– Det finnes grunner til å tro på seier!

Vi diskuterer Paul Pogba, Lionel Messi, en legendarisk sesongvideo fra 96/97-sesongen og mye mer i vår Barcelona-spesial i «Olé, Olé».

Viasport-programleder Daniel Høglund er på besøk hos programleder Eivind Brennhovd Holth, mens united.no-journalist Anders Zerener er med i sofaen i det som er en av hans siste arbeidsdager i Supporterklubben.

Både Daniel og Anders går ut med en heftig utfordring til Paul Pogba i episoden.

– Hvis han ikke tennes av en kveld som denne på Old Trafford, hvis dette er anledningen til å vise deg frem og gi absolutt alt, ja, da er du per definisjon ferdig i mine øyne. Da skal du gjøre noe veldig spesielt resten av sesongen for å overbevise meg om at du er en mann som vil være der, sier Daniel.

– Det er få spillere som provoserer meg så mye som Paul Pogba. Han må vise at han bryr seg i disse to kampene mot Barcelona, sier Anders.

I tillegg har vi snakket med Petter Veland om Barcelona, vi mimrer om en deilig sesongvideo fra 96/97-sesongen, vi setter opp laget vi tror Ole Gunnar Solskjær stiller med på Old Trafford, og vi oppdaterer selvfølgelig Solskjær-skalaen.BARCELONA-MENYEN:

  • «Shitty»-intro med Daniel!
  • Er narrativet så enkelt som at Messi vinner disse kampene for Barcelona?
  • INNSLAG: Rashford-scener i «100% United»
  • Hva blir planen til Solskjær?
  • INNSLAG: Barcelona på to minutter med Petter Veland
  • Hvordan stopper man Messi?
  • Hvilke elleve starter på Old Trafford?
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: 2-1 mot Watford og 1-2 mot Wolverhampton.

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!