Sir Alex lar Bolt spille

VIDEO: Vil bruke verdens raskeste mot Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, er en ihuga United-fan.

Nå får han også sjansen til å få oppfylt én av sine hittil ikke opplevde drømmer – å spille for United.

Bolt snakket nemlig med Sir Alex etter 3-2-seieren mot Fulham forrige uke, og ble da invitert til å spille for United i en årlige oppvisningskampen mot Real Madrid.

Det skriver Daily Mail, som siterer Uniteds eget magasin, Inside United, på informasjonen.

– Usain er en personlighet og en stor United-fan. Det er interessant at han vil spille i den kampen, sier Ferguson i Uniteds eget magasin, Inside United.

Manutd.com la litt senere ut følgende sitater i saken.

– Det kan bli briljant å få ham med, og når vi møter Real Madrid neste år så kan det bli en sjanse til å få ham med. Da får vi se hvordan han gjør det. Men folk fra disse små øyene, som Dwight Yorke fra Trinidad & Tobago, de har alle spilt fotball, og Bolto har sikkert spilt fotball da han var yngre. Jeg tror dette kommer til å gå bra.

Så får vi se om dette virkelig blir noe av, om Bolt blir Uniteds lynving mot Real Madrid, eller om alt renner ut i sanden siden kampen kommer midt i friidretts-sesongen. Den neste oppvisningskampen mot Real Madrid spilles forøvrig 3. juni 2013 på Old Trafford.

Basert på videoen av Bolt som spiller fotball under, er det vel uansett grunn til å dempe forventningene.

<b><i> </i></b><iframe width=»420″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/MXxMOqAENc0″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
<iframe width=»420″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/Mbnnfy6MPBg» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS