Ryktesaker, uke 42

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 23. oktober

14.45: Edwin Van der Sar blir til stadighet linket til United som klubbens fotballdirektør. Nå avkrefter den tidligere United-keeperen at det kan være aktuelt – iallfall i nærmeste fremtid.

I et intervju med The Times sier Ajax-direktøren at det aldri har vært spesielt nærme og at hans jobb i Ajax ikke er ferdig enda. Så er det også viktig å poengtere at nederlenderen sier at han har et godt forhold til styret i Manchester United, så vi skal vel ikke se bort fra at det finnes en mulighet i fremtiden.

09.30: Hørt om Jhon Duran? Antakeligvis ikke. 18-åringen blir av mange regnet som det neste store fra Colombia og har spilt 28 kamper for Chicago Fire i MLS denne sesongen. Spissen har scoret 8 mål i sin første sesong i den amerikanske ligaen. The Sun skriver søndag at folk på innsiden av Chicago-klubben skal ha vært i kontakt med United og at et bud på £10 mill. skal være aktuelt. Liverpool skal også være interessert i colombianeren.

09.15: Jeremie Frimpongs gode sesong for et Leverkusen som sliter tungt fortsetter. Lørdag scoret backen sitt femte ligamål på elleve kamper denne sesongen og nå fortsetter den nederlandske backen å bli linket til Manchester United. Søndag er det Scottish Sun som mener å vite at Ten Hag har den tidligere Celtic-spilleren på radaren.

09.00: United kan miste Diogo Dalot. Portugiserens spill denne sesongen har blitt lagt merke til av Real Madrid og ifølge Sunday Mirror skal den spanske hovedstadsklubben være interessert i Dalots tjenester når kontrakten går ut til sommeren. United har dog opsjon på forlengelse av Dalots kontrakt så foreløpig er det ingen grunn til panikk.

Lørdag 22. oktober

12.05: United kan gjøre et trekk i januar for å hente Joao Felix fra Atletico Madrid. Den portugisiske spissen blir da en erstatning for Cristiano Ronaldo, skriver spanske Cuatro.

12.05: ESPN skriver at United, Liverpool og Chelsea er klare for å prøve å kapre Frenkie de Jong i januar. Chelsea antas å ha mottatt beskjed om at De Jong kan være villig til å revurdere fremtiden sin etter å ha bestemt seg for å ikke forlate Barcelona i sommer, til tross for klubbens vilje til å la han gå.

Fredag 21. oktober

07.25: United vurderer å slippe Cristiano Ronaldo gratis i januar for å kvitte seg med problemet. Det skriver Pete Hall i Inews. Dette vil være en vurdering hvis ikke Ronaldos agent, Jorge Mendes, klarer å finne en interessert klubb.

07.20: United speider nå visstnok intensivt på Palmeiras-talentet Endrick, som av noen regnes som det største brasilianske fotballtalentet akkurat nå. Brasilianeren, som kan bekle alle de tre fremste posisjonene på banen, fylte 16 i sommer, og spilte sine to første tellende kamper for Palmeiras like etter det.

07.10: United skal igjen ha kontaktet Ajax-topp og tidligere United-keeper Edwin van der Sar med spørsmål om han kunne tenke seg å bli klubbens fotballdirektør. Det skriver Chris Woerts i Voetbal Primeur. Kontakten mellom partene skal ha skjedd forrige uke. Van der Sar er imidlertid knyttet til Ajax frem til 2025, og det er ukjent hvordan han stiller seg til dette på det nåværende tidspunktet. United forsøkte seg også på Van der Sar for et par år siden. Merk: Woerts er ikke kjent som en av de mest pålitelige nederlandske journalistene.

Torsdag 20. oktober

07.00: Barcelona har ikke gitt opp å signere Diogo Dalot, skriver Mundo Deportivo. Klubbens speiderapparat fortsetter å følge utviklingen hans, og ikke minst utviklingen på kontraktssiden. Selv om de erkjenner at Dalot skal være fornøyd i United så er de klare hvis United og Dalot ikke blir enige om ny kontrakt. Den nåværende går ut sommeren 2023, men United har opsjon på ett år til.

Onsdag 19. oktober

08.08: I helga ble United koblet til AC Milans Rafael Leão, så på en rolig ryktemorgen så tar vi med oss at en Milan-direktør uttaler at klubben har tro på at de skal få portugiseren til å signere ny kontrakt med klubben.

Tirsdag 18. oktober

14.40: Atletico Madrid hevder Joao Felix ikke er til salgs, men ting skal for tiden være anspent mellom spiller og lagets trener Diego Simeone.

Ifølge Fabrizio Romano skal agent Jorge Mendes ha begynt å undersøke hvilke muligheter som finnes i 2023. Felix har tidligere vært linket til Manchester United.

08.20: Napoli-angriper Victor Osimhen ble linket til Manchester United så sent som i sommer. Nigerianeren, som angivelig også er på blokka til Arsenal, har imidlertid ingen planer om å flytte på seg, skal vi tro agenten hans.

Mandag 17. oktober

09.40: Newcastle-manager Eddie Howe sier Cristiano Ronaldo ikke er av interesse for klubben på grunn av portugiserens alder, men omtaler likevel 37-åringen med respekt og i rosende ordelag, skriver 90min.com.

Det har vært spekulert i om Ronaldo kan få dra fra United når januarvinduet åpner, men United vil i så fall være avhengig av å hente en erstatter eller to. Det er nemlig tynt besatt på spissplassen med Anthony Martials skadeproblemer og Mason Greenwoods utilgjengelighet.

Powered by Labrador CMS