Debatt: Hva må Solskjær levere neste sesong?

I siste episode av «Olé, Olé» diskuterer vi det vi mener er de fire viktigste spørsmålene United-fansen brenner inne med før vi går inn i et avgjørende sommervindu for Ole Gunnar Solskjær.

Helt siden den norske United-legenden fikk jobben som midlertidig manager, har united.no hatt ukentlige sendinger, der vi har dyrket både entusiasmen og håpløsheten.

I 18 episoder har vi hatt besøk av 34 forskjellige gjester som har delt sine tanker, fortalt gode historier, og satt karakter på Solskjær-skalaen.

I siste episode er ansvarlig redaktør Dag Langerød og United-Supporteren-redaktør Lars Morten Olsen på plass i sofaen hos programleder Eivind Brennhovd Holth for å oppsummere de fem månedene Solskjær har vært United-manager.– Jeg er spent. Noen vil være skeptiske, men jeg er spent. Ole Gunnar har sagt mye fornuftig og sett de samme kampene som jeg har sett, men nå må det skje noe. Du må bruke oppkjøringen godt, og vi trenger et 100-millionerskjøp for å bringe optimismen tilbake, sier Langerød i episoden.

Vi bruker mye tid på å gå gjennom de fire spørsmålene som er listet opp nedenfor. I tillegg har vi fått en videohilsen fra mange av gjestene som gir sin totalvurdering av Solskjær-prosjektet.

Vi kårer også sesongens spiller, sesongens øyeblikk og sesongens sak.

I episoden er spørsmålene og kåringene merket med et symbol oppe til venstre slik at du kan navigere deg dit du måtte ønske.

Dette er menyen:

– Fra Busby-rekord til håpløshet – hva skjedde?

– Hvordan har Solskjær-eventyret påvirket Supporterklubben?

– SOLSKJÆR-SKALAEN: Blir siste karakter den verste?

– INNSLAG: Gjestene i «Olé, Olé» har sendt inn hver sin hilsen og totalkarakter på Solskjær-skalaen!

– Hvordan har det vært å følge supporterne i «100% United»?

– INNSLAG: Øyeblikk fra «100% United»!

– DE FIRE VIKTIGSTE SPØRSMÅLENE:

  1. Finnes det håp?
  2. Hva får de gjort på én sommer?
  3. Kan en teknisk direktør løse alle problemene?
  4. Hva må Solskjær levere?

– KÅRINGER:

  • Sesongens spiller
  • Sesongens øyeblikk
  • Sesongens sak

– Vi runder av «Olé, Olé» – for siste gang…