tenhagshoretire310722

Ryktesaker, uke 35

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 4. september

09.11: Richard Fay i Manchester Evening News skriver at planen om å låne ut Shola Shoretire ble droppet mot slutten av overgangsvinduet etter at Erik ten Hag ga beskjed om at han ønsket å følge med på 18-åringens utvikling i United.

Shoretire kommer til å spille for U21-laget og trene med førstelaget, og kommer trolig også til å kunne få sjansen i Europa League denne sesongen. Klubben kommer så til å reevaluere Shoretires situasjon før januarvinduet.

Lørdag 3. september

10.08: Rob Dawson i ESPN skriver at ledelsen i United vedgår at de burde forlatt samtalene om Frenkie de Jong tidligere enn de gjorde.

Rekrutteringsavdelingen foreslo Casemiro, og han ble sett på som et akseptabelt alternativ av Erik ten Hag selv om det ikke var i den originale planen å hente spillere på 30+, rett og slett fordi behovet for å hente inn en dyp midtbanespiller ble vurdert som helt essensielt.

Fredag 2. september

07.40: Da er sommerens overgangsvindu lukket og stengt for denne gang. Ettersom spillere som nå er under kontrakt ikke kan flytte på seg, oppsummerer vi kort noen av ryktene som har surret den siste tiden.

Napoli-direktør Cristiano Giuntoli sier det aldri var noe konkret mellom Napoli og Cristiano Ronaldo, skriver det italienske nettstedet DAZN

Ei heller Bayern München hadde noen interesse av å signere portugiseren, ettersom den tyske klubben var opptatt med andre ting, rapporterer Sky Sports i Tyskland

Helt på tampen av vinduet ble det klart at Ethan Galbraith og Will Fish drar på lån resten av sesongen til henholdvis Salford City og Hibernian.

Torsdag 1. september

Deadline Day ble fulgt i en egen sak. Gikk du glipp av noe? Ikke fortvil, her du finner alt du trenger å vite om sommervinduets siste dag 

Onsdag 31. august

20.55: Cody Gakpo, som i alle fall har vært United-aktuell, scoret tre mål på 63 minutter med spilletid i Nederland i kveld, da Ruud van Nistelrooys PSV slo Volendam 7-1.

20.30: For ordens skyld: Det kommer ikke til å skje noe med Napolis Victor Osimhen, og det virker heller ikke som om det skjer noe med Sergino Dest. Villarreal forsøker å få kloa i sistnevnte fra Barcelona. Alt dette fra Fabrizio Romano.

20.10: Vi tar med en tidligere United-spiller. Adnan Januzaj er klar for Sevilla.

17.55: Det er Here We Go på James Garner til Everton. Her er kommentaren til ansvarlig redaktør Dag Langerød om det.

14.45: Flere rapporter har indikert at James Garner er så godt som klar for Everton, men ifølge ESPNs Rob Dawson krever Manchester United mer enn 15 millioner pund. Southampton og Leicester også interessert.

11.55: De siste dagene har det versert rykter om at United kan gjøre et fremstøt på Sergino Dest, noe som i så fall innebærer at Aaron Wan-Bissaka forsvinner. Hvis høyrebacken ikke havner i United, kan han sendes på lån til Villarreal, ifølge Fabrizio Romano.

08.35: Ifølge The Athletic er Sunderland interessert i å hente Amad Diallo på lån. 20-åringen tilbragte andre halvdel av forrige sesong i Rangers, og har ikke vært i noen av troppene til Erik ten Hag så langt.

08.00: De fleste journalister tett på Manchester United melder at klubben trolig er ferdighandlet når Martin Dubravka er i boks.

Tirsdag kom det imidlertid nye meldinger som kan tyde på at United ikke er helt ferdige likevel. Da ble det nemlig hevdet fra flere at Barecelona-back Sergino Dest (se ryktene fra tirsdag) kan komme på en låneavtale og at Aaron Wan-Bissaka kan forsvinne ut.

Journalisten Rudy Galetti drar det hele lenger. Mye lenger. Han skriver nemlig at United fortsatt er i kontakt med både Barcelona og spillerens agenter angående en overgang for Frenkie de Jong. 

– De neste timene blir avgjørende. Situasjonen er i utvikling, hevder han.

 

Tirsdag 30. august

17.40: The Athletics United-journalist Laurie Whitwell forventer at United er ferdige med overgangsaktiviteten, iallfall den innkommende etter at Martin Dubravka blir klar for United.

17.25: Sky Sports melder nå at United ser på muligheten for å hente Sergiño Dest nå helt mot slutten av vinduet. Dest ble også tidligere tirsdag nevnt, da i sammenheng med en bytteavtale mellom United og Barcelona hvor Aaron Wan-Bissaka skulle gå motsatt vei.

Sky Sports mener å ha kilder som sier at United forsøker å hente Dest uavhengig av Wan-Bissaka og at dersom de får i land en avtale vil Wan-Bissaka få lov til å dra fra United.

Dest er enda en kjenning av Ten Hag, og spilte for Uniteds nederlandske manager i Ajax før han ble hentet til Barcelona i 2020.

12.08: Football Italia videreformidler rapporter fra både Corriere dello Sport og Tuttosport om at Jorge Mendes presser på for å få gjennomført et utlån av Cristiano Ronaldo til Napoli – men i så fall blir det uten at Victor Osimhen går i motsatt retning.

