Manchester United Pre-Season Training Session

Dropper tur til Malta – kan bli ny kamp mot Championship-motstand

Publisert Sist oppdatert

United har lenge hatt planer om å spille en treningskamp i Malta, og det har vært ganske konkrete planer om å gjennomføre det denne sommeren.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United skal ha droppet disse planene.

Malta har kanskje blitt grønnlistet av de britiske myndighetene, men det er strengere restriksjoner fra maltesisk side på innreise fra Storbritannia. United er heller ventet å reise på en treningstur til St. Andrews i Skottland (rundt en halvtimes kjøretur fra Dundee) etter treningskampen mot Brentford 28. juli.

Ifølge lokalavisa kan det også bli en treningskamp mot Preston North End i tillegg til de tidligere bekreftede treningskampene mot Derby County, Queens Park Rangers, Brentford og Everton. Som nevnt spilles Brentford-kampen 28. juli, mens Everton-treningskampen spilles 7. august – samme dag som Preston har serieåpning. Preston har i tillegg en treningskamp fredag 30. juli, så en eventuell Preston-kamp vil kanskje passe best mandag 2. august eller tirsdag 3. august.

PRE-SEASON 2006: Giuseppe Rossi i aksjon mot Preston North End.

8000 på Pride Park

Neste søndag – 18. juli – spiller United sommerens første treningskamp mot Derby.

Der skal det være 8000, og det skal blant annet være en borteseksjon der. Alle billetter må bestilles på forhånd, og alle må ha masker på seg hele tiden unntatt ved inntak av mat eller drikke.

Derby, som har problemer med økonomi og eierskap for tiden (og som har fått en betinget poengstraff), ledes av Wayne Rooney. Det er ventet at de i løpet av sommeren kommer til å signere Teden Mengi på lån.

Swansea City v Derby County - Sky Bet Championship
DERBY-SJEF: Wayne Rooney.
Powered by Labrador CMS