Usikker på om Valencia blir værende

Ole Gunnar Solskjær gikk langt i å antyde at Antonio Valencia er inne i sine siste måneder som United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Antonio Valencia har kun vært på banen i én eneste kamp under Ole Gunnar Solskjær, og det var da han startet bortekampen mot Newcastle 2. januar.

Etterpå har han vært helt ute av bildet, og årsaken skal være en skade.

Samtidig er han inne i sitt siste kontraktsår, og der United jobber for å forlenge med en del andre spillere så virker det ikke helt som om det skjer i Valencias tilfelle.

Det bekreftet langt på vei Solskjær på fredagens pressekonferanse.

– Antonio Valencia er fortsatt ikke hundre prosent klar.

– Han har hatt en fantastisk karriere her og i Premier League. Han er også en av få PL-vinnere som er igjen her, men jeg er usikker på om United og Valencia blir enige om en kontraktsforlengelse.

Det er ganske klar tale fra en manager som normalt ikke sier altfor mye om kontraktssituasjonene.

– Det avhenger også av om han kommer tilbake på banen, men han er kaptein og har gjort mye for klubben. Forhåpentligvis klarer jeg å få ham tilbake på banen, så han får vist hva han er god for, sa Solskjær.

Valencias utfordring er selvsagt at United har mange backalternativer allerede, og overhodet ikke har savnet ecuadorianeren. Ashley Young er førstevalget på høyrebacken, unge Diogo Dalot er backup – og i tillegg er skadde Matteo Darmian et alternativ om han kommer tilbake.

Valencia fyller også 34 år i august.

Skulle United la Valencia få dra gratis i sommer så vil det være første gang på mange år at United slipper en spiller gratis som de har en klausul med om at kontrakten kunne vært forlenget med ett år.

Her kan du lese alt det Solskjær snakket om på fredagens pressekonferanse.

Powered by Labrador CMS