske journalisten Mike Verweij er Chelsea og Ajax langt unna å komme til enighet om en prislapp for den tidligere Ajax-spilleren. Journalisten skriver at dette kan være dårlig nytt for United … Chelsea krever angivelig 44 millioner euro for å slippe spilleren.

13.15. Thomas Meunier har blitt linket til United denne sommeren, men Borussia Dortmund-direktør Sebastian Kehl sier følgende om ryktene:

– Vi har ingen intensjoner om å selge ham.

13.00: Spanske Relevo hevder Manchester United forbereder et bud på Real Madrids Marco Asensio. Budet United angivelig forbereder skal ligge på 30 millioner euro. Det hevdes samtidig at spilleren er i Carlo Ancelottis planer og at et salg ser «vanskelig» ut.

I samme slengen kan det nevnes at Rich Fay i Manchester Evening News sier at United ønsker seg minst to nye spillere før vinduet stenger.

11.10: Fabrizio Romano med oppdatering på Uniteds keeperjakt. Overgangsguruen skriver at United har kommet med et lånetilbud til Newcastle for Martin Dubravka frem til juni 2023. Tilbudet skal også inneholde en kjøpsklausul på rundt fem millioner pund. Romano skriver at Newcastle ventes å ta en avgjørelse innen kort tid.

08.30: Antony er fast bestemt på at hans fremtid ligger i Manchester og ikke i Amsterdam og brasilianeren vil legge press på Ajax-ledelsen for å få klubben til å selge ham til United.

Antonys representanter har tatt inn på hotell i London og kommer til å bli i byen frem til overgangevinduet stenger for å være nærmest mulig Uniteds kontor i Mayfair, skriver Telegraph.

Avisen skriver at United har fått to bud på henholdsvis 51 og 68 millioner pund avvist av Ajax som krever opp mot 84 millioner pund for å selge.

Onsdag 24. august

22.45: United føler seg trygge på at de skal få kloa i Ajax-spiller Antony før overgangsvinduet stenger. Det skriver The Athletics David Ornstein.

22.40: Cody Gakpos PSV Eindhoven ble onsdag slått i Champions League-kvalifiseringen. Det betyr Europa League-spill, på en dag hvor rapportene om Gakpo har handlet mest om at Uniteds interesse har kjølnet.

22.35: Newcastle-keeper Martin Dubravka som ny nummer to i United? Ja, i alle fall hvis Dharmesh Sheth i Sky Sports har rett i at det nå er samtaler mellom United og Newcastle om keeperen.

22.20: Ajax-journalist Mike Verweij og Marcel van der Kraan i De Telegraaf skriver at Antony presser på mot Ajax for en United-overgang, og at han ønsker at alt skal gå i orden i løpet av 48 timer. Representantene hans skal allerede være i gang med husjakten i Manchester. Ajax forventer et bud på 90 millioner euro fra United torsdag.

Daily Mirror har onsdag kveld også en såkalt eksklusiv sak om at Antony nå har bedt Ajax om å få gå, akkurat som om klubben ikke skjønte det etter en uke med delvis streik og null deltakelse på fellestreningene.

18.40: Masse smått (men godt) i ryktespalten nå. The Telegraphs James Ducker skriver at Uniteds interesse i Eintracht-keeper Kevin Trapp har kjølnet etter at de hørte prisen på 25 millioner euro.

18.35: The Athletic skriver at Uniteds håp etter også å sikre seg PSVs Cody Gakpo minsker, og at klubben ikke lenger er interessert i Atletico Madrids Alvaro Morata. Så gjenstår Antony-jakten, der The Athletic også nevner dette mulige budet på cirka 94 millioner euro.

18.25: Chelsea kan komme til å forsøke seg med et Harry Maguire-bud hvis de ikke lykkes med å få kloa i Leicesters Wesley Fofana. Det skriver Evening Standard. Det understrekes i saken at United ikke har villet selge Maguire, men det hevdes også nå at han ikke lenger er uunnværlig.

18.20: Fortsatt veldig lite nytt i Antony-sagaen, men vi tar med at Sky Sports forsøkte seg med en såkalt breaking news om ham i kveld – med at United skal være klare til å øke budet på kantspilleren til 94 millioner euro. Vi skriver såkalt breaking news fordi et nytt United-bud på nærmere 100 millioner euro har blitt nevnt av mange allerede.

17.30: Denne koblingen var nok da i alle fall sann tidligere i sommer. – Erik (ten Hag) ønsket også jobbe med meg. Han sendte meg en sms for å høre om jeg var åpen for det, men jeg ville tilbake hit til Ajax og takket ham og sa nei, sier Ajax-spiss Brian Brobbey ifølge en artikkel hos Sport Witness.

17.20: Everton og Southampton er interessert i James Garner, som er ventet å forlate United en av de neste dagene, ifølge Fabrizio Romano.

16.20: Mike McGrath i The Telegraph skriver at representantene til Antony kommer til å bli i England til overgangsvinduet stenger, slik at de er best mulig posisjonert til raskt å få til en United-overgang hvis klubbene blir enige.

13.15: Ifølge L’Equipe er den spanske klubben FC Andorra interessert i å låne Hannibal Mejbri. Segunda Division-klubben eies av Gerard Pique. Avisen skriver at også West Bromwich og Birmingham snuser på 19-åringen.

