Grundig gjennomgang: Disse bør Solskjær satse på

I nest siste episode av «Olé, Olé» er vi på besøk hos Jan-Henrik Børslid og Erik Huseklepp i Premier League-studioet til TV 2.

De to United-supporterne er overraskende positive på Ole Gunnar Solskjærs vegne når programleder Eivind Brennhovd Holth innleder sendingen i Bergen med spørsmålet:

– Er krisen overdrevet?

Huseklepp forteller at han tror vi vil få se et helt annet Manchester United etter sommerens oppkjøring.

– Jeg er faktisk optimist. I begynnelsen lyktes Solskjær med å spille en veldig moderne fotball der ting gikk raskt fremover. Det var slutt på den gåfotballen vi så under Mourinho, sier Huseklepp i episoden.

– Grunnen til at jeg er positiv er at når jeg ser at de kan gjøre det, blir jeg ikke så overrasket over den dårlige avslutningen – fordi de var ikke trent for den fotballen. Solskjær har nevnt at spillerne er for dårlig trent. Det er ikke jeg enig i. Men de var trent for en helt annen fotball, og da er det naturlig at det blir belastningsskader, noe som har fått konsekvenser.

– Jeg så så mye bra i United den første perioden, så derfor tror jeg dette kan bli veldig bra etter en skikkelig oppkjøring.

Episoden handler i all hovedsak om to temaer:

A) Hvorfor det er grunn til å tro på Solskjær-prosjektet.

B) En grundig gjennomgang av hvilke spillere Solskjær bør bygge laget rundt.

I tillegg forteller Jan-Henrik litt om hvordan det er å jobbe med Premier League og byr på en nydelig Van Gaal-parodi.MENYEN:

  • Jan-Henrik ønsker velkommen til Premier League-studioet!
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: Hva fortjener 1-1 mot Huddersfield?
  • Er krisen overdrevet?
  • Hvilke spillere bør Solskjær bygge laget rundt?
    • Vi tar for oss følgende spillere i detalj: McTominay, Pogba, Smalling, Jones, Martial, Lingard, Lukaku, Shaw, Young.
  • Dere kan velge én spiller – hvem bør United signere?

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!