Utenlandstur i januar?

United har penslet inn to tidspunkter som aktuelle for en lukrativ privatkamp på utenlandsk jord.

Publisert Sist oppdatert

Det er Mail Online som har fått snusen i disse planene, som tidligere har vært gjenstand for diskusjoner bak gardinene i Sir Matt Busby Way.
Tanken bak planene om en eller flere oppvisningskamper i utlandet er å hanke inn noen av de pengene klubben går glipp av ved å stå utenfor det gode selskap i Europa.

Hindres av UEFA-regler

Al Hilal Club v Manchester United
Fra kampen mot Al Hilal i Riyadh, Saudi-Arabia i 2008.

United – og alle andre – er forhindret fra å spille såkalte «høyprofilerte» privatkamper på datoer som er avsatt til spill i Champions League og Europa League. Dette fordi UEFA ikke er villig til å risikere at klubber som står utenfor disse turneringene skal «stjele rampelyset».

Med dette i mente har United-ledelsen isteden rettet lommelykten mot ukene som starter henholdsvis 19. og 26. januar. Disse er i utgangspunktet avsatt til semifinaler i Ligacupen, og bør derfor egne seg godt for en klubb som forlengst er ute av turneringen.

Mest sannsynlig, ifølge kilden, vil United forsøke å få til en lukrativ oppvisningskamp enten i Dubai eller Qatar, eventuelt dra tilbake til Saudi-Arabia, hvor laget trente og spilte en kamp i januar 2008.

Powered by Labrador CMS