– Med Ole føles det som om alt er mulig

Oli Winton er fortsatt sterk i troen på Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

Av: Oli Winton

Først føltes det som Ole-æraen rett og slett var for bra. At det garantert ikke kunne fortsette like bra. Alle vi møtte var jo svake, og så slo vi jo visstnok Tottenham bare takket være David de Gea. Flaks var også inkludert da vi knuste Arsenal i cupen, men plutselig hadde denne heldige nybegynneren faktisk nådd ni, ti og elleve kamper uten tap.

Men kanskje har det ikke vært flaks?

Folk er raske med å fastslå at en motstander er svak, men tapte ikke United mot alle de tre nyopprykkede lagene forrige sesong? Vant ikke Newcastle akkurat mot City? Spilte ikke Leicester uavgjort borte mot Liverpool for en drøy uke siden? Så nei, vi vant ikke bare mot dårlige lag.

MATCHVINNER: Marcus Rashford feirer seiersmålet mot Leicester.
MATCHVINNER: Marcus Rashford feirer seiersmålet mot Leicester.

Seieren mot Fulham var heller ikke bare en seier, det var en veldig sterk prestasjon og en sterk beskjed til omgivelsene.

Mange, inkludert meg, trodde at spillerne kanskje kom til å senke seg med PSG-kampen bare et par dager unna, kanskje fordi de fort kunne komme til å tenke at Fulham var enklere enn det egentlig er.

Det var imidlertid en veldig profesjonell prestasjon, like bra som det beste United har levert på en god stund.

Under kampen var det aldri noen diskusjon om at gutta ikke var skrudd på, og de holdt det gående i 90 minutter. Det var en perfekt kamp før tirsdagen, også fordi Pogba og Martial kunne tas av tidlig og Rashford fikk hvile. Det føles nå som om alt går vår vei.

Jeg må også få legge til at Uniteds bortefans også fremstår som gjenfødte. Jo da, de har alltid vært gode, de beste i England, men akkurat nå er nivået på et helt annet nivå. Da sluttsignalet nå lyder er det ingen – absolutt ingen – som vil dra hjem, ingen som vil at turen skal være over og syngingen går om og om og om igjen.

Se episode 6 av United i sosiale medier – som begynner med mye om United-fansen mot Fulham.

 

Winton sammen med blant annet kjente Rachel Riley under Fulham-kampen.

Jeg la ikke selv dette bildet ut på sosiale medier, siden jeg vet at nettrollene ville begynt å hetse henne, men alle som traff på henne inne på arenaen oppførte seg briljant og kameratslig – som de gjør mot alle. Hun er rett og slett en ordentlig United-fan som liker å dra på kamp, samtidig med at hun også av og til er på TV.

Så, nå venter PSG.

Vi har en sjanse på Old Trafford, og jeg tror atmosfæren kommer til å bli fantastisk. Spillerne våre er uthvilte, vi har ingen nye skader, mens de mangler Neymar og Cavani.

Kanskje er vi også bedre enn det noen faktisk tror vi er.

Det er noe magisk ved europacupkvelder på Old Trafford, men vi har ikke de beste resultatene å vise til i kamper av denne størrelsen. Det er ganske lenge siden vi slo noen av Europas aller beste lag over to kamper. Ja, vi gjorde det bra mot Madrid og Bayern, men samtidig tapte vi til slutt begge kampene, og vi tapte nylig også mot Sevilla. Dette går altså også helt tilbake til og med Sir Alex.

Seierne mot Chelsea og Roma er to av de tøffeste kampene vi har vunnet, og så hadde vi marginer som fikk Schalke i den ene semifinalen. Barcelona, sier du? Vel, det er faktisk 11 år nå siden 2008.

Nå, med Ole ved roret, så føles det imidlertid som om alt er mulig igjen.

Han vant disse kampene som spiller, og vil tro at han kan vinne dem også som manager. Og husk: Hver gang noen har tvilt på oss i det siste så har vi vist at tvilerne tar feil.

Her kan du lese flere artikler fra Oli Winton.

Om Oli Winton:

Powered by Labrador CMS