– Han har hatt en enorm karriere

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter Milan med et noe vrient utgangspunkt etter Simon Kjærs sene utligningsmål på Old Trafford.

I kampen på San Siro møter vi også en annen skandinav som har imponert etter å ha kommet til AC Milan (for andre gang), nemlig Zlatan Ibrahimovic.

Det er ingen tvil om at Ole Gunnar Solskjær har respekt for den tidligere United-spissen.

– Han har hatt en enorm karriere, og har vunnet troféer overalt han har vært. Han har hatt en innflytelse overalt han har vært, og er en rollemodell for så mange. Han er også en rollemodell ved å spille på sin alder, på det nivået han er på, og ved å være Zlatan. Han har aldri noensinne sluttet med å overraske eller å imponere folk. Bare det at han er tilbake på det svenske landslaget til EM-sluttspillet viser sulten han har for fotball, sa Solskjær i MUTV-intervjuet publisert på kampdag.

Ibrahimovic scoret 29 mål på sine 53 kamper for klubben.

TROFÉSANKER: Zlatan Ibrahimovic.

Må spille godt for å slå Milan

United spilte ingen stor kamp mot Milan sist, og Solskjær vet at det ikke blir enkelt på San Siro heller.

– De er et høykvalitetslag med mye energi. Vi var forberedt på det uansett, men en spiller ikke mot disse spillerne regelmessig, så spillerne fikk en smak av det, og vi at vi må spille godt for å slå dem.

Tidligere nevnte Zlatan Ibrahimovic er ikke den eneste spilleren som er tilbake heller, for begge lag har flere spillere med igjen, mens andre mangler.

– Jeg tror de to lagene kommer til å være bedre. Det ser ut til at spillerne kommer til å være tilbake, så forhåpentligvis blir det en bedre kamp siden vi ikke følte at vi traff toppnivået vårt mot dem. Vi trenger mer intensitet og kvalitet, og forhåpentligvis kan vi få det til.

Powered by Labrador CMS