Det hevdes ellers at Napoli-president De Laurentiis kun vil hente portugiseren til klubben hvis United betaler lønnen, noe som økonomisk sett ikke akkurat høres ut som en god avtale for United i så fall.

Så skal vi også legge til at Gazzetta dello Sport har meldt at Ronaldo ikke kommer til å gå til Napoli siden United ikke vil kjøpe Osimhen for den summen Napoli ønsker, og at den spanske journalisten Edu Aguirre (som skal kjenne Ronaldo godt) sa på mandag at Ronaldo har bestemt seg for å ikke gå til Napoli.

Det blir nok uansett Ronaldo-spekulasjoner disse siste dagene av overgangsvinduet!

08.36: Spanske Sport (varierende troverdighet) meldte i går at kontakten mellom United og Barcelona har blitt intensivert, og at det som nå diskuteres er en ren byttehandel mellom klubbene, hvor Sergino Dest blir United-spiller, mens Aaron Wan-Bissaka går motsatt vei.

Vi tror nok at vi trenger at bedre kilder enn Sport omtaler dette før vi ser på en overgang som dette som spesielt realistisk.

08.24: God morgen! I dag blir trolig Antony bekreftet som United-spiller, mens Martin Dubravka skal gjennomgå den medisinske testen i løpet av dagen. Så spørst det om det vil skje andre ting – enten med spillere inn eller ut.

Mandag 29. august

21.50: United har avslått henvendelser fra West Ham og Crystal Palace på Aaron Wan-Bissaka. United skal så tett på slutten av overgangsvinduet ikke ønske et salg av Wan-Bissaka, skriver David Ornstein i The Athletic, spesielt siden han nå fremstår som det ene alternativet til Diogo Dalot på høyrebacken.

21.20: Vi tar det med – Edinson Cavani er blitt Valencia-spiller. Det ble dermed ingenting av Real Sociedad-koblingen og kamp mot United i Europa League.

21.00: Tahith Chong kan følge Hannibal Mejbri til Birmingham, men for Chong kan det bli permanent overgang.

19.45: Det er blitt HERE WE GO på keeper Martin Dubravka til United.

19.30: The Telegraphs Jason Burt skriver at United er ferdighandlet på overgangsmarkedet etter Antony-kjøpet (og Martin Dubravka). Planen skal ha vært å få kloa i en høyreback – hvis Wan-Bissaka forsvant – og også en ny midtbanespiller, men alle pengene måtte brukes for å få Antony ut av Ajax. Dermed er det «usannsynlig» at noe mer skjer, selv om Ten Hag gjerne ville ha Dortmund-back Thomas Meunier.

Det eneste som kan endre noe er om Cristiano Ronaldo finner en ny klubb som finner en avtale med United.

19.20: Antony skal nå være i Manchester for å gjennomføre sin legesjekk. Vi følger med her.

17.40: Miguel Delaney i The Independent skriver nå også at Cristiano Ronaldos agent har vært i diskusjoner med United angående fremtiden til spissen gjennom hele helga. Et mulig utlån skal visstnok fortsatt sees på, men da må United i så fall sponse noe av lønna hans. Napoli og Sporting Lisboa skal være to av de få alternativene som er der ute.

17.35: Er det noen som følge flightradar? Nå skal vi i alle fall snakke om litt fly. Frenkie de Jong er på vei til London og England fra Barcelona, men visstnok kun for noen dagers ferie. Samtidig er et privatfly på vei fra Amsterdam til Manchester. Det kan sikkert vært en haug med folk som flyr privatfly den veien, men det kan kanskje også hende at Antony er med – siden det er en forventning om at han gjennomgår legesjekken hos United mandag kveld.

17.20: Kvinnelagets Jackie Groenen er ønsket i Frankrike av Paris Saint-Germain, og RMC Sport skriver at den franske klubben allerede har forhandlet frem en personlig avtale med United-spilleren. United skal imidlertid ikke være lystne på å miste Groenen, som har kontrakt frem til neste sommer. Da vil det nok til slutt handle om hvor mye franskmennene vil betale.

16.10: Alt tyder nå på at Martin Dubravka blir United-keeper.

Les egen sak om Dubravka her.

16.00: Det har egentlig virket som om Cristiano Ronaldo til Napoli er lagt død, men Gianluca di Marzio skriver at vi går inn i noen viktige timer rundt denne muligheten nå. Han gir seg ikke på at agent Jorge Mendes kan komme til å forsøke å få til en ordning der Ronaldo ender i Napoli og Victor Osimhen i United.

15.00: Forrige uke ble det meldt at Hannibal Mejbri skal ha valgt Birmingham som sin utlånsklubb denne sesongen, og det hele kan bekreftes i dag. Det skriver blant annet BBC og The Athletic.

08.35: Det er nå ventet at Frenkie de Jong blir værende i Barcelona når vinduet stenger, melder Ben Jacobs i CBSSports. United har vært linket til nederlenderen gjennom hele sommeren, men har nå forsterket midtbanen med Casemiro som kom fra Real Madrid.

08.25: Jorge Mendes, Cristiano Ronaldos agent, skal på ny ha henvendt seg til Chelsea for å sjekke interessen for en mulig overgang for sin portugisiske stjernespiller, melder Independent.

08.20: Det nærmer seg deadline for sommerens overgangsvindu og det florerer naturligvis med rykter og mange av dem inkluderer Manchester United. Et av dem vi stiller oss noe skeptiske til er ett fra Caught Offside som melder at United har forhørt seg om en overgang for Pierre-Emerick Aubameyang.  

Powered by Labrador CMS