08.35: Ikke mange ferske rykter i dag. United vurderer keeperne Kevin Trapp og Yann Sommer, de skal ikke ha gitt opp jakten på Frenkie de Jong, selv om de har signert Casemiro, og det ventes at klubben gjør et nytt fremstøt på Antony.

Tirsdag 23. august

18.39: Ikke så mye nytt, men Fabrizio Romano skriver i alle fann at Antony fortsatt er helt tydelig på at han ønsker å dra til United, og at det er enighet om personlige betingelser, slik at det er opp til klubbene.

Det er ventet fra alle parter at United snart kommer tilbake med et bedre bud.

16.48: Vanligvis velinformerte Emma Sanders fra BBC skriver at United utforsker muligheten for å sende Kirsty Hanson ut på lån denne sesongen, og det skal være interesse fra flere WSL-klubber. Ingenting er avgjort ennå, så det kan være at kantspilleren blir værende i United også – men der har konkurransen blitt tøffere etter signeringene United har gjort i sommer.

15.15: Spanske Marca med journalist Luis Rojo skriver at i dag tyder det meste på at Frenkie de Jong blir i Barcelona. Et utlån til Bayern München blir nevnt, mens veien til United virker vanskeligere etter Casemiro-kjøpet. Ifølge Marca har det nå ikke vært kontakt mellom United og Barcelona om De Jong de siste dagene. Så er De Jongs lønn uavklart – det vil si, den er veldig klar, men Barcelona krever jo et lønnskutt fra midtbanespilleren.

13.40: – Jeg har jobbet med ham i åtte uker nå, og ikke en eneste gang har jeg sett noe som tyder på endrede holdninger. Det er imponerende for en så unggutt.

Det sier PSV-trener Ruud van Nistelrooy om United-aktuelle Cody Gakpo, og hvordan spilleren har håndtert United-koblingen.

11.00: Tyske Kicker skriver at United tilbyr Eintracht Frankfurt-keeper Kevin Trapp en fireårskontrakt. Frankfurt forventer ifølge artikkelen et konkret bud på den 32 år gamle keeperen tirsdag, men treneren tror fortsatt at det er en god sjanse for at Trapp blir i Frankfurt. Det er imidlertid et «men».

– Jeg er ikke bekymret her, men jeg har heller ikke vært bekymret før bare for at spilleren likevel så forsvant, sier trener Oliver Glasner.

09.55: Here we go, på Eric Bailly. Les saken her.

09.50: Fabrizio Romano sier til caughtoffside at et nytt United-bud på Antony er ventet. De kommende timene vil være avgjørende.

09.00: Vi tar også med oss denne om en tidligere United-spiller: Edinson Cavani er enig med Valencia om en kontrakt. Dette ifølge Fabrice Hawkins i RMC Sport. Lykke til, Edinson.

07.00: Eric Bailly skal være på vei til Marseille på lån, men de siste dagene har det også kommet rapporter om at Marseille-fansen gjerne kunne tenkt seg Cristiano Ronaldo. RMC Sport skriver imidlertid at den franske klubben, som spiller i Champions League, ikke vil gjøre noe forsøk på å hente United-spissen.

Mandag 22. august

16.40: Christian Falk skriver at United har lagt inn et bud på den tyske keeperen Kevin Trapp. Han vant Europa League med Eintracht Frankfurt forrige sesong. Flere andre kilder hevder også at budet er lagt inn.

14.39: Spanske Sport skriver at alt rundt Frenkie de Jong vil bli avgjort denne uka, og at det er planlagt et nytt møte med De Jong og hans representanter for å gjenta ultimatumet om at nederlenderen må gjennomføre et lønnskutt på nesten 50% – eller så må han akseptere et av tilbudene han har fått. Videre skriver de også at United følger høyreback Sergiño Dest tett.

I en annen artikkel mandag referer de også til De Telegraafs påstand om et mulig nytt United-forsøk på å hente De Jong. United omtales av den spanske avisa som De Jongs eneste sannsynlige fluktrute, og at United ønsker ett siste møte for å prøve å oppnå enighet med Barcelona og spilleren.

09.38: Mer om Antony og Cody Gakpo, nå fra Fabrizio Romano, om enn ikke noe revolusjonerende nytt.

Han skriver at United er i kontakt med Antonys agenter, og at avtalen nå kommer an på hva Ajax bestemmer. Dagene fremover skal være viktige.

United har også i direkte kontakt med Gakpos representanter de siste to ukene, og PSV-spilleren har hele tiden vært på Uniteds ønskeliste.

00.10: United er ute etter både Antony og Cody Gakpo, ikke bare én av dem. Det skriver De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan i en sak hvor han fastslår at Glazer-familien har åpnet opp for mer pengebruk – og at United også kan gjøre et nytt forsøk på Frenkie de Jong før overgangsvinduet stenger. Sistnevnte spilte 85 minutter da Barcelona slo Real Sociedad 4-1 borte søndag kveld.

00.05: Rik Elfrink fra Eindhoven Dagblad skriver at United skal ha en avtale om de personlige betingelsene med Cody Gakpo, de vet også at prisen er 50 millioner euro pluss, noe som kan bety at ting kan skje fort så snart PSV onsdag kveld har spilt returkampen mot Rangers i Champions League-kvalifiseringen.

 

Powered by Labrador CMS