Amad Diallo Arrives for his First Day at Manchester United

Ryktesaker, uke 33

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 22. august

10.11: Fabrizio Romano hadde i går kveld en oppdatering om Amad Diallo. Han skrev at det fortsatt er forventet at ivorianeren forlater United på lån. Både Crystal Palace og Sheffield United skal ha spurt om ham, men sistnevnte skal være mindre aktuelt siden hovedpersonen kun ønsker å gå til Premier League-klubber.

Det skal også være mange flere klubber som har forhørt seg, så den endelige avgjørelsen er ikke tatt.

Lørdag 21. august

19.29: Nottingham Forest har tapt fire ligakamper på rad i sesongstarten, og dermed starter selvsagt spekulasjonene om manager Chris Hughtons fremtid. Ifølge troverdige Daniel Taylor fra The Athletic så går låneovergangen til James Garner uansett gjennom, Hughton eller ei.

14.31: Sheffield United-manager Slavisa Jokanovic bekrefter fredag klubbens interesse for Amad Diallo:

09.42: Laurie Whitwell fra The Athletic skriver at det har vært interesse for Daniel James fra både Leeds, Brighton og Leicester, og at Ole Gunnar Solskjær for to uker siden fortalte Daniel James at han (altså James) ikke kom til å forlate United siden han er i nordmannens planer for sesongen.

Fredag 20. august

17.11: På fredagens pressekonferanse sa Ole Gunnar Solskjær at en låneovergang for James Garner nesten er i boks, og det er ventet at det blir en retur til Nottingham Forest, hvor Garner imponerte stort sist sesong. Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News skriver blant annet at Garner er i ferd med å dra tilbake til Forest.

Samtidig skriver Jonathan Shrager på Twitter at det fortsatt er en liten sjanse for at Garner kan ende opp i Sheffield United, og at en avgjørelse blir tatt i løpet av de neste dagene. Hvor fort skjer det, tro?

11.40: PSGs franske stjerne Kylian Mbappe har flere ganger blitt linket til Real Madrid, men den spanske klubben kan få konkurranse av Manchester United, skriver ESPN.

Selv om vi velger å ha litt is i magen med tanke på denne linken nå, er det et par ting som er verdt å merke seg. 

En av artikkelforfatterne er Rob Dawson som har gode kilder i United. Et annet moment er at Mbappe nå er inne i sitt siste kontraktsår. Neste sommer vil han derfor kunne forlate den franske hovedstadsklubben vederlagsfritt om han ikke skriver under på en ny kontrakt.

Det er særlig prospektet om å hente Mbappe på en gratis overgang, selv om lønnen vil bli meget høy, som tiltaler United, og det er derfor den unge franskmannens navn har blitt lagt til listen over potensielle nye spillere neste sommer. 

United skal imidlertid være innforstått med at Real Madrid er favoritter til å sikre seg den franske stjernespilleren og Mbappes familie skal allerede ha kjøpt hus i Spania, melder blant andre avisen Mirror.

Andre spillere på listen over mulige spisser neste sommer er Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland, Tottenham-spissen Harry Kane og Inters Lautaro Martinez, skriver ESPN.

08.15: Kun formaliteter gjenstår før Andreas Pereira drar på lån til Flamengo. Transferguru Fabrizio Romano skriver at Pereira vil fly til Rio senere i dag.

Romano skriver at United ikke vil motta noen lånesum fra den brasilianske klubben, men at lønnskostnadene vil bli delt. Som en del av avtalen skal Flamengo også ha sikret seg en opsjon på å kjøpe Pereira for 20 millioner euro i 2022, og United vil sikre seg 20 prosent av et eventuelt videresalg, skriver Romano.

Torsdag 19. august

21.00: Flere Premier League-klubber hadde speidere på plass for å se PSV sin unge engelskmann Noni Madueke i aksjon da PSV møtte Benfica nylig i Champions League-kvalifisering.

Den tidligere Tottenham-spilleren har startet sesongen i Nederland på imponerende vis og har scoret fem mål på syv kamper og hatt én målgivende pasning.

