PREMIERE: – Solskjær kommer aldri høyere enn dette!

I premieren av vår nye nettserie «Olé, Olé» blir Vegard Flemmen Vaagbø og Gunnhild Toldnes utfordret til å sette de første poengene på Solskjær-skalaen.

De to Discovery-reporterne er de første gjestene i det nye konseptet til united.no og bidrar med ekspertise på hver sin United-aktuelle managerkandidat.

Flemmen Vaagbø har fulgt Solskjær helt siden sin tid som journalist i Romsdals Budstikke og har vært gjest i «United We Podkast» flere ganger, mens Tottenham-supporter Toldnes deler – noe motvillig – sine tanker om at Mauricio Pochettino er den store favoritten til United-jobben i sommer.

I «Olé, Olé» skal vi følge Ole Gunnar Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og ta pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.I første episode skapte spesielt sistnevnte konsept stor debatt.

I de neste 20 ukene skal vi gi Solskjær en karakter fra 1 til 10 basert på resultater og andre medvirkende faktorer.

– Han kommer ikke høyere enn dette i løpet av sesongen. Tror i alle fall jeg da. Da må de i så fall gå rimelig langt i Champions League, sier Flemmen Vaagbø i episoden samtidig som han noterer en åtter – eller en «Drillo» – på skalaen for Solskjærs første uke som United-manager.

Falt dette i smak? Eller er det noe vi bør gjøre annerledes? Gi gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet!

Vi beklager problemer med lyden! Vi garanterer bedre kvalitet i neste uke!