Sjekk hvem som kom på trening!

Zlatan Ibrahimovic dukket opp på Uniteds treningsøkt i Los Angeles.

Publisert Sist oppdatert

Hollywood-byen er supersvenskens nye hjem etter at han bestemte seg for å forlate Old Trafford til fordel for et amerikansk eventyr i Los Angeles Galaxy i våres.

Natt til tirsdag dukket han opp på treningsfeltet på UCLA for å hilse på sine tidligere lagkamerater.

– Jeg ser masse kvalitet. Ikke like bra som meg, men det er greit! Det er flott å se at guttene er glade og trener godt, sa Ibrahimovic i en Instagram-video, før han i kjent Zlatan-stil kom med noen kryptiske meldinger.

– Vær klar for denne sesongen, for noe spesielt kommer til å skje, og jeg tror sjefen har noe på gang. Vi holder det som en hemmelighet! Jeg ønsker dere alt godt.

Flere på besøk

Ibrahimovic fortalte nylig i et BBC-intervju at han returnerte for tidlig etter den alvorlige skaden og til slutt ba om å bli droppet av José Mourinho.

– Hodet var spilleklart, men kneet var det ikke, sa 36-åringen, som står med 12 scoringer for Galaxy denne sesongen.

SE ALLE BILDENE I KLIPPET NEDENFOR!

 

Gary Lightbody fra bandet Snow Patrol, filmregissør Ned Benson og skuespiller Dominic Monaghan var også på besøk og fikk se Nemanja Matic gjennomføre sin første treningsøkt sammen med resten av laget.

Matic i gang

Serberen var den eneste United-spilleren som ble slått ut i gruppespillet og er den første som returnerer fra mesterskapet. Fred og Victor Lindelöf er også ventet på trening i USA i nær fremtid.

Kampen mot AC Milan er den første i oppkjøringsturneringen International Champions Cup og spilles natt til torsdag skandinavisk tid.

– Hei, alle sammen. Ikke glem onsdagens kamp mellom United og Milan, mine to eks-klubber. Det blir et skikkelig show. Jeg kunne ønske jeg kunne vært der, så ikke gå glipp den av den, ellers vet dere vet hva som skjer. God kamp, sier Zlatan i en til United-fansen i en video lagt ut på Twitter.

Powered by Labrador CMS