Manchester United skal sammen med gamleklubben Tottenham og Leicester ha hatt speidere på plass, men det skal også Roma, Juventus, Bayern München og Atalanta ha hatt, skriver Daily Mail. 

18.15: Jesse Lingard ønsker å forlate United om han ikke får forsikringer om regelmessig spilletid. Det skriver troverdige Paul Hirst i The Times. Lingard hadde stor suksess på lån til West Ham sist sesong, og med Jadon Sanchos ankomst på Old Trafford er konkurransen om en plass på laget enda tøffere enn før.

Hirst skriver at United har fått noen uformelle henvendelser fra Italia på Lingard, men så langt ikke noen konkrete bud. West Ham skal være motvillige til å betale de 25 millioner pundene som United krever for å selge Lingard.

15.31: talkSPORT-journalist Alex Crook skriver på Twitter at han tidligere denne uka hørte at det er en ganske god mulighet for at Sheffield United henter Amad Diallo på lån (noe vi også omtalte så vidt her i ryktesaken), og at samtalene skal ha kommet ganske langt.

Sky Sports har også omtalt Sheffield United-interessen i dag:

11.49: Samuel Luckhurst skriver at United insisterer på at de har null interesse for Aurélien Tchouaméni.

11.41: United jobber for øyeblikket ikke med å hente Aurélien Tchouaméni fra Monaco denne sommeren, og det er ingen samtaler eller direkte kontakt nå, skriver Fabrizio Romano, som også legger til at det samme gjelder for Corentin Tolisso.

Det betyr selvsagt ikke at det ikke kan stemme at United har interesse for Tchouaméni, men det er uansett lite som tyder på at det er noe som er i ferd med å skje nå.

09.06: Hvor mye vil United tjene på Andreas Pereira-låneavtalen med Flamengo, som er ventet å bli gjennomført snart? Det har vi skrevet mer om her.

08.28: Vi nevnte Aurélien Tchouaméni i ryktespalten i går kveld, men Jonathan Shrager var ikke den eneste (eller første) som omtalte den unge midtbanespilleren i går. Den belgiske journalisten Sacha Tavolieri, som skal ha jobbet for RMC, skal ha meldt at United er interesserte i å signere 21-åringen, og er i samtaler med hans representanter. Det regnes som mulig at United kan komme med et bud på Monaco-spilleren i dette overgangsvinduet. 

Så kan en heller ikke avvise muligheten helt for at disse rapportene kan være et forsøk fra agenten på å øke interessen for spilleren.

Onsdag 18. august

21.25: Monacos midtbanespiller Aurélien Tchouameni (21) har blitt nevnt i visse ryktespalter før, og United-kjenner Jonathan Shrager, som sitter på noen gode kilder i klubben, bekrefter interessen.

19.50: Mange venter egentlig bare på en bekreftelse på at Andreas Pereira leies ut til Flamengo. Transferguru Fabrizio Romano har jo lenge påpekt at de har presset på for å gå gjennom den avtalen, og Pereira selv skal ønske den. Manchester Evening News-journalist Tyrone Marshall skriver nå at overgangen kommer til å skje.

Det gjorde han etter at journalister fra Brasil bekreftet overgangen.

12.30: Kun formaliteter gjenstår før Brandon Williams er klar for et utlån til Premier League-klubben Norwich. Det melder United-journalist Samuel Luckhurst i Manchester Evening News. Dermed slutter han seg til konklusjonene både fra The Athletic og Sky Sports som meldte det samme tirsdag.

I tillegg melder lokalavisen at Nottingham Forest skal være svært lystne på å hente James Garner på lån, etter at Uniteds unge midtbanespiller imponerte for klubben sist sesong.

08.00: PSG utelukker ikke at klubben kan komme med et bud i siste liten for Paul Pogba i dette overgangsvinduet. Klubben skal heller ikke utelukke at den vil prøve seg på en annen spiller United har hatt i kikkerten, nemlig 18 år gamle Eduardo Camavinga fra Rennes, skriver den franske avisen L’Equipe

00.01: Status i situasjonen til Amad Diallo er at flere klubber er interesserte i å hente ivorianeren på lån, men at det fortsatt ikke er avgjort hvor den lovende kantspilleren spiller denne sesongen.

