– En fin avslutning på året!

Publisert Sist oppdatert

Overtidsscoringer og Manchester United. Det er ord som hører sammen. Det var lett å se at Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med 1-0-seieren over Wolverhampton i intervjuet han gjorde med TV 2 like etter kampslutt.

– Den satt langt inne, men det gjør det som regel når du møter Wolverhampton. Det er tette kamper og det er ikke så mange sjanser i begge ender. Jeg følte at vi den siste halvtimen la mye press på dem og at det kunne komme en scoring, sier Solskjær.

Før han følger opp:

– Enkelte ganger er det slik at ballen treffer en motstander og går i mål. I dag trengte vi den flaksen.

20 minutter før slutt scoret Edinson Cavani, men assistentdommeren vinket av for offside. Før ballen havnet i beina på Cavani var den innom hånda til Wolves-kaptein Conor Coady. Solskjær sier at det muligens burde vært straffe, men at han bryr seg lite om det ettersom at det endre bra til slutt:

– Conor Coady var borti med hånda og han hadde ganske god tid til å ta den vekk, men det var dømt offside uansett. Det betyr ingenting nå som vi har tre poeng og har holdt nullen. En fin avslutning på året!

I SENTRUM: Conor Coady og Marcus Rashford var i sentrum for hvert sitt lag tirsdag kved.

Dette var Uniteds siste kamp i 2020. I løpet av dette året har Solskjærs mannskap tatt store steg og er for øyeblikket en tittelutfordrer. Nordmannen forteller at spillerne har blitt bedre på flere ting:

– Jeg synes at laget og gruppa bare blir bedre og bedre. Vi lærer å vinne kamper på slutten, vi er i bedre fysisk form og i bedre mentalt form. Vi står løpet ut og jeg er kjempefornøyd med utviklingen til alle sammen.

Noe som har kjennetegnet United denne sesongen er at de har klart å avgjøre kamper på tampen. 47-åringen sier at dette var et punkt de tok opp før sesongen.

– Det har vært flere ganger i år vi har vunnet på slutten, og det var et punkt vi tok opp på et møte før sesongen. Vi var nødt til å ta flere poeng på slutten av kamper, og det har vi gjort.

SE DEN GLEDEN: Marcus Rashford og Paul Pogba jubler etter at førstnevnte avgjorde kampen på overtid.

De siste dagene har det vært COVID-19-kaos i England. Mandag kveld ble kampen mellom Everton og Manchester City utsatt, i tillegg kan det virke som at oppgjøret mellom Fulham og Tottenham kan lide samme skjebne onsdag kveld. Solskjær forklarer at det er en vanskelig situasjon, men at det er det for alle lagene.

– Det er ikke noe god situasjon å være i, men vi som klubb har prøvd å holde rutiner og og har splittet de forskjellige lagene i forskjellige garderober. Vi må ta forhåndsregler og det synes jeg hvert fall vi har vært flinke til. Det er tøffe tider for alle, og jeg skal ikke blande meg inn i diskusjonen. Hvis det må stenges ned så må det stenges ned.

Powered by Labrador CMS