Det skriver Jonathan Shrager.

Tirsdag 17. august

23.10: The Athletics Laurie Whitwell skriver det samme som Sky Sports meldte tidligere i dag, nemlig at Brandon Williams er nære en låneovergang til Norwich. United har etter sigende lempet på kravet om to millioner pund i lånesum og de gulkledde fra Carrow Road betaler en del mindre enn som så.

United skal være lystne på å bli ferdige med bortemøtet med Southampton kommende helg før de sender Williams av gårde, noe som settes i sammenheng med at Alex Telles fortsatt ikke er tilbake fra sin skade. United og Ole Gunnar Solskjær skal fortsatt ha troen på den 20-årige, allsidige akademibacken.

23.00: Ifølge brasilianske Globo Esporte har United og Flamengo kommet nærmere hverandre i forhandlingene om Andreas Pereira. Det er visstnok bare et spørsmål om tid før en låneavtale er i boks.

Hvordan lønnen til den belgiskfødte midtbanespilleren skal fordeles mellom klubbene skal fortsatt ikke være avgjort. Basert på våre meget snevre portugisiskkunnskaper, kan det også virke som om klubbene diskuterer en potensiell kjøpsopsjon ved låneoppholdets slutt.

16.25: Ifølge United-journalist Rob Dawson i ESPN, har Andreas Pereira og hans representanter holdt samtaler om brasilianerens fremtid sammen med Ole Gunnar Solskjær og Uniteds sjefsforhandler, Matt Judge.

United ville ha foretrukket en permanent overgang for midtbanespilleren, men skal ha innfunnet seg med at det mest sannsynlig kun vil være aktuelt å sende 25-åringen på et sesonglangt utlån denne sesongen.

Brasilianske Flamengo nevnes som én av interessentene. Det gjør også Everton, men ESPNs kilder sier at de blåkledde har andre prioriteter for øyeblikket.

14.00: Real Madrid-manager Carlo Ancelotti avviser at klubben er interessert i å hente tilbake Cristiano Ronaldo.

12.55: Spanske AS skriver tirsdag at Atletico Madrid nekter å selge Kieran Trippier, og det eneste svaret de har gitt United (og Arsenal) er at utkjøpsklausulen er på 60 millioner euro.

12.45: Norwich skal nå være i såkalt langt fremskredne samtaler om å sikre seg Brandon Williams på lån kommende sesong. Det skriver Sky Sports.

12.30: Sky Sports avviser rapportene om at Ronaldo jobber med United for å komme seg ut av klubben, (og dermed egentlig også rapportene om at United følger oppmerksomt med).

10.00: The Athletics United-journalist, Laurie Whitwell, skriver at det ikke er noen nye signeringer som er nære United med to uker igjen av overgangsvinduet. Som før rapportert så understreker han også at det må salg til for at noe nytt skal inn. Hvis noe skjer – og ingenting kan utelukkes – så vil imidlertid Solskjær presse på for at de pengene med en gang brukes på forsterkninger. Uniteds mulige overgangsmål, hvis det skjer, skal også være veldig klare.

07.30: Daily Mails Sami Mokbel skriver at det nå er så godt som sikkert at Paul Pogba ikke kommer til å skrive under på en ny United-kontrakt før overgangsvinduet stenger 31. august, men at spilleren likevel kan velge å bli i United.

07.15: Ifølge The Times kan United fort komme til å godta en utlånsavtale for Andreas Pereira til Flamengo. Napoli og Fenerbahce er også mulige destinasjoner. Everton er også nevnt, men Pereira skal være langt ned på deres liste.

07.15: West Hams assistentmanager Stuart Pearce gjorde det andre lags managere normalt ikke gjør – snakker om spillere på andre lag. Han sa da at West Ham ønsker Jesse Lingard. The Times skriver imidlertid at en prislapp på 25 millioner pund – samt at det er usikkerhet om Lingard faktisk vil tilbake til West Ham – gjør saken komplisert.

07.10: The Sun skriver i en såkalt eksklusiv sak tirsdag at Ole Gunnar Solskjær ønsker nye og lengre kontrakter for både Bruno Fernandes, Luke Shaw, Harry Maguire og Marcus Rashford. I tillegg håper han fortsatt å få underskriften til Paul Pogba på en ny kontrakt. The Sun-saken er skrevet av to journalister, blant annet Neil Custis, som er avisas United-journalist.

Her er oversikten over når kontraktene går ut (ligger alltid i menyen).

07.05: Italienske La Repubblica skrev mandag at Juventus jobber med en exit-løsning for Cristiano Ronaldo, noe som skal ha fått Uniteds oppmerksomhet. Ifølge avisen jobber både Juventus og Ronaldo sammen for å finne en løsning hvor han forlater klubben i sommer. Hvis det ikke går ser 36 år gamle Ronaldo allerede etter en passende ny klubb når Juventus-kontrakten hans går ut neste sommer.

07.00: Amad Diallo ble lenket til et par klubber på utlån søndag, og nå er det Sheffield United som nevnes som en mulig klubb for ham kommende sesong. Amad var mandag endelig tilbake på United-trening etter sitt spill for Elfenbenskysten i OL. Det er TalkSPORT som nevner Sheffield United-interessen.

Mandag 16. august

14.09: Ethan Lairds Championship-lån er nå bekreftet. Les mer i egen sak her.

13.11: The Independents Miguel Delaney skriver i dag litt om situasjonen til Paul Pogba.

Pogbas preferanse skal fortsatt være å forlate United, og da helst til Barcelona eller Real Madrid, og de økonomiske utfordringene i de klubbene skal være litt av grunnen til at det å forlate klubben vederlagsfritt har blitt mer aktuelt.

Samtidig kan PSG også i en slik situasjon knuse de to La Liga-klubbene når det gjelder hva som kan bli tilbudt av lønnsbetingelser. Den franske hovedstadsklubben skal være villige til å betale Pogba 600 000 euro i uka. Messi-signeringen gjør at PSG neppe prøver å hente Pogba nå, men de er altså fortsatt svært lystne på å signere midtbanespilleren.

12.59: Sheffield United skal ifølge talkSPORT-journalister være blant klubbene som ønsker å hente Amad Diallo på lån – men det har jo også blitt rapportert at Basel, Bundesliga-klubber og flere Premier League-klubber skal være interesserte.

10.39: Lancashire Telegraph har skrevet en sak om mulige spillere Blackburn Rovers kan hente mot slutten av overgangsvinduet, og Dylan Levitt nevnes der som et midtbanealternativ Blackburn har vært interesserte i tidligere.

Han fremstår kanskje ikke som det mest sannsynlige alternativet der, men Levitt trenger et utlån, og Blackburn kan trenge en midtbanespiller, så uansett verdt å følge med på.

09.43: Mer om Pape Matar Sarr: Kaveh Solhekol fra Sky Sports melder at Metz-presidenten lander på Stansted Airport denne morgenen fordi han skal ha samtaler med tre Premier League-klubber om en mulig overgang for den spennende midtbanespilleren.

09.28: Andreas Pereira har blitt koblet til både Everton og Flamengo, og ifølge en brasiliansk journalist skal han nå ha bestemt seg for at han vil til Flamengo. En avtale avhenger uansett av at klubbene skal bli enige.

Det vil i så fall være snakk om en låneavtale – men United skal være mest lystne på å selge.

08.03: Jonathan Shrager skriver at det ikke er noen spesiell utvikling rundt en eventuell Kieran Trippier-avtale – men at United i alle fall fortsatt er interesserte, og at det fortsatt er en mulighet for at en slik overgang kan skje.

Trippier kom for øvrig inn som innbytter i søndagens Atlético Madrid-borteseier mot Celta Vigo.

08.01: Daily Mail skriver at Chelsea, United og Manchester City alle følger med på Metz-stortalentet Pape Matar Sarr, og at de gjør seg klar til å prøve å hente den 18 år gamle midtbanespilleren til England.

Alle tre klubbene skal være villige til å låne ham tilbake til Metz denne sesongen for å friste Ligue 1-klubben til å gå med på å selge.

Sarr har allerede fått sin første landskamp for det senegalesiske landslaget.

Powered by Labrador CMS